HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran

Arkadaşlar listedeki kişiler bugün gelişmeleri bildirmezse listeden siliyorum üzgünümmm

yaff kızlar sizce ben bugün regl olmazsam yarın test yapammı yoksa bi kaç gün daha bekleiimm mi? aslında bi yanım bugün bile yap dio ama dün hiç çıkmadı bugünde çıkmaz..ondan yarını bekleyim dio bi yandan aman bekle işte adetin gelcek diom pofffff.... bi an önce ne olcaksa olsa bende günlük yaşantıma dönsem...

canım bi gün daha sabret yarın yap bence emin olursun inşallah hamişsin belirti var mı hiç gögüs ağrısı filan

Son düzenleme:
slm kızlar bende geldim aranıza aslında kk ya girmicem hiç aklımdan atıcam şu fikri diyodum ama yapamadım kısaca anlatayım kendimi kasımda başladık bebiş denemelerine ama hala tık yok 26 yaşındayım 3 senelik evliyim inşallah bu ay gelir bebişim artık temmuzda evlilik yıldönümümüz inşallah sürpriz yapar gelir bu ay bebişim.

slm kızlar bende geldim aranıza aslında kk ya girmicem hiç aklımdan atıcam şu fikri diyodum ama yapamadım kısaca anlatayım kendimi kasımda başladık bebiş denemelerine ama hala tık yok 26 yaşındayım 3 senelik evliyim inşallah bu ay gelir bebişim artık temmuzda evlilik yıldönümümüz inşallah sürpriz yapar gelir bu ay bebişim.

inş. canım yaa beklemeden annesini gelsin bebekin

inşallah sabrın karşılığını alırsın tez vakitte aminnnn

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ. kAOS SENDE 1 GÜN DAHA SABRET CANIM YA. YARIN İYİ HABER GELİYO BENCE, İÇİME DOĞDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…