• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa

Gaza geldim valla kızlar bende gidiyorum yarın saat 45 dakikaya burdayım ama sonuç hemen çıkarmı bilmem:14::14::14:

kaoscum bence de hamile olmasan silik bile çıkmaz canım ve umutdeniz senden de güzel ahber alacağız inş :))

kızlar bir şey soracağım benim için erken ama merak ediyorum kan testini nereye yaptırıyoruz.Kadın doğum uzmanında sıra mı bekliyoruz nasıl oluyor bi açıklar mısınız??Geçen günden beri kafama takıldı da.

ooo testlere gidenler var hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... ay çok merak ettim inşallah hemen verirler sonuçları

kaoscum bence de hamile olmasan silik bile çıkmaz canım ve umutdeniz senden de güzel ahber alacağız inş :))

kızlar bir şey soracağım benim için erken ama merak ediyorum kan testini nereye yaptırıyoruz.Kadın doğum uzmanında sıra mı bekliyoruz nasıl oluyor bi açıklar mısınız??Geçen günden beri kafama takıldı da.

ben acilden giriyorum kan testi yaptırcam diyorum acildeki dr da bi kagıt veriyo gidip yaptırıp alıyorum test sonucunu o kdr..:34:

ooo testlere gidenler var hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz... ay çok merak ettim inşallah hemen verirler sonuçları

ayy inş ben de heyecanla bekliyorum.cnm üzülme inş en kısa zamanda hamile kalırız :)) Ben de 2 gün erken regl oldum bugün oldum inşallah çalışmalar başlayacak artık :))İlk denemeler olacak benim de

kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa
ayyy inanmıyorummm, hadi inşallahhh
kızlar en az sizin kadar bende heyecanlanıyorum

:5::5::5:benim adetten bir kaç gün önce kahverenk leke gibi akıntı gelirdi düb geldi kasıklarımda ağrıdı bende umut yok gibi bu ay:5::5::5:
ama en çok üzüldüğüm akşam yatınca ay kasıklareım ağrıyo adet görecem galiba dedim,eşimde hadi bakalım inşallah dedi:59::59::59:

eşin istemiomu bebek canım?

Canım hamile olmasan silik bile çıkmaz burda çok karşılaştık hepside hamiş çıktı kızım ben taaa kaç gün önce dedim hamişsin diyeee sakal bırakcam artıkınnn:52::52::52:

valla arkadaşlar ben örneğim bende çıktı o 2.çizgi geçen ay ki adetim 3 gün geçmişti sonrasında hastalanmıştım angellll die bir kullanıcı arkadaşımada aynı şey oldu aldanmayın idrar testlerine gidin kan testi yaptırın sonrası hüsran olunca daha fena oluyo :59: olmaz olmaz demeyin oluyoo

valla arkadaşlar ben örneğim bende çıktı o 2.çizgi geçen ay ki adetim 3 gün geçmişti sonrasında hastalanmıştım angellll die bir kullanıcı arkadaşımada aynı şey oldu aldanmayın idrar testlerine gidin kan testi yaptırın sonrası hüsran olunca daha fena oluyo :59: olmaz olmaz demeyin oluyoo

:18: :50: :60: :58: deme ama deme öle... olabilir cnm doğru dionn. bakalım kan testi kesin sonucu verir... :18:

:18: :50: :60: :58: deme ama deme öle... olabilir cnm doğru dionn. bakalım kan testi kesin sonucu verir... :18:

canım seni üzmek için söylemedim arkadaşlar kendinizi daima en kötüsüne alıştırın ne çok umutlanın nede çok umudunuzu yitirin benim gibi göbekler atıpta hamileyim die test sonucuna göre eşini havalara ucuran da tek bendim sanırım sonra ağla ağla hasta oldum sinirimden :59: ama nasip değilmiş demekki ama idrar testlerine hele hele ki o dandirik 3-5tl lik testlere hiç güvenim yok alırsam ya fortel ya predictor alırım almassamda gider direk kan testi yaptırırım:49: rabbim nasip etsinde inşallah bu ay çok sıkı çalışıyorum ovulasyon testi aldım predictorun sonuçları koyayım bakın

kızlar kan testi ile ilgili soruma nolur yanıt verin...nereye gitmemiz gerekiyor kadın doğum uzmanına mı?? özel hastahane sağlık ocağı nereye ne deyip yaptırıyoruz??? Yoksa kadın doğum uzmanına gidip sıra mı bekliyorzz

arkidişler şimdi bu konuyla ilgili kullanmak isteyen arkadaşlara net bir bilgi vereyim adetin ilk tarihinden itibaren 10-11.günden itibaren sabah 10.00 akşam 20.00 arasında düzenli olarak hergün yapılmak kaydı ile 2çizgi aynı olana kadar devam edilir. bunda hamilelik testi gibi silik çizgi pozitif sayılmıyo t çizgisi c çizgisiyle aynı yada t çizgisi daha koyu olunca 24-36 saat içinde en yüksek 2 günü belirlemede yardımcı düzenli olarak gün aşırı yani bir gün ara ile ilişki yaşıyorum bu ay fakat 36 saati sık değerlendirdim inşallah bu ay tutunur bebişim sıkı sıkıya rabbimin izniyle bunlarda fotoları ovulasyon tesleriminEki Görüntüle 205659 Eki Görüntüle 205660

Back