HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

tam bunu yazıyordum kızz, içinemi doğdu
benim erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila

benim DE erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila

alllaaaa şaka be şakaaa

yaw başıma gelcek mi var benim be,sululuk diz boyu bugün :18::18::18:

kız olursa NİL
erkek olursa FIRAT

canım ya buğün çok duygusalsın yapma böyle ama ...

benim DE erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila

alllaaaa şaka be şakaaa

kız olursa NİL
erkek olursa FIRAT

Ne o kız ırmakları nehirleri barajları gölleri isim yapmışsınn

benim DE erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila

alllaaaa şaka be şakaaa

kız olursa NİL
erkek olursa FIRAT

OLLL CANIM SULU OL NE OLACAKKK
bende nil ismini çok severim, hatta düşünürdüm ama eşimin yiğenin adı nil

canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin anneciğinin bol sabır versin inşallah sana da inşallah canım anne yüreğine malum olmuştur ve cici kızın olcak veee adı da Cemre olacak inşallah dua edeceğim senin ve tüm özlem çekenlerin nasip olsun hayırlsı ile inşşş
adetlerimde düzenli ama kısmet napalım temmuzda inşallah yumurta tutacak beklemedeyiz. kocamın da hoşuna gidiyo olmuyo diye işleri görülüyo ya
olsun canım başta sağlık olsun sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız gönlümüzce tez zamanda olsun inşallah ayyyy evet yaaaa bebeklerimiz nazlandıkça kocişlere gün doğuyorrrrrr korunma derdi yaşanmamışş oluyorrrrr ohhhhh ne alaaaa :86: :86: :86:

havalara uçuyolar valla oh ne ala memleket kadınların derdi bebek onların derdi ne olursa artıkın

Tamam tamam tamam kızlar napıyorum duygusal moddan çıkıp eski çatlak halime dönüyorum ama o halime dönüyorum diye üzüleceksinizzzz

Kaan :)) kiz olursa Asya :)

havalara uçuyolar valla oh ne ala memleket kadınların derdi bebek onların derdi ne olursa artıkın

bende nadasa bıraktım kendimi bikaç gün dedim de,aklı çıktı.. olmas olmass ööle olmass ama diyip duruyo

olur efendim

Canım Allah rahmet eylesin, kabri nurla dolsun! Menim annem 13 sene önce rahmete kavuşmuş.Ablam 8 ayındaydı ozaman. Her çocuk gördüyünde torunum diye çok severdi.. Bir torun göremedi..Yaşasaydı 6 torunu vardı şimdi.

Konuyla alakalı, bir halam vardı rahmetlik okadar güzel insanıydı onun ismini düşünüyorum kızım olduğunda, elbet ki eşimi razı salsam.
Leyli
erkek olsa
Azer

Evimi sildim, yemeğimi yaptım, şimdi kendimle ilgilenim-tırnaklarımı boyayım. Siz naptız kızlar? Koçişinizi nasıl karşılıcaksız bakalım

bende nadasa bıraktım kendimi bikaç gün dedim de,aklı çıktı.. olmas olmass ööle olmass ama diyip duruyo

olur efendim

alemsin kız yaaa bende kırmızı kart gösterdim bi kaçgün dedim artık mesai bitti. İlerleyen zamanlarda mesailere devam sahalara geri dönecez depo yapıyorum diyo

Kocişi topal ayak pijamalar dağınık saç rimeli akmış bi hatun olarak karşılayacağım yanlış geldim diyip geri kaçar herhaldee

aynen canım yaaa inşallah tüm emek ve sabrımızın sonunu göreceğiz hayırlısı ile bir an önce inşallah
Tamam tamam tamam kızlar napıyorum duygusal moddan çıkıp eski çatlak halime dönüyorum ama o halime dönüyorum diye üzüleceksinizzzz
her şeye rağmen hayat devam ediyor ve gülmek herkese yakışıyor canım keyfimiz bol olsun inşallah
canım seninde başın sağolsun annen, halan mekanları cenne olsun sizlere de bol sabır inşallah nasip olacak inşallah gönlümüzdeki isimleri sağlıklı-hayırlı evlatlarımıza koymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…