ben geldimmmm
hg dinlenmek iyi geldimi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmm
canımmsııınnnnn
Allah senin de gönlüne göre versin inşallahh bebeemm
biz eşimle bunu ara ara konuşuruz..
dediğim gibi,doğal yolla hamile kalamazsam,bunu yapıcaz allahın izniyle..
araştırdık bile bir ara..
yada bi tane doğururum ama bi tane de kardeş alırız yuvadan..
çok istiyoruz..
has odanın yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan :92:
aklımmm fikrim halvette
yaaaa ama gece siz muhabbet ediyorsunuz, ben gece girememkii işe gidemem bu sefer bende cumartesi akşamı takılırım sizle muhabbete artık
tamam canım öğrenmeye çalışırım. bir acıbadem, memorial gibi pahalı değil sanırsam
:)) cok iyi düsünün ama zor bir durum.. ben de düsünüyorum ama amaa iste yüregim o kadar büyük degil..ya da ben bizzat yasadigimdan korkuyorum..
hassas bir konu, yakinimda biri var suan yogun bakimdaydi annesi 2yasinda bir cocuk, esimle bizde onu alip götürmeyi düsündük..
sonra ben o konuya girince cok agladigimdan konusamiyroum,esime bi sey diyemedim.. ama imkansiz oldu annesi iyilesmeye basladi.. dr lar ümidi kesmisti.. halen uyur halde o yüzden herhangibir felc gibi bir durum var mi yok mu bilmiyorlar.. uyanmasini bekliyorlar,ama drlarin hic ümidi yoktu simdi daha olumlu bakiyorlar..
hani böyle bir sey olursa gögüslenirim falan ama.. yine de korkuyorum.. is basa düsünce cok zor oldu.. ne bilimmm zor yani..
allah annesini sagligina kavustursun,bizim korkak fikirlerimize muhtac etmesin ne diim
tememm gel ama
bergüzarıda çok severim. herkes ona benzetir beni o kadın için izliyordum onu ilk başlarda izliyordum sonra ara ara izlemeye başladım ama orta yerdemi kaldı sonu ne oldu anlamadım.
temem piki sen cumartesileri gel gece vardiyasına
bu arada,güsselim bitmeyen şarkı dizisini bitiriverdiler dimi derin
Kıslar geçmiş çok uzun okuyamam varmı haberlerrr
ben geldimmmm
meg nerdesin..nasıl durumlar.bugun bi değişiklik var mı
cesur olalım bebeem,önemli olan yuvadan kurtarılan bir can,bir candır diye düşünmek
seyyahım
yok bi değişiklik,beklemedeyim..
demin bi espri yaptım,arka sayfalarda kaldı allahtan..:78:
o durumdayım yani..:86:
sen naaptın?
Sağol şekerim benimmm eeee varmı bişiler benim sol kasığım batıyoo ara ara
yuvaya verilmez zaten.. görümcem bakar ..
aslinda benim korkum kizin anneleri falan sonucta onlar görüsmek isteyecekler falan.. sonra cocuk hep bilecek öz olamdigini beni bu yikti cünkü..
anlamaz gibi bakardim,benim anladigimi düsünüp üzülmesinler diye..
gizli olmali böyle seyler cocugu yikmamasi icin..
disaridan yuvadan alinan bir cocuk gibi degil yakin akrabalardan alinan bebek.. milletin agzi durmaz..
cocuk anlar.. hep kendini farkli hisseder ( ice dönük olur .. off yani bizzat bildigimden sadece kurtulma asamasina bakamiyorum olayin....
Sağol şekerim benimmm eeee varmı bişiler benim sol kasığım batıyoo ara ara
ne esprisi kız bizede söleee:2::2: