kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyor
Söylerim tabikide bana kim söylicekkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyor
hımm bencede kötü bi durum yani sonuçta bu sizin özeliniz aranızda kalmalı 3.kişiler bilmemelisöyle kocişe öylee zırt pırt gitmesinnnn bakiyimmm
oy oyyy kıyamam sana ben tamam kısss biriniz okuyup ,üfleyin diyerinizde böyle şip diye desin desin sen hamişsin sonra bende burdan bağırayım ewetttt diyeeeeeben okuyup üflemesen senin hislerin ne işe yarıyomuş
Söylerim tabikide bana kim söylicekkkk
hımm tamam o zaman taktik değiştirelimmm.bu durumdan rahatsız olduğunu ona çaktırmdan belli et zuzum sendeolur mu hiç yasaklar insanları cezbeder boşveeeerrr diyeceksinn. sonra yavaş yavaş ayar yapacaksın
hımm tamam o zaman taktik değiştirelimmm.bu durumdan rahatsız olduğunu ona çaktırmdan belli et zuzum sende
bercesteninde fena deil hisleri oda sana söler olmass mıı
sanda beceste söyler kısss malum tek rakibin o his konusundaSöylerim tabikide bana kim söylicekkkk
bercesteninde fena deil hisleri oda sana söler olmass mıı
dur bakalım kıss bi bebiş gelsinde kafası karışır onun sabret sen şekerimmmçaktırarak belli ettim genede vazgeçmedi yahuuu
canım benim sen daha bebekten bahsetmeden dedimki bugün kaos hamile dedim sabah seninle uyandım hatta nasıl benim hisler daha iyi değilmi
bizim bi arkadaş var burda geçen ay senin gözlerin parlıo ben hissederim hamilesin dedi regl oldummm... senin hislerin asparagas olmaz inş...
Düşünmem lazımmmm:26::26::26:
hadi hayırlısı bakalım kısssKıssllarrrr ben sizi merakta bırakmam bu sabırlı melekler gibi...Ben sabırsızın tekiyim 3 gün geçsin sonucumla burdayımmmm
o gün gelsin yalvarırsın bana ne olur söyle diyeeeee ama sen görürsünnnn inim inim inleteceğin seni