Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar benim kkda bi problem mi var?yazdıklarınızı okuyamıyorum.sayfada en fazla bi kişinin yazısı oluyor.başka ilerlemiyor.yardımmmmmmm
amaniiiiinnnn hala okuyamıyorum.kızlar beni duyuyorsanız ses verin yav meg bi özel msj at bakalım ne oldu anlamadım sen de var mı..bak her şeyımız aynı bunun da aynı olması lazım
aman allahım göremiyorum göremiyorum
dün yumurtlama dönemim bitti ama 2 gündür sol kasığım ağrıyo neden olur sizce...
ya valla çevirdiğim bişi yok.sayfalarda yazıları okuyamıyorum en fazla bi kişininki çıkıyor.koca sayfada bi yorum yani.
meg neyi kapatayım gözlerimi mi yav o zaman heç göremem
şaka bi yana kapatıp açmayı da denedim
heeeellllllppppp meeee:2:
ya valla çevirdiğim bişi yok.sayfalarda yazıları okuyamıyorum en fazla bi kişininki çıkıyor.koca sayfada bi yorum yani.
meg neyi kapatayım gözlerimi mi yav o zaman heç göremem
şaka bi yana kapatıp açmayı da denedim
heeeellllllppppp meeee:2:
yumurtlaman devamda ediyor olablir belki..
Selam kızlar ben çin takvimine göre kısmet olursa hamile kalmak istiyorum ona görede kız olması için ağustosu beklemem gerekiyomuş :))))))))
Selam Umut Deniz topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah dilerim buradaki tüm arkadaşlarım hamile müjdeleri versinler inşallah banada Yüce Rabbim nasip eder
Selam kızlar ben çin takvimine göre kısmet olursa hamile kalmak istiyorum ona görede kız olması için ağustosu beklemem gerekiyomuş :))))))))
doğrumu bu çin takvimi acaba....
kısaca donlar aşağa
doğrumu bu çin takvimi acaba....