kızlarrr mutsuzluktan ölüomm ben glbbbb aradım şimdi NEGATİFFF çıktı.. moralim çok bozukkk..
sıkma canını geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bi hayır canım..
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr mutsuzluktan ölüomm ben glbbbb aradım şimdi NEGATİFFF çıktı.. moralim çok bozukkk..
bian önce adet olsam bariii
herşeyin hayırlısı canım , üzülme, çalışmalara devam , mutsuzluk, ağlamak yokkkkızlarrr mutsuzluktan ölüomm ben glbbbb aradım şimdi NEGATİFFF çıktı.. moralim çok bozukkk..
hadi bakalım hayırlısı nurhancımmm, senden müjdeli haber alırız inş.Kızlar önce idrar testi yapıldı negatif çıktı dr kan aldı benden yarın çıkacak sonucu ayrı bi kan ve idrar daha aldı onlarada kendisi bakacakmış 45 dk sonra sonuçla burdayımm
Kızlar önce idrar testi yapıldı negatif çıktı dr kan aldı benden yarın çıkacak sonucu ayrı bi kan ve idrar daha aldı onlarada kendisi bakacakmış 45 dk sonra sonuçla burdayımm
Hadi bakalım hayırlısı bende uzun süre hap kullandım 6ay önce bıraktım ilk başta dette değişme falan oldu bende aynı dönem oldum hemen hemen ama süresi miktarı çoğaldı haptan sonra oluyor işte.ayy inş ben de heyecanla bekliyorum.cnm üzülme inş en kısa zamanda hamile kalırız :)) Ben de 2 gün erken regl oldum bugün oldum inşallah çalışmalar başlayacak artık :))İlk denemeler olacak benim de
ben istiyor sanıyordum ama bu söz karşısında bayağı bir hayal kırıklığına uğradım çünkü bana istiyomuş gibi görünsede içten içten istemediği çıktı ortaya çok üzüldüm.hep eşime hamile olduğumu söyleyeceğim zamanın hayalini süprizini düşünüp heyecanlanıyordum ama sanırım bu ay ümit yok ama olsada sandığım kadar sevinemeyeceğim. niye bu adam böle ya 2yıl oldu yeter işte daha ne istiyo...eşin istemiomu bebek canım?
ben cevap yazana kadar kızlardan emiim cevap gelecek ama yazayım belki yazılmamıştır. sağlık ocağı bayağı geçmeden almıyor üstüne üst git eczaneden bilmem ne ukelalık yapıyorlar o kadar bekleyebiliyoruzda sanki. hastanede yapıyo kadın doğumcuda yapar sıra yoksa dahiliyeye yazdır testi zaten sonuçtan anlaşılıyor.kızlar kan testi ile ilgili soruma nolur yanıt verin...nereye gitmemiz gerekiyor kadın doğum uzmanına mı?? özel hastahane sağlık ocağı nereye ne deyip yaptırıyoruz??? Yoksa kadın doğum uzmanına gidip sıra mı bekliyorzz
evet dediğim tepkiyi vermişler devlet memurları böyle olmaz zorunda mıı bilmiyorum(doğrusu bende devlet memuruyum ama)evet gıcık suratlılar neymiş efendin her 1-2 geciken gelirse devlet bizi burda tutmaz def eder diolar
sıkma canını vardır bunda da bi hayır napalım alıştık artık olumsuz sonuçlaraa
oooo gittim geldim nurhan hala yokmu ortalardaa??
çatlıycam meraktan wallaa..acaba test pozitifte heyecandan düşüp bayılmış olmasın çatlak