• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende aynı canım belki bu sefer vücudumuzu dinlediğimiz için farketmisizdir belki bukadar bilemiyorum ki bende inşallah hamileyizdir ya hayırlısıyla 😍🥺
Ben de öyle acaba psikoljik mi diyorum çok bağlı kalmamaya karar verdim belki bu kez adet öncesi vücudumun canı ağrımak istemiştir 😜😄

Elbette sadece çatlama kontrolüne gitmedim o günleri değerlendirdik zaten doktor âdet bittikten sonra gün aşırı ilişki demişti ona uyduk. Aklımdaydı misafir gelince unuttum almayı.
Bu ay herkesin misafiri vardi neler oluyor😄
Canim sen bir gun daha degerlendir yine en kötü sonrasina bakarsin artik nasip kismet.

Bugün kadın doğuma gittim pazartesi tahlil yaptırdım dün sonuçlar çıktı 12.9 çıktı dedim fabrikada calişiyorum rapor yazarmisiniz dedim yazamam dedi düşük enfeksiyon fln olsaydı yazardım diyo bugünlük yazın dedim yok valla delircem ne zaman hastaneye gitsem rapor alamiyom millet 1 hafta aliyo baş ağrısından beni şimdi fabrikada ordan oraya koşturtcaklar düşük diyo zaten daha küçük belki düşcek insan istirahat verir ben böyle salak Dr görmedim keyiften dövmüyolar bazıları hakediyo

Bugün kadın doğuma gittim pazartesi tahlil yaptırdım dün sonuçlar çıktı 12.9 çıktı dedim fabrikada calişiyorum rapor yazarmisiniz dedim yazamam dedi düşük enfeksiyon fln olsaydı yazardım diyo bugünlük yazın dedim yok valla delircem ne zaman hastaneye gitsem rapor alamiyom millet 1 hafta aliyo baş ağrısından beni şimdi fabrikada ordan oraya koşturtcaklar düşük diyo zaten daha küçük belki düşcek insan istirahat verir ben böyle salak Dr görmedim keyiften dövmüyolar bazıları hakediyo
Sinir bozucu bir durum, dr değiştirin bence, başka bir doktor ya da imkan varsa hastaneden talep edin

Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var evde artimed marka test vardı yaptım bana silik gibi geliyor ama emin olamadım bir bakar mısınız 3 dakkada gördüm bu siliği yani inşallah yanlış görmüyorumdurEki Görüntüle 3544949 Eki Görüntüle 3544951 Eki Görüntüle 3544952
Canım sakın güvenme buna herkzde gösteriyor 3 gün önce bende hem erken hem kaset testini yaptım bende idrar gecer gecmez saniyesinde çıktı ama dün regl oldum

Saglik olsun canim ztn hastasin bu ay her ay yeni umut 🌸bu arada sabaha gore biraz daha iyimisin nasil oldun ?
Aynen öyle cnm düne göre biraz daha iyim deminde oğlumu götrdüm ondada kanda enfeksiyon çıktı serum taktılar ilaç yazdı ates yüksek

Kızlar bir şey diycem deli değilim nfnfnfnd reglim geciktikçe bebek varmıl gibi hissediyorum ama ne gebeliğe nede regle dair bir belirti yok sadece normalde reglde göğüsüm uçlarım ağırmazdı dokununca acıuor bir tane affedersiniz bir ilgisi var mı bilmiyorum göğüs ucum kabarık
Cnm o kabarıklık bnde hep var sen bence yarın kan ver en azından için rahat beklersin

Back