Valla sonucu alana kadar kendimi yormayacağım kocişe söz verdimmm
merhaba kızlar nasılsınız??ben de haziran ayında hamile olmak istiyorum 9 haziranda regl olacağım ondan sonra inş hamile kalmak istiyorum doğru yerde miyim :)))
hoşgeldinen doğru yerdesin canım bat ın da yakınmış ama o tarih geldiğinde buraya girip haber vereceksin yoksa almıyoruz dimi umutum denizim
Kızzzz delüüü madem korunuyon listede ne işin var atıyorum seni ekiptennn
ama ben sana demiştim yaaa küretaj olcam diyee rahim duvarı kalınlaşması var diye ilk topiğe girdiğimde hastalığımdan habrim yotu
günaydın kızlar ben güne çok kötü başladım sabah işe geldim doktorumu aradım hemşiresi çıktı anlattım böle böle oldu şimdi dosyanıza bakamam dedi pat kapattı telefonu sonra aradım meşgul başka ii bir doktor bulmam lazım şimdi ilacı yanlış kullandıran yarın öbrügün bebek olduğundada yanlış tedavide bulunur artık güvenemem ayrıca yaptığıda terbiyesizlik mail attım bakalım şikayet ettim cvp gelecekmi bilmiyorum progestanı adetin 17.günü başlanması gerekiyomuş bu bana 11. günü başlattı o yüzden erken adet gördüm off yaa
Şaka yapıyorum canım kızmaaaa oooo kıyamam sana
Dr seçimi çok önemli canım...Bursadaki bütün drları denedim diyebilirm çok araştırdım şimdi dr umdan çok memnunum ama ilerisini bilemem tabiii
biliyorum zaten bende blöf yapıyordumdün misafirlerim geldi yedik içtik gittiler çok mesudum yaptıklarımı çok beğendiler hadi ben çıktım öğle arasında gelirimmm
tamam cnm biz bu ayki raglimden sonra düşünüyoruz bebişi şu an korunuyoruz yanş hayırlısı ile.ilk deneme olacak hem de...
Doğru yerdesin cnm çünkü burdaki çatlaklar bende olmak üzere burda zaman geçirmekten kocişleri sallamıyoruzz o yüzden bu topiği temmuza taşıyacağımmm
buda sözde iyiydi arkadaşlarım tavsiye etmişti bir senedir buna gidiyorum şimdiye kadar memnundum ama şu başıma gelene bak işte
valla aynen taşıyalımm.. herkes beklemede baksanaaa
GÜNAYDIIIIIINNNNNNNNNNN, NE ÇOK YAZMIŞINIZ BEE OKU OKU GÖBEĞİM ÇATLADI BE YAWW. NAPTINIZ BAKALIM ŞEKERLER HAFTA SONU, GÜZEL HABERLER VAR MI? bEBİŞLER DOLDU MU GÖBÜŞLERE?
kışlar oyanamıyor muyuz bugünn
hayde eller havaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?