• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

merhaba kızlar nasılsınız??ben de haziran ayında hamile olmak istiyorum 9 haziranda regl olacağım ondan sonra inş hamile kalmak istiyorum doğru yerde miyim :)))

Doğru yerdesin cnm çünkü burdaki çatlaklar bende olmak üzere burda zaman geçirmekten kocişleri sallamıyoruzz o yüzden bu topiği temmuza taşıyacağımmm:60::60::60:

günaydın kızlar ben güne çok kötü başladım sabah işe geldim doktorumu aradım hemşiresi çıktı anlattım böle böle oldu şimdi dosyanıza bakamam dedi pat kapattı telefonu sonra aradım meşgul başka ii bir doktor bulmam lazım şimdi ilacı yanlış kullandıran yarın öbrügün bebek olduğundada yanlış tedavide bulunur artık güvenemem ayrıca yaptığıda terbiyesizlik mail attım bakalım şikayet ettim cvp gelecekmi bilmiyorum progestanı adetin 17.günü başlanması gerekiyomuş bu bana 11. günü başlattı o yüzden erken adet gördüm off yaa

günaydın kızlar ben güne çok kötü başladım sabah işe geldim doktorumu aradım hemşiresi çıktı anlattım böle böle oldu şimdi dosyanıza bakamam dedi pat kapattı telefonu sonra aradım meşgul başka ii bir doktor bulmam lazım şimdi ilacı yanlış kullandıran yarın öbrügün bebek olduğundada yanlış tedavide bulunur artık güvenemem ayrıca yaptığıda terbiyesizlik mail attım bakalım şikayet ettim cvp gelecekmi bilmiyorum progestanı adetin 17.günü başlanması gerekiyomuş bu bana 11. günü başlattı o yüzden erken adet gördüm off yaa

Dr seçimi çok önemli canım...Bursadaki bütün drları denedim diyebilirm çok araştırdım şimdi dr umdan çok memnunum ama ilerisini bilemem tabiii:34:

Dr seçimi çok önemli canım...Bursadaki bütün drları denedim diyebilirm çok araştırdım şimdi dr umdan çok memnunum ama ilerisini bilemem tabiii:34:

buda sözde iyiydi arkadaşlarım tavsiye etmişti bir senedir buna gidiyorum şimdiye kadar memnundum ama şu başıma gelene bak işte

GÜNAYDIIIIIINNNNNNNNNNN, NE ÇOK YAZMIŞINIZ BEE OKU OKU GÖBEĞİM ÇATLADI BE YAWW. NAPTINIZ BAKALIM ŞEKERLER HAFTA SONU, GÜZEL HABERLER VAR MI? bEBİŞLER DOLDU MU GÖBÜŞLERE?:49:

Back