kadrolu delii
Ya bişey dicem siz yokken bişey yazdım sallayan olmadı...Benim bir gögsüm sıcak biri buzz gibi hangisine inanayım senceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadrolu delii
canım bende geçen ay başladım ama başarı oranı var canım bazende çoğul gebelik olabiliyormuş az da olsa inşallah öyle olur aminnn
Hepiniz kalsanızda benim iş yaşşşş kıpır kıpırım velet dururmu???
durur durur annesi ona terlik pabuç alacakkk...alaaacakk...
Ya bişey dicem siz yokken bişey yazdım sallayan olmadı...Benim bir gögsüm sıcak biri buzz gibi hangisine inanayım senceee
kız rahat dur bebiş mebiş olurda rahatsız etme bebişi
çok zor çoğull yaaa taşımasını bilmem ama annem ikiz bebeklere bakıodu felaket zor.. öle dileme tek tek olsun kızz
oda güselmiş yahu nası becerdin ayrı sıcaklıklarda tutmayıı.. sıcak olana inan kuzum pozitif düşünnn.
Akşam biz bebişle bowling oynamaya gitcezzzz teyzesiii
Akşam biz bebişle bowling oynamaya gitcezzzz teyzesiii
hu huuuuuuuu
mujukkkk canlarrrr
nasılız bugun bakalım??
Haydeeeeee kızlar cuma saati bitti ben yine çoştummmm son ses müzikle kuduruyorum teyyyyy teyyyyy gelen varmı hani tempooooooo:92::92::92::92::92::92::92:
oyna oyna ama rahatsız etme bebişi bak sonra hep beraber kızarız sana ay Allah mı söyletiyo ne inşallah vardır bebiş çok var mı senin beklemeyen gününe
Listede herkesinki yazıyor canım benimde 10 gün kaldıııııı
canımmm neden yazmıon bugün pek bi sessizzsinn
ayy canım eşim arayıp aksam anneme gitces falan dedi de sonra yok kapa arıycam dedi.arada kaldım da napıcamı sasırdım bi an
siz gene masallah coşuyosunuzzz