• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlar birşey soracağım,
adet tarihi 1. gün sayarsak bugün benim 13. günüm
belimde hafif bir ağrı ve 3 gündür akıntım var.
yumurtlama döneminde olurmu bunlar?
doktorlarda 12-13-14. günler önemli diyordu, acaba çalışmaları sıklaştırmakmı gerekiyor. offf benim kocamda tarihle gelme bana demişti ama :44:

topikte selam ve geçmiş olsun dilekleri alınmıyor sanırım..:44:

kızlar birşey soracağım,
adet tarihi 1. gün sayarsak bugün benim 13. günüm
belimde hafif bir ağrı ve 3 gündür akıntım var.
yumurtlama döneminde olurmu bunlar?
doktorlarda 12-13-14. günler önemli diyordu, acaba çalışmaları sıklaştırmakmı gerekiyor. offf benim kocamda tarihle gelme bana demişti ama :44:

evet canım aynen yazdığın gibi yumurtlama dönemindesin çalışmalara devam zafer bizim bu ay:74: :74::72:

CNM BURDA Bİ MORAL ÇÖKÜKLÜĞÜ VAR :d KUSURABAKMA MUCUKKK

tamam anlıyorum moral çöküklüğünü,hak da veriyorum..
ama niçin bu topikteyiz?
üzüntümüzü,hayal kırıklığımızı yada sevincimizi,kutlamamızı paylaşmak için değil mi..

meraba herkese bende aranıza gelebilirmiyim benimde adetime 3gün var belimde hafif ağrı var adet mi olacam yoksa rabbim hayırlısını versin inş hamişimdir....

meraba herkese bende aranıza gelebilirmiyim benimde adetime 3gün var belimde hafif ağrı var adet mi olacam yoksa rabbim hayırlısını versin inş hamişimdir....

selam canım..
burdaki herkesin dileği bu..
hayırlısı olsun senin de inşallahhh..

umutdenizle batdaşız..
çok erken değil mi test için ya :26:

:74::74:kısslarrr nerde bu nurhan işşallah hamiştirde yüzümüz gülerrr:nazar::nazar:kaoscumsende sıkma canını umudunu yitirme o bebiş geliek görüceksinn.

kızlar hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin allah bebeğimizi...ezan da okunuyor tam..umutdeniz geldiii :D ayy inş inş

Kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...Kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...Sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm:32::32::32:

Back