- 25 Ağustos 2024
- 40
- 8
- 1
- 24
Çok teşekkür ederim o zaman adete 1/2 gün kala tekrarlayımCanim gölge var evet ama bu marka cok kisiye yalancı pozitif gosterdi. Yine de baska marka ile biraz daha reglin yaklastiginda yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim o zaman adete 1/2 gün kala tekrarlayımCanim gölge var evet ama bu marka cok kisiye yalancı pozitif gosterdi. Yine de baska marka ile biraz daha reglin yaklastiginda yap bence
İyi bari gecikmeden gelmiş inşallah bir daha ki ay güzel haberlerini alırız. Duphostandan bıraktıktab sonra kaçıncı gününEvet cnm dün leke geldi bugun söküldüm suan normal geliyor oldum cok şükür gecikme yaşamadan catlamam dogru günde olmuş oldu yani
Kuzum cizgi bende goruyorum gölge gibi ama sanki arti medle yapilan testleri hiç yapmamak daha iyi o kadar yalanci pozitif cikaran test ki inan hevesin kursagnda kalir umarim pozitiftr ama bu test hic guven veren bi test değilArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var evde artimed marka test vardı yaptım bana silik gibi geliyor ama emin olamadım bir bakar mısınız 3 dakkada gördüm bu siliği yani inşallah yanlış görmüyorumdurEki Görüntüle 3544949 Eki Görüntüle 3544951 Eki Görüntüle 3544952
Testin varsa yap yarin sabah hem senin hevesine bende gaza gelir yaparim sabahKızlar bir şey diycem deli değilim nfnfnfnd reglim geciktikçe bebek varmıl gibi hissediyorum ama ne gebeliğe nede regle dair bir belirti yok sadece normalde reglde göğüsüm uçlarım ağırmazdı dokununca acıuor bir tane affedersiniz bir ilgisi var mı bilmiyorum göğüs ucum kabarık
Saglik olsun canim ztn hastasin bu ay her ay yeni umut bu arada sabaha gore biraz daha iyimisin nasil oldun ?Evet cnm dün leke geldi bugun söküldüm suan normal geliyor oldum cok şükür gecikme yaşamadan catlamam dogru günde olmuş oldu yani
Ay bizede sayfa daynmiyor 3.ye gttigimiz topigide kapatiriz bu gidişle valla tablo yapmayi bilsem yapardim kizlar tablo olmasi guzel oluyor pozitfleri gorunce insan umutlaniyorduAnladım sayfa kendi halinde kaldı yine yani biz bize takip edelim ozman
10 günlük gecikmeyi beklemeye çalışıyorum hem duphostan sonrası 11. Gün adet olan var benim yarın 10.gün gecikmemin de 6.günü olacak bir 4 gün daha bekleyeyim diyorumTestin varsa yap yarin sabah hem senin hevesine bende gaza gelir yaparim sabah
Ay bi olaydk yada gobusumuz bebis dolaydi ne cektik kiz vallaha bebek olmadan dogurdm ben bu yumurtlamadan sonraki bekleme surecindeKızlar bir şey diycem deli değilim nfnfnfnd reglim geciktikçe bebek varmıl gibi hissediyorum ama ne gebeliğe nede regle dair bir belirti yok sadece normalde reglde göğüsüm uçlarım ağırmazdı dokununca acıuor bir tane affedersiniz bir ilgisi var mı bilmiyorum göğüs ucum kabarık
Kahverengi leke gelmesi dusundrdu beni o leke geldiginde ertesi gun devami gelmesi lazim adet oncesiyse ayy ne bilim umit ettim.bi an senin adina hakkimizda hayirlisi kiz10 günlük gecikmeyi beklemeye çalışıyorum hem duphostan sonrası 11. Gün adet olan var benim yarın 10.gün gecikmemin de 6.günü olacak bir 4 gün daha bekleyeyim diyorum
23 24 günde bir, 24. Gün olurum genelde arada 1 gün ileri 1 gün geri oynar sadece. 3 4 5 şubat gibi duruyor böyle olunca. Benim battan 10 gün önce başladı ağrılar sancılar yumurtlama dönemi de hafif sancılı geöti ve o ağrılar hiç kesilmedi sanki. Böyle olmazdım hiç neye yorsam şaşırdım..Regl dongun kaç günde bir diğer aylarida eklersen daha net sonuç verir
İnşallah hamilesindir ya bendede aynı ağrılar var yumurtlama dan beri devam ediyo şimdi regle 4 gün var sanki adet olcakmism gibi ağrılarım
Ben her ay 9 doğuruyoeum fnfnfnfAy bi olaydk yada gobusumuz bebis dolaydi ne cektik kiz vallaha bebek olmadan dogurdm ben bu yumurtlamadan sonraki bekleme surecinde
Amin inşallah bir iki damla gelmiş safece benimde aklım karıştıKahverengi leke gelmesi dusundrdu beni o leke geldiginde ertesi gun devami gelmesi lazim adet oncesiyse ayy ne bilim umit ettim.bi an senin adina hakkimizda hayirlisi kiz
Kuzucum nasılsın sanırım gebesin inşallah sağlıkla ilerler, yaptığın predictor un fotosu varsa atar mısın ?bilmem dün sabah test yaptım predictor testte çok silik ikinci çizgi çıkmıştı,bugünde kanda beta hcg 12 çıktı daha çok yeni demekki ne zaman yerleştiğini nasıl anlıyoruz?
Bende aynı canım belki bu sefer vücudumuzu dinlediğimiz için farketmisizdir belki bukadar bilemiyorum ki bende inşallah hamileyizdir ya hayırlısıyla23 24 günde bir, 24. Gün olurum genelde arada 1 gün ileri 1 gün geri oynar sadece. 3 4 5 şubat gibi duruyor böyle olunca. Benim battan 10 gün önce başladı ağrılar sancılar yumurtlama dönemi de hafif sancılı geöti ve o ağrılar hiç kesilmedi sanki. Böyle olmazdım hiç neye yorsam şaşırdım..
Sabah ola hayrola inşallah güzel haber alırsınYarin duruma gore yapcam canim kasiklarim ve karnim agrimaya başladi sanirim hasta olcam
Elbette sadece çatlama kontrolüne gitmedim o günleri değerlendirdik zaten doktor âdet bittikten sonra gün aşırı ilişki demişti ona uyduk. Aklımdaydı misafir gelince unuttum almayı.Canim akıntı takibi ile anlayabiliyorsan aslinda kendin teshisi koymussun gibi catlaman olmus olabilir.
Klomen yumurta gelisimini destekledigi icin erken olgunlasip catlama erkene gelebilir. Zaten bu ilaclari kullaninca regl tarihleri genelde degisir. Her ilacin etkisi farkli oluyor. Sen yine bir gun daha degerlendir.
Edinebiliyorsan yumurtlama testi alsan aslinda. Bide canim dr kontrolunde miydin klomeni kullanirken
Pazar günü ısı vardı bende p.tesi bir düştü gibi oldu ama eşim ateşin var deyip duruyor bana demekki geri yükseldi ateş.Ben klomen bilmiyorum canım ama belirtilerin yumurtlama gibi. Onemlı olan ısı artışı. Lh pikken ısı düşer. Artınca catlamıs dmek. Isınma artma var mı
İnşallah canimSabah ola hayrola inşallah güzel haber alırsın