HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

amaniiiiinnnn hala okuyamıyorum.kızlar beni duyuyorsanız ses verin yav meg bi özel msj at bakalım ne oldu anlamadım sen de var mı..bak her şeyımız aynı bunun da aynı olması lazım
aman allahım göremiyorum göremiyorum

ben hala düsünürüm..

sonucta annem bebegimin ananesi olacak üvey de olsa.. ablam teyzesi..
öz ablamlari görünce cocugun kafasi karisacak ...

bazi seyleri büyüsek bile asamiyoruz..

okuldakilere öz ablami kuzenim olarak tanistirdigimi biliyorum..ablam nasil üzülmüstü ama okuldakiler ablami bir tane biliyorlardi..

hep arada kaldim anlayacagin :))

hala öz olmayan tarafa gitsem özler kiskanir kizar , öteki tarafa gitsem digerleri.

tabii bizzat belli etmiyorlar,ama cokta profosyonel degiller..

yuvadan alinca böyle bir sorun olmaz diye düsünüyorum sanirim cocugun yeni ailelerini gizliyorlarmis

Ne çeviriyosunuz siz yaaa anlamadımmm

ya valla çevirdiğim bişi yok.sayfalarda yazıları okuyamıyorum en fazla bi kişininki çıkıyor.koca sayfada bi yorum yani.
meg neyi kapatayım gözlerimi mi yav o zaman heç göremem
şaka bi yana kapatıp açmayı da denedim
heeeellllllppppp meeee:2:

Delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

umutdenizcim,okudun mu bir sayfa öncede esprim

allah seni neetmesinn
aç nen gözlerini delüüü

ya bilemedim niye öyle oluyo ya :26:

Selam kızlar ben çin takvimine göre kısmet olursa hamile kalmak istiyorum ona görede kız olması için ağustosu beklemem gerekiyomuş :))))))))

Selam Umut Deniz topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah dilerim buradaki tüm arkadaşlarım hamile müjdeleri versinler inşallah banada Yüce Rabbim nasip eder

Selam Umut Deniz topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah dilerim buradaki tüm arkadaşlarım hamile müjdeleri versinler inşallah banada Yüce Rabbim nasip eder

Aaaaa sifaa nasılsın seni görmek ne güzel hoşgeldin topiğimize...Bat ın ne ekleyelim hemen listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…