Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...Kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...Sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm
Kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...Kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...Sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm
kızlar katil olacaktım ya bizim burdaki dr deli deli...kanı aldı idrar testine koydu sonuç negatif dedi böyle bir test vaar mı yaa...sonraada beni ekg ye soktu sende kalp rahatsızlığı var dedi saçmaladıkça saçmaladı akşam eşimle acile gideceğiz kan testi için bu salağın sözlerine inanmadımm
canım senin batın ne zamandı biraz bekle istersen günün şöyle bi geçsin.sonrada daha iyi bi doktora gidersin dur bakalım hayırlısı işşallahhhBelki akşam giderim teste belkide gitmem bekleyeyim diyorum azıcık ama dümki akıntıdan sonra kasıklarım ağırıyo...
inşallahhh, benim adamı sıkıştırayım akşamaevet canım aynen yazdığın gibi yumurtlama dönemindesin çalışmalara devam zafer bizim bu ay
ne manyak doktora denk gelmişsin canım öyle, bekle bakalım birkaç gün daha, ama mide bulantınn sanki hamile olduğunu gösteriyor, tabii psikolojik değilseKızlar bulantım yüzünden araç kullanamam diye yanımızdaki sağlık ocağına gittim dr o dr benim kadın doğum uzmanı dr um değil yanlış anlaşılma olmasın pratisyen dr..
ne manyak doktora denk gelmişsin canım öyle, bekle bakalım birkaç gün daha, ama mide bulantınn sanki hamile olduğunu gösteriyor, tabii psikolojik değilse
Kızlar daha 6 gün var adetimee
Kızlar daha 6 gün var adetimee
kızım batdaşız yaa..ne işin var testle mestle allasen,bak ben oturuyorum oturduğum yerde daha:86:
inşallahhh, benim adamı sıkıştırayım akşama