kızlar içim kıpır kıpır kıpır ne olur allahım olumsuz sonuç olmassın bi sürü para verdim teste yanar yanar ona yanarımmm
insallah canım..
güzel şeyler düşün hayırlısıyla insallah gelmiştir bebikin canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar içim kıpır kıpır kıpır ne olur allahım olumsuz sonuç olmassın bi sürü para verdim teste yanar yanar ona yanarımmm
kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa
Gaza geldim valla kızlar bende gidiyorum yarın saat 45 dakikaya burdayım ama sonuç hemen çıkarmı bilmem
kaoscum bence de hamile olmasan silik bile çıkmaz canım ve umutdeniz senden de güzel ahber alacağız inş :))
kızlar bir şey soracağım benim için erken ama merak ediyorum kan testini nereye yaptırıyoruz.Kadın doğum uzmanında sıra mı bekliyoruz nasıl oluyor bi açıklar mısınız??Geçen günden beri kafama takıldı da.
ooo testlere gidenler var hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... ay çok merak ettim inşallah hemen verirler sonuçları
ayyy inanmıyorummm, hadi inşallahhhkızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa
benim adetten bir kaç gün önce kahverenk leke gibi akıntı gelirdi düb geldi kasıklarımda ağrıdı bende umut yok gibi bu ay
ama en çok üzüldüğüm akşam yatınca ay kasıklareım ağrıyo adet görecem galiba dedim,eşimde hadi bakalım inşallah dedi
Canım hamile olmasan silik bile çıkmaz burda çok karşılaştık hepside hamiş çıktı kızım ben taaa kaç gün önce dedim hamişsin diyeee sakal bırakcam artıkınnn
valla arkadaşlar ben örneğim bende çıktı o 2.çizgi geçen ay ki adetim 3 gün geçmişti sonrasında hastalanmıştım angellll die bir kullanıcı arkadaşımada aynı şey oldu aldanmayın idrar testlerine gidin kan testi yaptırın sonrası hüsran olunca daha fena oluyo olmaz olmaz demeyin oluyoo
:18: deme ama deme öle... olabilir cnm doğru dionn. bakalım kan testi kesin sonucu verir... :18:
:18: Deme ama deme öle... Olabilir cnm doğru dionn. Bakalım kan testi kesin sonucu verir... :18:
:18: deme ama deme öle... olabilir cnm doğru dionn. bakalım kan testi kesin sonucu verir... :18:
ooo testlere gidenler var hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... ay çok merak ettim inşallah hemen verirler sonuçları
kızlar kan testi ile ilgili soruma nolur yanıt verin...nereye gitmemiz gerekiyor kadın doğum uzmanına mı?? özel hastahane sağlık ocağı nereye ne deyip yaptırıyoruz??? Yoksa kadın doğum uzmanına gidip sıra mı bekliyorzz
ben cvp verdim..