kızlar benim kk yine aynı.siz takılın ben çıkıyorum aeolun
sorun nedir canım :26: güle güle görüşmek üzerekızlar benim kk yine aynı.siz takılın ben çıkıyorum aeolun
tam bunu yazıyordum kızz, içinemi doğdu
benim erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de,birazcık geç geliversinler canımm
Annem öleceği zamana yakın yoğun bakımdaydı ve bayramdı bende süslenip püslenip gittim yanına bi elbise giymiştim annem beni gördü aaa nurhan hamilesin dedi kızın olacak adını cemre koy olurmu dedi bende hamile değilim diyecektim dr da dediklerine evet de son günleri dedi bende evet hamileyim anne kızım olacak adı cemre olacak merak etme dedimmm
benim DE erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila
alllaaaa şaka be şakaaa
yaw başıma gelcek mi var benim be,sululuk diz boyu bugün :18::18::18:
kız olursa NİL
erkek olursa FIRAT
benim DE erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila
alllaaaa şaka be şakaaa
yaw başıma gelcek mi var benim be,sululuk diz boyu bugün :18::18::18:
kız olursa NİL
erkek olursa FIRAT
canım ya buğün çok duygusalsın yapma böyle ama ...
canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin anneciğininAnnem öleceği zamana yakın yoğun bakımdaydı ve bayramdı bende süslenip püslenip gittim yanına bi elbise giymiştim annem beni gördü aaa nurhan hamilesin dedi kızın olacak adını cemre koy olurmu dedi bende hamile değilim diyecektim dr da dediklerine evet de son günleri dedi bende evet hamileyim anne kızım olacak adı cemre olacak merak etme dedimmm
olsun canım başta sağlık olsun sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız gönlümüzce tez zamanda olsun inşallahadetlerimde düzenli ama kısmet napalım temmuzda inşallah yumurta tutacak beklemedeyiz.kocamın da hoşuna gidiyo olmuyo diye işleri görülüyo ya
Ne o kız ırmakları nehirleri barajları gölleri isim yapmışsınn
OLLL CANIM SULU OL NE OLACAKKK
bende nil ismini çok severim, hatta düşünürdüm ama eşimin yiğenin adı nil
olsun canım başta sağlık olsun sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız gönlümüzce tez zamanda olsun inşallahayyyy evet yaaaa bebeklerimiz nazlandıkça kocişlere gün doğuyorrrrrr korunma derdi yaşanmamışş oluyorrrrr ohhhhh ne alaaaa :86: :86: :86:
Kızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....
Önce ben başlayayım benim kızım olursa ilknur cemre(ilker İLK nurhan NUR ilknur)
Oğlum olursa bilal emre olacak hayırlısıyle
havalara uçuyolar valla oh ne ala memleket kadınların derdi bebek onların derdi ne olursa artıkın
Annem öleceği zamana yakın yoğun bakımdaydı ve bayramdı bende süslenip püslenip gittim yanına bi elbise giymiştim annem beni gördü aaa nurhan hamilesin dedi kızın olacak adını cemre koy olurmu dedi bende hamile değilim diyecektim dr da dediklerine evet de son günleri dedi bende evet hamileyim anne kızım olacak adı cemre olacak merak etme dedimmm
bende nadasa bıraktım kendimi bikaç gün dedim de,aklı çıktı.. olmas olmass ööle olmass ama diyip duruyo
olur efendim
Canım Allah rahmet eylesin, kabri nurla dolsun! Menim annem 13 sene önce rahmete kavuşmuş.Ablam 8 ayındaydı ozaman. Her çocuk gördüyünde torunum diye çok severdi.. Bir torun göremedi..Yaşasaydı 6 torunu vardı şimdi.
Konuyla alakalı, bir halam vardı rahmetlik okadar güzel insanıydı onun ismini düşünüyorum kızım olduğunda, elbet ki eşimi razı salsam.
Leyli
erkek olsa
Azer
Evimi sildim, yemeğimi yaptım, şimdi kendimle ilgilenim-tırnaklarımı boyayım. Siz naptız kızlar? Koçişinizi nasıl karşılıcaksız bakalım
aynen canım yaaahavalara uçuyolar valla oh ne ala memleket kadınların derdi bebek onların derdi ne olursa artıkın
her şeye rağmen hayat devam ediyor ve gülmek herkese yakışıyor canım keyfimiz bol olsun inşallahTamam tamam tamam kızlar napıyorum duygusal moddan çıkıp eski çatlak halime dönüyorum ama o halime dönüyorum diye üzüleceksinizzzz
canım seninde başın sağolsun annen, halan mekanları cenne olsun sizlere de bol sabır inşallahCanım Allah rahmet eylesin, kabri nurla dolsun! Menim annem 13 sene önce rahmete kavuşmuş.Ablam 8 ayındaydı ozaman. Her çocuk gördüyünde torunum diye çok severdi.. Bir torun göremedi..Yaşasaydı 6 torunu vardı şimdi.
Konuyla alakalı, bir halam vardı rahmetlik okadar güzel insanıydı onun ismini düşünüyorum kızım olduğunda, elbet ki eşimi razı salsam.
Leyli
erkek olsa
Azer
Evimi sildim, yemeğimi yaptım, şimdi kendimle ilgilenim-tırnaklarımı boyayım. Siz naptız kızlar? Koçişinizi nasıl karşılıcaksız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?