• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

slm kızlar nasılsınız kaos canım hayırlısı olsun inş bidahaki ay pozitif olur ilk msjını görünce çok sevinmiştim sonraki kötü oldu ama olsun napalım herşeyin hayırlısı umutdeniz inş senden ii sevindirici haber gelir yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz

Kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...Kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...Sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm:32::32::32:

hey Allahım yaa sen ne diyorsun doktor ne diyor nerden de anlamış öyle hemen hem :(( Ay canım inş yoktur bir şeyin merak etme sen.İnş hamilesindir hem :D

Kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...Kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...Sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm:32::32::32:

saçmalamış..
herkes iyi doktor olacak değil ya,bazen böyleleri de çıkıyor aralarından işte..

kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm:32::32::32:

o nasıl iş ya? Sen en iyisi akıllı bi doktora git, deli mi ne?

Kızlar hakikaten salak...Sabah bi gittim iki kez kan aldı bide idrar...İdrara baktı testte negatif sonra başka idrar testi açtı kanı bi makinede bekletti 20 dk beyaz kanı idrar testine damlattı sonuç negatif dedi...Sonrada ekg ye soktu eşimi aradı ben çocukmuşum gibi eşinizi hemen hastaneye götürün dedi eşim zavallı panikledi yok canım bişeyim dedim...Yani hikeye bu:60::60::60:

Belki akşam giderim teste belkide gitmem bekleyeyim diyorum azıcık ama dümki akıntıdan sonra kasıklarım ağırıyo...

ne oluyor buradu canım arkadaşlarım benim kaosum çok üzüldüm :58::58: ama lütfen sabır hepimiz inşallah hamiş olcaz:46: Allahımın izniyle:70::70:

Son düzenleme:
Belki akşam giderim teste belkide gitmem bekleyeyim diyorum azıcık ama dümki akıntıdan sonra kasıklarım ağırıyo...
canım senin batın ne zamandı biraz bekle istersen günün şöyle bi geçsin.sonrada daha iyi bi doktora gidersin dur bakalım hayırlısı işşallahhh:nazar::nazar:

Kızlar bulantım yüzünden araç kullanamam diye yanımızdaki sağlık ocağına gittim dr o dr benim kadın doğum uzmanı dr um değil yanlış anlaşılma olmasın pratisyen dr..

Kızlar bulantım yüzünden araç kullanamam diye yanımızdaki sağlık ocağına gittim dr o dr benim kadın doğum uzmanı dr um değil yanlış anlaşılma olmasın pratisyen dr..
ne manyak doktora denk gelmişsin canım öyle, bekle bakalım birkaç gün daha, ama mide bulantınn sanki hamile olduğunu gösteriyor, tabii psikolojik değilse

ne manyak doktora denk gelmişsin canım öyle, bekle bakalım birkaç gün daha, ama mide bulantınn sanki hamile olduğunu gösteriyor, tabii psikolojik değilse

İşte bak o konuda kendime kefil değilim psikolojikte olabilir yada adette olabilrimm...:32::32::32:

:70:kızım batdaşız yaa..ne işin var testle mestle allasen,bak ben oturuyorum oturduğum yerde daha:86:

Çok fena gaza geldim cnmmm napayımmm burdakiler yokmuuu gaza getirdiler beni git git diyee:9::9::9:Gerçi bende herkese aynı gazdan veriyorummm:60::60::60:

inşallahhh, benim adamı sıkıştırayım akşama :9:

yaaa offf bu amaçla yanaşmak da sıkıcı hee :26:
''damızlık gibi faydalancam adam senden gelll çabıkkkk'':27:

hıhhhh sırf kendimiz için deel herhalde bebik dimi ama,anlasınlar bizi ya :63:

Back