HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Delilik kanını hissettim sendede kuşum hemen ekledim..Merak etme burda herkes delüüüüüü

nese kizceler ben simid cikiorum geldigimde bu tayfayi tekrar gormek istiorum ona gore daha ferihayi izleyecez yorumlar yapacaz ..

beni ozleyin anaciiimmm:80:

kızlar bişi sorcam yaa acaba psikolojik mi yoksa adet belirtisi mi ne anlamadım
gögüslerim acayip şişti hiç böyle şişmemişti ve ağırlaştı sanki içleri su dolu gibi ve acayip ağrı var dokunulmuyo sütyen falan ağrı yapıyo

bu konuda bi fikri olan var mı aceppp:44:

nese kizceler ben simid cikiorum geldigimde bu tayfayi tekrar gormek istiorum ona gore daha ferihayi izleyecez yorumlar yapacaz ..

beni ozleyin anaciiimmm:80:

Anaaaa feriha var bugün izle anlatırsın bana ben yokummmm:26::26:

cnm belirtilere fazla takila bencee
Anaaaa feriha var bugün izle anlatırsın bana ben yokummmm:26::26:

okii anlatirim kokosumm

Valla psikolojik olup olmadığını sen bilirsin cnm ama herşey olablir...Bence bekle adetini...Dedim ya bana diyinki mide bulantısı aynı bendede oluyo deliyim ben çünküüü

canım hepinizi öpüyorum çıkıyorum yarın doktora gidicem baana dua edin lütfen iki gün giremiycem temizlik var evde p.tesi görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz

Kıslarrrr bende kaçtım byeeeeeDeliliğimi kismelere kaptırmayın haaa elebaşı benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…