• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Canım böyle bir konu açılmıştı bi ara kk da bayan hamile çıktı dr hamile olmazsan ne kadar beklersen bekle çift çizgi gözükmez teste demişti...Senin gözüktüğüne göre hamişssin bence hadi hayırlısı:52:

kız bak beeni heyecan yapmaaa .... neyse bekleyek görekkkk :D :9:

neyse kızlar size doyum olmaz öpüyorum hepinizi kendinize çok ii bakın ben kaçıyım artık yoksa bugünde kalıcak benim işler

FEnayım kısss biliyorum valla:52::52::52:

Dün kociş senden gizli bişey yapmaya çekinirim dedi sen anında hissedersin tepeme binersin aman aman dedii ne korkutmuşum adamın gözünüüü:60::60::60:

ahahahaha süper yaaa iyi ama dizginler sende olsun korksun kıymetini daha çok bilirrr... :52:

ah biz kadınlar yokmu bende bişi öğrenmek istediğim zaman sakince sohbet eder gibi konu açar sorarım bizimki fark etmeden dökülür sonra eğer kızacağım birşeyse o sakinlikten eser kalmaz dabiii... :9:

kıslar dün yaptığım test akşam baktığımda ikinci silik çizgi vardı bi an umutlandım ama o kadar saat geçti üstünden tabikide yanlıştır...
off bi öğrensem olumlu olumsuz çok rahatlıcam kocişide sıkıom acaba varmı yok mu die beni oyalıcak şeyler bulmaya çalışıo kıyamam yaa
:ama karar verdim günüm bi gün geçmeden test yapmıcam hayalkırıklığı oluo oluo da oluo işte.. :18:

bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmü :52::66: seni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz:66::66:

ahahahaha süper yaaa iyi ama dizginler sende olsun korksun kıymetini daha çok bilirrr... :52:

ah biz kadınlar yokmu bende bişi öğrenmek istediğim zaman sakince sohbet eder gibi konu açar sorarım bizimki fark etmeden dökülür sonra eğer kızacağım birşeyse o sakinlikten eser kalmaz dabiii... :9:

biz gerçekteb çok fenayız yahuuu:60::60::60::60::60:

bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmü :52::66: seni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz:66::66:

cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradan ;) ondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..

cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradan ;) ondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..

Ammaaa sabırlı cıktınız haaa git şimdi yap ya ben 10 güne 15 tane yaparım heraldeeee:1::1:

yok yok senin daha üç günün var bence çizgi varsa sen bir tahlil al bak yaa şunlara meraktan öldürüyolar adamı:64::64:

Back