alemsin kız yaaa bende kırmızı kart gösterdim bi kaçgün dedim artık mesai bitti. İlerleyen zamanlarda mesailere devam sahalara geri dönecez depo yapıyorum diyo
Benim kocişte ohhh bitti sıcaklarda hiç çekilmiyodu dediii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alemsin kız yaaa bende kırmızı kart gösterdim bi kaçgün dedim artık mesai bitti. İlerleyen zamanlarda mesailere devam sahalara geri dönecez depo yapıyorum diyo
ben zaten almila koyacağım anlamına aşık oldumne biliim ööle hissediyorum ben de işte huzurlu
tabi tabii sen koyma o ismi olmas ööle
nolugooo yawf :)) herkes mi hamile :))
ne bunalimiz bugün :))
zaten sabahtan beri agliyorum :))
geçmiş olsun canım hayırdır ayağına ne yaptın :26: inşallah çabuk toparlanırsınKocişi topal ayak pijamalar dağınık saç rimeli akmış bi hatun olarak karşılayacağım yanlış geldim diyip geri kaçar herhaldee
canım yaaa ağlamadan da olmuyor değil mi şu an daha iyisindir inşallah Rabbimin işine karışamayız ben 5 yıldır hasretle evladımı bekliyorum ama her ay ayrı bir umutla inşallah Rabbim çok bekletmeznolugooo yawf :)) herkes mi hamile :))
ne bunalimiz bugün :))
zaten sabahtan beri agliyorum :))
Benim kocişte ohhh bitti sıcaklarda hiç çekilmiyodu dediii
ben zaten almila koyacağım anlamına aşık oldum
al yanaklı türk kızı.
cesur ve savaşçı türk kızlarına verilen isim.
asıll ve benim en beğendiğim anlamı ise;
Almila aynı zamanda Kızıl Elma anlamına da gelmektedir. Türkler, özellikle Oğuz Türkleri arasında cihan hâkimiyetinin sembolü olarak ifadesini bulmuş bir mefhum veya mefkuredir Kızıl Elma. Türkler'in büyük ülküsü cihan hakimiyeti mefkuresiyle birleşen Güneşin Doğduğu Yerden Battığı Yere Kadar Fethetmek düşüncesidir Kızıl Elma.Belki hiç ulaşılamayacak ama hep peşinde koşulacak bir idealdir
canım benim büyük tehlike atlatmışsın büyük geçmiş olsun Rabbim korumuş beterinden kaza geliyorum desin artık yaaaaa:84: dediğin gibi haklısın her şeyde var bir hayır bazen bende diyorum özellikle hasta olduğumda iyiki hamile değilim yada iyiki bebeğim yok diyorum vakti saati gelmeden olmuyor BEBİŞLERİMİZ Rabbimin dilemesi ile hayırlı zamanda olacak inşallah tekrar büyük geçmiş olsun canımKısslarrrr günaydın.....
Bugün ölümden döndümmmSabah erken kalktım çarşıya gidicem diye biraz önce bulaşık makinesini boşaltayım dedim mutfak dolabını açtım bardakları koymak için bardakları koydum en alt rafa biraz durduktan sonra en üst rafta bulunan büyük borcam önce tezgahın üstüne düşerek tuzla buz oldu sonrada o camlar üstüme düştü ayağım kanadı ve ezildi ayağımın kanamasını yeni durdurabildim...Ağır camlardı yaaaAllah korudu ya verilmiş sadakamız varmışşşYa kafama düşseydi kesin öldürür yada sakat bırakırdı...Ya bide bebeğim olmuş olsaydı sakat biri olarak ona nasıl bakardım yada ölseydimmm
İşte kızlar bu bana ders oldu sizede ders olsun bişey isterken her zaman hayırlısını isteyelim Allah elbet verecek bebişlerimizi...Allahım bizi ve onları sağlıklı sıhhatli bir şekilde birbirimize kavuştursun inşaallahhh....
:97:test yapmak istiyorum..
ama bi yandan da çekiniyorum,ya negatif çıkarsa diye..
umutla beklemek,erkenden olumsuz haberi öğrenip oturmaktan iyidir..
canım benim büyük tehlike atlatmışsın büyük geçmiş olsun Rabbim korumuş beterinden kaza geliyorum desin artık yaaaaa:84: dediğin gibi haklısın her şeyde var bir hayır bazen bende diyorum özellikle hasta olduğumda iyiki hamile değilim yada iyiki bebeğim yok diyorum vakti saati gelmeden olmuyor BEBİŞLERİMİZ Rabbimin dilemesi ile hayırlı zamanda olacak inşallah tekrar büyük geçmiş olsun canım
canım geciktimi adetin inşallah yaaaa müjde verirsin bize kaç gün gecikti adet veeee daha önce gecikmeli adetlerin oluyor muydu :26: eğer öyleyse bekle yok saat gibi tiktak oluyorsan vede geciktiysen şimdi değil bence yarın sabah ilk idrarınla yap:97:test yapmak istiyorum..
ama bi yandan da çekiniyorum,ya negatif çıkarsa diye..
umutla beklemek,erkenden olumsuz haberi öğrenip oturmaktan iyidir..
evett canım, bende çok beğenmiştim. annemler daha şimdiden karşı çıkıyor almila da neymiş öyle, kimse söyleyeyemz falan diye ama biz 1 yıldır dilimizde söyleye söyleye alıştık artık, eşimde çok beğendi o yüzden allah nasip ederse kesin almila olacak kızımın adımüthişşş anlamlı :92:
malesef olacağın önüne geçilmiyor bundan sonra daha dikkatli olmalıyız mutfak çok tehlikeli aslındaKötü şeyler olmadan akıllanmıyoruz ne yazıkki teşekkürler cnmm
bayılırımmmmm teşekkürler canımYer misiniz canlarımm....Eki Görüntüle 207098
canım geciktimi adetin inşallah yaaaa müjde verirsin bize kaç gün gecikti adet veeee daha önce gecikmeli adetlerin oluyor muydu :26: eğer öyleyse bekle yok saat gibi tiktak oluyorsan vede geciktiysen şimdi değil bence yarın sabah ilk idrarınla yap
Bana erkenden test yapma diyene bakkk
canım geciktimi adetin inşallah yaaaa müjde verirsin bize kaç gün gecikti adet veeee daha önce gecikmeli adetlerin oluyor muydu :26: eğer öyleyse bekle yok saat gibi tiktak oluyorsan vede geciktiysen şimdi değil bence yarın sabah ilk idrarınla yap