• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canımmsııınnnnn :38:
Allah senin de gönlüne göre versin inşallahh bebeemm :71:
biz eşimle bunu ara ara konuşuruz..
dediğim gibi,doğal yolla hamile kalamazsam,bunu yapıcaz allahın izniyle..
araştırdık bile bir ara..
yada bi tane doğururum ama bi tane de kardeş alırız yuvadan..
çok istiyoruz..:nazar::nazar::nazar:

:)) cok iyi düsünün ama zor bir durum.. ben de düsünüyorum ama amaa iste yüregim o kadar büyük degil..ya da ben bizzat yasadigimdan korkuyorum..
hassas bir konu, yakinimda biri var suan yogun bakimdaydi annesi 2yasinda bir cocuk, esimle bizde onu alip götürmeyi düsündük..
sonra ben o konuya girince cok agladigimdan konusamiyroum,esime bi sey diyemedim.. ama imkansiz oldu annesi iyilesmeye basladi.. dr lar ümidi kesmisti.. halen uyur halde o yüzden herhangibir felc gibi bir durum var mi yok mu bilmiyorlar.. uyanmasini bekliyorlar,ama drlarin hic ümidi yoktu simdi daha olumlu bakiyorlar..

hani böyle bir sey olursa gögüslenirim falan ama.. yine de korkuyorum.. is basa düsünce cok zor oldu.. ne bilimmm zor yani..
allah annesini sagligina kavustursun,bizim korkak fikirlerimize muhtac etmesin ne diim :50:

has odanın yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan :92:
aklımmm fikrim halvette :60:

yaaaa ama gece siz muhabbet ediyorsunuz, ben gece girememkii işe gidemem bu sefer bende cumartesi akşamı takılırım sizle muhabbete artık

:60::60::60::60::60:

temem piki sen cumartesileri gel gece vardiyasına :16:

bu arada,güsselim bitmeyen şarkı dizisini bitiriverdiler dimi derin :47:

:)) cok iyi düsünün ama zor bir durum.. ben de düsünüyorum ama amaa iste yüregim o kadar büyük degil..ya da ben bizzat yasadigimdan korkuyorum..
hassas bir konu, yakinimda biri var suan yogun bakimdaydi annesi 2yasinda bir cocuk, esimle bizde onu alip götürmeyi düsündük..
sonra ben o konuya girince cok agladigimdan konusamiyroum,esime bi sey diyemedim.. ama imkansiz oldu annesi iyilesmeye basladi.. dr lar ümidi kesmisti.. halen uyur halde o yüzden herhangibir felc gibi bir durum var mi yok mu bilmiyorlar.. uyanmasini bekliyorlar,ama drlarin hic ümidi yoktu simdi daha olumlu bakiyorlar..

hani böyle bir sey olursa gögüslenirim falan ama.. yine de korkuyorum.. is basa düsünce cok zor oldu.. ne bilimmm zor yani..
allah annesini sagligina kavustursun,bizim korkak fikirlerimize muhtac etmesin ne diim :50:

cesur olalım bebeem,önemli olan yuvadan kurtarılan bir can,bir candır diye düşünmek :16:

:60::60::60::60::60:

temem piki sen cumartesileri gel gece vardiyasına :16:

bu arada,güsselim bitmeyen şarkı dizisini bitiriverdiler dimi derin :47:
bergüzarıda çok severim. herkes ona benzetir beni o kadın için izliyordum onu ilk başlarda izliyordum sonra ara ara izlemeye başladım ama orta yerdemi kaldı sonu ne oldu anlamadım.
ok. c.tesi burdayım :8:

meg nerdesin..nasıl durumlar.bugun bi değişiklik var mı

seyyahım :70:

yok bi değişiklik,beklemedeyim..
demin bi espri yaptım,arka sayfalarda kaldı allahtan..:78:
o durumdayım yani..:86:

sen naaptın?

Son düzenleme:
cesur olalım bebeem,önemli olan yuvadan kurtarılan bir can,bir candır diye düşünmek :16:

yuvaya verilmez zaten.. görümcem bakar ..
aslinda benim korkum kizin anneleri falan sonucta onlar görüsmek isteyecekler falan.. sonra cocuk hep bilecek öz olamdigini beni bu yikti cünkü..
anlamaz gibi bakardim,benim anladigimi düsünüp üzülmesinler diye..
gizli olmali böyle seyler cocugu yikmamasi icin..
disaridan yuvadan alinan bir cocuk gibi degil yakin akrabalardan alinan bebek.. milletin agzi durmaz..
cocuk anlar.. hep kendini farkli hisseder :(( ice dönük olur .. off yani bizzat bildigimden sadece kurtulma asamasina bakamiyorum olayin....

ya kızlar benim kkda bi problem mi var?yazdıklarınızı okuyamıyorum.sayfada en fazla bi kişinin yazısı oluyor.başka ilerlemiyor.yardımmmmmmm :52:

yuvaya verilmez zaten.. görümcem bakar ..
aslinda benim korkum kizin anneleri falan sonucta onlar görüsmek isteyecekler falan.. sonra cocuk hep bilecek öz olamdigini beni bu yikti cünkü..
anlamaz gibi bakardim,benim anladigimi düsünüp üzülmesinler diye..
gizli olmali böyle seyler cocugu yikmamasi icin..
disaridan yuvadan alinan bir cocuk gibi degil yakin akrabalardan alinan bebek.. milletin agzi durmaz..
cocuk anlar.. hep kendini farkli hisseder :(( ice dönük olur .. off yani bizzat bildigimden sadece kurtulma asamasina bakamiyorum olayin....

ince ince planlamak lazım herşeyi..
bence de hiç bilmemeli çocuk..

ne esprisi kız bizede söleee:2::2:

yaaa pooff :78::37:

''bennnn batınınnn ennnnn hızlı regl kontrolü yapan kişisiyimmmm'' didimdi..
anladınız siz onu :17:

o durumdayım yani.. ikide bir kalkıp kontrol ediyorum,wc ye bile gitmeye gerek duymadan :66:
heyy allammmm :64::64::64::60::60::60::37:

Back