desene pişti olduk canımcım.bilirim tabi kıss sen baksana bendeki gözlere bihoş geldin canımm bu tabiktede çok tatlı insanlar var ama
Berceste kısss bak bize sesleniyolarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
desene pişti olduk canımcım.bilirim tabi kıss sen baksana bendeki gözlere bihoş geldin canımm bu tabiktede çok tatlı insanlar var ama
Ben bi eve süpürge yaptım geldimm işim bittiiiii
Berceste kısss bak bize sesleniyolarrrr
takıl hayatım çekinme yani kendi topiğin gibiayy herhalde canım yahuuu..arada takılırım buralara da
hadi canım benim ewe de bi gelsen hiç ena olmaz hani bir sürü işim var ve ben oturmuş ne yapıyorum:84::84: yarın misafirlerim var günüm var ve hiç bir şey yapmadım daha:18::18: hep sizin yüzünüzden hem iyi hem kötü oldu bu iş
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın şekerrrrgünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla bende bugün iinliyim temizlik yapıcam ama hiç gözüm kesmiyo kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum
geleyim yardıma sonrada sen bana gel yoksa bitmez bu işler
size sesleniyorum tabi benim canım dostlarımmm:82::82: biliyorum çaktırmaaa bu arada teşekkürlerrr
Pastamı yapcan yemek mi fikir vereyim hemencecik temizlik işine gelince üzgünüm kuşum yaaa yetemem orayaaa çok uzaksınnn
menüm hazır pasta yapcam ama öncesinde temizlik yapcam :18: ama daha hiç birşey yapmadım
Canım günaydınnn....Hadi git kan testi yaptır yaaaa bakalım sonucaaa