Ay o şiskinlik bendede var bi haftadrKarnım okadar şişki şuanda görseniz 7 aylık hamile sanarsiniz iştahımda aşırı artı bilmiyorum Gebelik belirtisi olabilirmi bu ya resmen kızımı dogurmadan önceki karnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o şiskinlik bendede var bi haftadrKarnım okadar şişki şuanda görseniz 7 aylık hamile sanarsiniz iştahımda aşırı artı bilmiyorum Gebelik belirtisi olabilirmi bu ya resmen kızımı dogurmadan önceki karnım
Ben de öyle acaba psikoljik mi diyorum çok bağlı kalmamaya karar verdim belki bu kez adet öncesi vücudumun canı ağrımak istemiştirBende aynı canım belki bu sefer vücudumuzu dinlediğimiz için farketmisizdir belki bukadar bilemiyorum ki bende inşallah hamileyizdir ya hayırlısıyla
Ahaha oda bir ihtimal tâbiBen de öyle acaba psikoljik mi diyorum çok bağlı kalmamaya karar verdim belki bu kez adet öncesi vücudumun canı ağrımak istemiştir
Ay o şiskinlik bendede var bi haftadir
Sizin özellikle gobegin alt kisminda mi şiskinlik bide benm gogus ucum bi tik kahverengiye dondu sankiBaşka bir konuda şişkinlik ve gaz coktu hamileyim demiş bir kaç kişi bizde oyleyozdir umarım ya
Normalde düzensiz değildi bu aylar çok stres olmaya başladım sanırım düzensizlikler başladıNeden düzensizmi sizinki benim günüm var daha cnm sancım erken başladı sadece
İhtimal ki ne ihtimal her belirti hem adete çıkıyor hem gebeliğe..kafayı yiciiz şu son 5 6 gün de geçse bari bir an önce..oy benim kalça kemiklerim ağrıyor ya sende de var mı??Ahaha oda bir ihtimal tâbi
Göğüs ucu renginin değişmesi bazılarında belirti oluyor ay hadi inşallahSizin özellikle gobegin alt kisminda mi şiskinlik bide benm gogus ucum bi tik kahverengiye dondu sanki
İnş cnmİnşallah cnm aynen aynı heycan oluyor gercekten cok üstünde durmadan gün aşırı dene bırak tavsiye sağlıkla gelsinler
Aynen canim daha iyi olur hem varsa gebelik daha da netlesir cizgi daha güzel olur. İnşallah pozitiflendigimiz bir ay olsun bebisler gelsinÇok teşekkür ederim o zaman adete 1/2 gün kala tekrarlayım
Bu ay herkesin misafiri vardi neler oluyorElbette sadece çatlama kontrolüne gitmedim o günleri değerlendirdik zaten doktor âdet bittikten sonra gün aşırı ilişki demişti ona uyduk. Aklımdaydı misafir gelince unuttum almayı.
Ay valla bugun rengi degistigini farkettim hyecanlandimGöğüs ucu renginin değişmesi bazılarında belirti oluyor ay hadi inşallah
Sinir bozucu bir durum, dr değiştirin bence, başka bir doktor ya da imkan varsa hastaneden talep edinBugün kadın doğuma gittim pazartesi tahlil yaptırdım dün sonuçlar çıktı 12.9 çıktı dedim fabrikada calişiyorum rapor yazarmisiniz dedim yazamam dedi düşük enfeksiyon fln olsaydı yazardım diyo bugünlük yazın dedim yok valla delircem ne zaman hastaneye gitsem rapor alamiyom millet 1 hafta aliyo baş ağrısından beni şimdi fabrikada ordan oraya koşturtcaklar düşük diyo zaten daha küçük belki düşcek insan istirahat verir ben böyle salak Dr görmedim keyiften dövmüyolar bazıları hakediyo
İnşallah inşallah gebelik belirtisidir az kaldı netleşmesineAy valla bugun rengi degistigini farkettim hyecanlandim
Aynen cnm Cok şükür 7.günde geldi adetim inşallah cnmİyi bari gecikmeden gelmiş inşallah bir daha ki ay güzel haberlerini alırız. Duphostandan bıraktıktab sonra kaçıncı günün
Canım sakın güvenme buna herkzde gösteriyor 3 gün önce bende hem erken hem kaset testini yaptım bende idrar gecer gecmez saniyesinde çıktı ama dün regl oldumArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var evde artimed marka test vardı yaptım bana silik gibi geliyor ama emin olamadım bir bakar mısınız 3 dakkada gördüm bu siliği yani inşallah yanlış görmüyorumdurEki Görüntüle 3544949 Eki Görüntüle 3544951 Eki Görüntüle 3544952
Aynen öyle cnm düne göre biraz daha iyim deminde oğlumu götrdüm ondada kanda enfeksiyon çıktı serum taktılar ilaç yazdı ates yüksekSaglik olsun canim ztn hastasin bu ay her ay yeni umut bu arada sabaha gore biraz daha iyimisin nasil oldun ?
Cnm o kabarıklık bnde hep var sen bence yarın kan ver en azından için rahat beklersinKızlar bir şey diycem deli değilim nfnfnfnd reglim geciktikçe bebek varmıl gibi hissediyorum ama ne gebeliğe nede regle dair bir belirti yok sadece normalde reglde göğüsüm uçlarım ağırmazdı dokununca acıuor bir tane affedersiniz bir ilgisi var mı bilmiyorum göğüs ucum kabarık