• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

yaaa offf bu amaçla yanaşmak da sıkıcı hee :26:
''damızlık gibi faydalancam adam senden gelll çabıkkkk'':27:

hıhhhh sırf kendimiz için deel herhalde bebik dimi ama,anlasınlar bizi ya :63:

Ayyy sorma ya sırf bu yüzden ilişkiye girmek sıktı artık...Dün akıntım geldi kocişe hadi bugünde dedim yüzü bozuldu bıktık yahuuuu:1::1::1::1:

Ayyy sorma ya sırf bu yüzden ilişkiye girmek sıktı artık...Dün akıntım geldi kocişe hadi bugünde dedim yüzü bozuldu bıktık yahuuuu:1::1::1::1:

arada 2 gün kaçırdık bizde,uyku problemi yüzünden benimkinin :47:sızmasıyla ünlü erkenden :57:
dün de 21.gün,hadi gel aşkım diyo..
dedim uykun vardır,uyu sen :47::60::60::60:

yaaa offf bu amaçla yanaşmak da sıkıcı hee :26:
''damızlık gibi faydalancam adam senden gelll çabıkkkk'':27:

hıhhhh sırf kendimiz için deel herhalde bebik dimi ama,anlasınlar bizi ya :63:
:60:dün eşimde aynı şeyi söyledi, mandıramıyım, ben damızlıkmıyım, bebek için seninle sevişmem dedi açık açık, beni germe dedi, bende bebeğimiz olsun tabikii istiyorum ama hesap kitap yapma tarihle karşıma çıkma diyor. ama ben rahat durmuyorum tabii, ama ne yapabilirimki bizimde yımırtlama tarihlerimizz var. ayy sanki ben kendim için istiyorum, zaten bütün gün işte çalış, yorul, birde kapris çek :19:hıhhh :63:

:60:dün eşimde aynı şeyi söyledi, mandıramıyım, ben damızlıkmıyım, bebek için seninle sevişmem dedi açık açık, beni germe dedi, bende bebeğimiz olsun tabikii istiyorum ama hesap kitap yapma tarihle karşıma çıkma diyor. ama ben rahat durmuyorum tabii, ama ne yapabilirimki bizimde yımırtlama tarihlerimizz var. ayy sanki ben kendim için istiyorum, zaten bütün gün işte çalış, yorul, birde kapris çek :19:hıhhh :63:

hıhhhh onlara efettt :47::63:
doğuralım,sevdirtmeyelim,heppp biz sefelim okşayalım öpelim bebiklerimisii :emir_bebek:

:60::60::60::60::60:yımırtlarımızla birlikte biz de çatlattık kafaları sonunda :60::60::60::60:

hıhhhh onlara efettt :47::63:
doğuralım,sevdirtmeyelim,heppp biz sefelim okşayalım öpelim bebiklerimisii :emir_bebek:

:60::60::60::60::60:yımırtlarımızla birlikte biz de çatlattık kafaları sonunda :60::60::60::60:
çatladımı diye düşünmekten dediğin gibi benim beynim çatladı
bende eşime benim yımırtam senin keyfinimi bekliycek dedim :60:
la havle çekti adam :60:

çatladımı diye düşünmekten dediğin gibi benim beynim çatladı
bende eşime benim yımırtam senin keyfinimi bekliycek dedim :60:
la havle çekti adam :60:

alla alla almıyo kafaları valla :57:

bişey dicem, acaba şu yapılması gereken günler bittikten sora yapılırsa,tutunamadan düşer mi ki bebik :26:
Allah korusun

kızlar kasıklarım nasıl ağrıyor göğüslerimde aynı şekil bir an önce çatlasada artık çalışmalar bson hız devam durmak yok :1::1::1:

kızlar kasıklarım nasıl ağrıyor göğüslerimde aynı şekil bir an önce çatlasada artık çalışmalar bson hız devam durmak yok :1::1::1:

All bi deli daha biz böyle giderse tüm belirtileri yaşayıpta hamile kalamayanlardan olcazzzz kızlar biri beni durdursun delirdimmmmmmmmmm:60::60::60::60::60::60::60:

kızlar benim sat şöyle 7 haziran, 12 mayıs, 14 nisan...tahmini yumurtlama dönemim ne zaman ki benim..hapı bırakınca tarih şaştı :)) ne zaman yoğun olmalyım :D

bi de o koyu kıvamlı akıntı çatladığı gün mü oluyor

alla alla almıyo kafaları valla :57:

bişey dicem, acaba şu yapılması gereken günler bittikten sora yapılırsa,tutunamadan düşer mi ki bebik :26:
Allah korusun
almıyorr anacımmm almıyorr sinir etti beni, azgın kadınlar gibi kovalamaca oynamaya başlayacağım evde yakında :66:
sanmıyorum meg ciğim. bilinçsizce korunmadan ilişkiye giren bir sürü insan var, o zaman hepsinin tutunmadan düşmüş olurdu, ama tıbben bilemiyorum tabii :26:
ama ben yinede o günlerde adamı sıkıştırmaya devam edeceğim :66:

Back