• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

sea moon love burdamı onu da bilmiyorum herhalde sayfası açık çünkü hiç ses vermediii

Listeye canlılık lazım cnm yaaaa kimsedende ses çıkmıyor...Bu arada mamalar hazırmı misafir ne zaman gelecekkk:56:

misafirler yarına kaldı yaaa gerçi zaten yarın gelcekti ben cuma raporluyum diye c.tesiye alıyım dedim kızlar ın başka planları varmışşş. ama olsun dün böreğimi yaptım çöreğim dolmam hazır tatlıyla salatalar kaldı onlarda kolay

Kızlar bişeyyy dicemm bana 5 dakika müsade edin sabah namazını kılayım geleyim ama gitmeyin bi yere zaten sayenizde namazlarda hep siz geliyosunuz aklıma ne yazdılar ne ettilerr diyee ahhh ahhh:60::60::60::60:

Kızlar bişeyyy dicemm bana 5 dakika müsade edin sabah namazını kılayım geleyim ama gitmeyin bi yere zaten sayenizde namazlarda hep siz geliyosunuz aklıma ne yazdılar ne ettilerr diyee ahhh ahhh:60::60::60::60:

sen kıl canım Allah kabul etsin

bende iyiyim tşk kahvaltı yaptık eşim gitti çay içiyordum bende bugün uyumayı planlıyordum ama kahvaltı için mecbur kalktım

günaydın elma şekerlerim önce ben geldim ama maşallah dun bıraktığımdan beri 40 sayfa yazmışsınız kolay değil bir çırpıda okumak ayrıca işteyim yoğunum biraz arkanızdayım sizin :52::52:

günaydın elma şekerlerim önce ben geldim ama maşallah dun bıraktığımdan beri 40 sayfa yazmışsınız kolay değil bir çırpıda okumak ayrıca işteyim yoğunum biraz arkanızdayım sizin :52::52:

ne iş yapıyordun canım sen ??? sen yeterki yanımızda ol muccckkkk

Bercestemmmm geçen fotolarımızı koyduk gördümmü bakemmm:27::27::27:Hadeee sende eklesene görekk seniii:32::32::32:

bende iyiyim tşk kahvaltı yaptık eşim gitti çay içiyordum bende bugün uyumayı planlıyordum ama kahvaltı için mecbur kalktım

ehh kocalar böyle sen erken kalkman gerekse parmaklarını kaldırmazlar:37: birde söylenirler bi tatilimz var diye:52::52: neyse kahvaltı ettiğine iyi etmişsin benimkide sınav görevi var ona gitti gelene kadar kahvaltıyı hazırlamam gerek:16:

Back