Valla slow müzik açıkkkDur mezdeke açayımmm
yaff kızlar sizce ben bugün regl olmazsam yarın test yapammı yoksa bi kaç gün daha bekleiimm mi? aslında bi yanım bugün bile yap dio ama dün hiç çıkmadı bugünde çıkmaz..ondan yarını bekleyim dio bi yandan aman bekle işte adetin gelcek diom pofffff.... bi an önce ne olcaksa olsa bende günlük yaşantıma dönsem...
slm kızlar bende geldim aranıza aslında kk ya girmicem hiç aklımdan atıcam şu fikri diyodum ama yapamadım kısaca anlatayım kendimi kasımda başladık bebiş denemelerine ama hala tık yok 26 yaşındayım 3 senelik evliyim inşallah bu ay gelir bebişim artık temmuzda evlilik yıldönümümüz inşallah sürpriz yapar gelir bu ay bebişim.
slm kızlar bende geldim aranıza aslında kk ya girmicem hiç aklımdan atıcam şu fikri diyodum ama yapamadım kısaca anlatayım kendimi kasımda başladık bebiş denemelerine ama hala tık yok 26 yaşındayım 3 senelik evliyim inşallah bu ay gelir bebişim artık temmuzda evlilik yıldönümümüz inşallah sürpriz yapar gelir bu ay bebişim.
Canım bana 28 haziran demiştin:26::26::26:
biz burda aile gibiyiz bizi ihmal etme olurmu sonra çok üzülüyoruzzzsonra görüşürüz
amin canım inşallah hepimizin gelir bebişi:)inş. canım yaa beklemeden annesini gelsin bebekin
inşallah sabrın karşılığını alırsın tez vakitte aminnnn
ben varım canımkızlar istanbuldan kimler var aramızdaa:26:
temmuz hamileleri bölümü yok sanırım..açmayı düşündüm ama liste yapamam ki
hayırdırrrhadee yaaa desene kapını çalabilirim...
temmuza kalmayız inşallah :84:Canım sen burayı takip et biz burdan taşınacağız zaten olmazsa temmuza liste devam edecek temmuz kaç adet ekleyeyim...
Canım sen burayı takip et biz burdan taşınacağız zaten olmazsa temmuza liste devam edecek temmuz kaç adet ekleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?