- 1 Ekim 2024
- 697
- 323
- 18
- 29
İnşallah canım benim sen kan verdin miİnşallah sizin gibi bizler de güzel haberler alırız zaman geçmiyor . İki dk bir girip bakıyorum sonuç çıktı mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim sen kan verdin miİnşallah sizin gibi bizler de güzel haberler alırız zaman geçmiyor . İki dk bir girip bakıyorum sonuç çıktı mı diye
Gercekten cok sıkıntılı su günlerde hastaneler özellikle uzak kalmak lazim elimden geleni yaoip toparlanmaya caliscam kuzum cok sagol.Aynen ya bende hastaneye gitmeye gözüm kesmedi sağlık ocağına gittim devlet berbat toparlarsın ama idrar enfeksiyonu Bi kere aldıysan çok dikkat etmen lazım yeniliyo en ufak seyde
Gider gitmez keseyi kalp atışını duysak keşkeİki kez verdim kanı bidaha vermicem direk pazartesi hastaneye gitcem. Sende iyi yapmışsın canım
Keşke canım Allah'ın izniyle görürüz o günleri deGider gitmez keseyi kalp atışını duysak keşke
Evet canım sabah verdim . Henüz düşmemiş e nabızaİnşallah canım benim sen kan verdin mi
Siz cumartesi iğne olduysanız BAT zaten 1-2 şubatben cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
Eşim sagolsun cok ilgileniyor canim. Elinden geleni yapıyor beni toparlamak için benim biraz daha kendimi toparlamam lazim. Malesef ki yaşadigim kaybima takili kaliyorum.. bu da beni başa döndürüyor tekrar. Haklısın canim moral bozmak yok. Herseyin güzel gitmesi icin cabalamak lazim..Burda eşinize de iş düşüyor yani sizin sevdiğiniz bir yere gidin beraber. Kendi sevdiğiniz yemekleri yapım kendinizi şımartın azıcık. Eşiniz de biraz incelikler yapsın size moraliniz azıcık düzelir o zaman. Yaşadıgımız olumsuzluklar da bir sınav bizim için üstesinden gelmek lazım. Üzüntü stres bozuk moral yok bundan sonra ben kendimi böyle motive ediyorum hep
Geçen ay 5 ocakta regl oldum döngüme göre 3-5 ocak gibi ama evet hakkısınız iğneye göre daha erken oluyorSiz cumartesi iğne olduysanız BAT zaten 1-2 şubat
Yok vala cnm öyle belirtide aramıyorum ara ara kasık ve gögüs ağrım oluyor herzmanki gibi okdarBu arada sende hiç belirti varmi kuzum
Valla gün geçmedi test yapmak için olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım ya bide kendimi çok sıcak tuttum anneannemin bi lafı vardı soğuk rahime bebek tutunamaz diye hep o geldi aklıma özellikle bel kasık ve ayaklarımı çok sıcak tuttum onun dışında başka bir şeye öyle dikkat etmedim canım 14. Gün test yapsan çıkar bence benim 12. Günde negatif çıkmıştıBen bugün iğnenin 2. günü :) 14.gün test yapsam doğru çıkar mı birde siz nelere dikkat ettiniz iğneden sonra süreciniz nasıl ilerledi
Çok teşekkürler inşallah bende dikkat ediyorum su içmeye sağlıklı beslenmeye bugün vücudumu ateş basıyo gibi oluyo ama yinede sıcak tutacam sağolunValla gün geçmedi test yapmak için olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım ya bide kendimi çok sıcak tuttum anneannemin bi lafı vardı soğuk rahime bebek tutunamaz diye hep o geldi aklıma özellikle bel kasık ve ayaklarımı çok sıcak tuttum onun dışında başka bir şeye öyle dikkat etmedim canım 14. Gün test yapsan çıkar bence benim 12. Günde negatif çıkmıştı
Canım hayıır öyle düşünme sakın stres yapma ben bugüne kadar 3 kez hamile kaldım hiç 2 katını görememiştim sağlıksız sonuçlanmıştı bu kez dışında ve bu sefer de 34 ile öğrendim 2 gün sonra 118 oldu sakın kötü düşünme ben de çok korktum düşük olunca ama öyle bişey yok stres yapma lütfenBen kesin yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Cumadan beri idrar testlerin çift çizgiydi. Bugün adet günüm ve kan verdim 59 çikti yine yine yine
Canım neden böyle olumsuz dusunuyorsun? Degerin bence gayet guzel gozukuyor.Ben kesin yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Cumadan beri idrar testlerin çift çizgiydi. Bugün adet günüm ve kan verdim 59 çikti yine yine yine
Duphaston 2 güne bitiyor Çarşamba yada Perşembe günü yapcam cnm inşaallah tutmuşturBenimde öyle ya akıntım yok diye üzülüyordum dün akıntım olmaya başladı ne zaman test yapacaksın
Bebek yeni yerleşmiştir catlama gününüz nezmandı hemen üzülmeyin artış önemli çıkan sonuç değilBen kesin yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Cumadan beri idrar testlerin çift çizgiydi. Bugün adet günüm ve kan verdim 59 çikti yine yine yine
Ben de bir düşük ve bir kimyasal geçirdim. Ama kimyasalı da 25 ile öğrenmiştim. İlk düşüğümğ 300 ile öğrenmiştim. Ben kesinlikle kimyasal geçiriyorum. Yoruldum gerçekten. Siz 34 ü gecikmeyle mi öğrendiniz ne zaman öğrendinizCanım hayıır öyle düşünme sakın stres yapma ben bugüne kadar 3 kez hamile kaldım hiç 2 katını görememiştim sağlıksız sonuçlanmıştı bu kez dışında ve bu sefer de 34 ile öğrendim 2 gün sonra 118 oldu sakın kötü düşünme ben de çok korktum düşük olunca ama öyle bişey yok stres yapma lütfen
Çatlama iğnesi hamile kalmak isteyen herkes kullanabilir mi özelde mi veriliyor@ Lucky_16 canım SAT 11 Ocak BAT 3 Şubat olarak güncelleyebilir misin?
Benimle yakın BAT'larda olan var mı kızlaar yarın çatlatma iğnesi vuracağımm
Hayırlı olsun siz duphaston kullanmışmıydınızPozitif canımm