• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Aaaaa sifaa nasılsın seni görmek ne güzel hoşgeldin topiğimize...Bat ın ne ekleyelim hemen listeye:34:
evet canım yaaa bende memnun oldum seni gördüğüme :16: hoş buldum sağol canım uzun uzun konuşuruz demiştim ama kısmet olmamıştı :17: inşallah burada bol bol görüşürüz :21: :nazar: :kkk: canım sıradaki adetim 29 haziran :16:

meg naber canım seni oyunlardan tanıyorum :16: kız bende senin gibiyim wc ye gitmekte neymiş öyle :63: indir aç kaldır kapa :86: :86: ahhhhh hepimizn son adetleridir inşşşşş hamiş olacağızzzz hayırlısı ileeeee :65: :49: :emir_bebek: :nazar: :16:

meg naber canım seni oyunlardan tanıyorum :16: kız bende senin gibiyim wc ye gitmekte neymiş öyle :63: indir aç kaldır kapa :86: :86: ahhhhh hepimizn son adetleridir inşşşşş hamiş olacağızzzz hayırlısı ileeeee :65: :49: :emir_bebek: :nazar: :16:

miyabaaa :38: iyilik beklemece işte canım ya :86:

inşallah son adetlerimizdir evet şifacımm :92:

dimi ama yaaa,wc de ne,ööle 3 dakkada bir başa çıkar mı,git gel :27:
:60::60::60::60::60::60:

Kızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....

Önce ben başlayayım benim kızım olursa ilknur cemre(ilker İLK nurhan NUR ilknur)
Oğlum olursa bilal emre olacak hayırlısıyle

Amannnn koyverelim gitsin. Burası kadınlar klubü değilmi, salıverelimmm ne olmuşşş
Ben valla buraya kafamı dağıtmak için geliyorum.
Yumurtalar çatlamadı ama , kafalar çatladı :60:

Kırmızı kartı gördük bugün ya karın agrısı falan yıkılıyo. temmuza hayırlısıyla bebişim gelecek beklemedeyim:1::nazar::emir_bebek:

Kızlar hade size bi konu veriyorum herkes cevaplasın bebişlerimiz olursa isim düşündünüzmü hiç aklınızda neler var söyleyin bakalım....

Önce ben başlayayım benim kızım olursa ilknur cemre(ilker İLK nurhan NUR ilknur)

kızım olusa minel oğlum olursa berke:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amannnn koyverelim gitsin. Burası kadınlar klubü değilmi, salıverelimmm ne olmuşşş
Ben valla buraya kafamı dağıtmak için geliyorum.
Yumurtalar çatlamadı ama , kafalar çatladı :60:

salıverelim efeeetttt :64::64::64:

tam bunu yazıyordum kızz, içinemi doğdu :3:
benim erkek olursa
kaan
sarp
demir
mete
kız olursa
almila

berra, berrak,duru yada yagmur karar vermedim oğlum olursada yiğit efe , yada rüzgar olacak inşallah bebekim gelirse:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

miyabaaa :38: iyilik beklemece işte canım ya :86:

inşallah son adetlerimizdir evet şifacımm :92:

dimi ama yaaa,wc de ne,ööle 3 dakkada bir başa çıkar mı,git gel :27:
:60::60::60::60::60::60:
Rabbim daim etsin canım :34: inşallah yakındır müjdelerimiz inşallah :49: :28: :46: walla yaaa yorulduğuma yazık wc ye zigzag dokuyamam :86: :86: :86: :86:

konu süper canım inşallah nasip olacak :70: kızım olursa ( Azra , Şeyda , Zehra arasında kararsızım :26: )

Oğlum olursa ( Yiğit , Çağan felan :86: )

Annem öleceği zamana yakın yoğun bakımdaydı ve bayramdı bende süslenip püslenip gittim yanına bi elbise giymiştim annem beni gördü aaa nurhan hamilesin dedi kızın olacak adını cemre koy olurmu dedi bende hamile değilim diyecektim dr da dediklerine evet de son günleri dedi bende evet hamileyim anne kızım olacak adı cemre olacak merak etme dedimmm:43::43::43:

Back