aaa benide eklemişsiniz listeye çok sevindiim....
bende en son kaldığım yerden başadım sayfaları okuyordum dedim herhalde çok kalabalığız deniliyordu 50 falan galiba yer yok cevapta görmedim eklendin listeye diye öölesine muhabbetlerinizi okuyordum zaman oldukça. ben çalışıyorum arada burayı okumak eğlenceli oluyor çok eğlencelisiniz... ama çookk da yoğun yetişemiyorum hızınıza.
bu arada ben 2tane test aldım geçende manyaklık işte birini kullandım sırf meraktan tabi ihtimal yok bat12 yani...ben bayağı bir para verecem gibi bu testlere
bişey değil canımcım ne demek.yemek işi zor walla hele bide benim gibi çalışıyorsanız akşamdan yapmanız lazım
sağol canım benimmm hepimize işşallahAllah kolaylık versin canım
Kıssslarrrr bırakamıyom sizi
nese kizceler ben simid cikiorum geldigimde bu tayfayi tekrar gormek istiorum ona gore daha ferihayi izleyecez yorumlar yapacaz ..
beni ozleyin anaciiimmm:80:
kendine iyi bak bebek öpüldünn kocamannnnese kizceler ben simid cikiorum geldigimde bu tayfayi tekrar gormek istiorum ona gore daha ferihayi izleyecez yorumlar yapacaz ..
beni ozleyin anaciiimmm:80:
ooh süper valla erkenden çıkıyosun canım ya öğretmen falanmısın yoksa:44:mesaiyi doldurdum işten çıkıyorum şimdi sıra evdeki mesaide hayde hoşçakalın...
cnm belirtilere fazla takila benceekızlar bişi sorcam yaa acaba psikolojik mi yoksa adet belirtisi mi ne anlamadım
gögüslerim acayip şişti hiç böyle şişmemişti ve ağırlaştı sanki içleri su dolu gibi ve acayip ağrı var dokunulmuyo sütyen falan ağrı yapıyo
bu konuda bi fikri olan var mı aceppp:44:
Anaaaa feriha var bugün izle anlatırsın bana ben yokummmm:26::26:
kızlar bişi sorcam yaa acaba psikolojik mi yoksa adet belirtisi mi ne anlamadım
gögüslerim acayip şişti hiç böyle şişmemişti ve ağırlaştı sanki içleri su dolu gibi ve acayip ağrı var dokunulmuyo sütyen falan ağrı yapıyo
bu konuda bi fikri olan var mı aceppp:44:
hoscakal bebisimmesaiyi doldurdum işten çıkıyorum şimdi sıra evdeki mesaide hayde hoşçakalın...
bende optum hepinizi tatlisimkendine iyi bak bebek öpüldünn kocamannn
gozum ustundeeaaaaunuturmuyum kıssss hade git bende birazdan cıkarımmmm
canım hepinizi öpüyorum çıkıyorum yarın doktora gidicem baana dua edin lütfen iki gün giremiycem temizlik var evde p.tesi görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?