evet canım yaaa bende memnun oldum seni gördüğümeAaaaa sifaa nasılsın seni görmek ne güzel hoşgeldin topiğimize...Bat ın ne ekleyelim hemen listeye
heh tamamlayın işte lafııı..
benn batınınnnn ennn hızlı don indirip kaldıran keaboyuyummm
(regl kontrolü içün tabe)
cık cık cıkTopik gittikçe deliriyor desenizee ayıp ayıppp uuuuuuuuuuuuu:18::18::18:
meg naber canım seni oyunlardan tanıyorumkız bende senin gibiyim wc ye gitmekte neymiş öyle indir aç kaldır kapa :86: :86: ahhhhh hepimizn son adetleridir inşşşşş hamiş olacağızzzz hayırlısı ileeeee
sen bekle ağustosu canım zaten ha deyince oluyor yaa
Kızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....
Önce ben başlayayım benim kızım olursa ilknur cemre(ilker İLK nurhan NUR ilknur)
Oğlum olursa bilal emre olacak hayırlısıyle
Amannnn koyverelim gitsin. Burası kadınlar klubü değilmi, salıverelimmm ne olmuşşş
Ben valla buraya kafamı dağıtmak için geliyorum.
Yumurtalar çatlamadı ama , kafalar çatladı
tam bunu yazıyordum kızz, içinemi doğduKızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....
Önce ben başlayayım benim kızım olursa ilknur cemre(ilker İLK nurhan NUR ilknur)
Kızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....
Rabbim daim etsin canımmiyabaaaiyilik beklemece işte canım ya :86:
inşallah son adetlerimizdir evet şifacımm :92:
dimi ama yaaa,wc de ne,ööle 3 dakkada bir başa çıkar mı,git gel
konu süper canım inşallah nasip olacakKızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....
inşallah canım bu sondur temmuzda müjdeni bekliyoruzKırmızı kartı gördük bugün ya karın agrısı falan yıkılıyo. temmuza hayırlısıyla bebişim gelecek beklemedeyim
Kırmızı kartı gördük bugün ya karın agrısı falan yıkılıyo. temmuza hayırlısıyla bebişim gelecek beklemedeyim
inşallah canım bu sondur temmuzda müjdeni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?