Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yanio dedin de bisi sorucam size kizlar bilgisi olan varsa yazsin lutfen..bnm bu 5 6 aydir olmaya basladi...iliskiye gormeden once yani istegim gelmeye basladigii anda vajinanin tam icinde gibi bi yerde batma oluo 2 3 saniye arayla bole bisi yasayan varmi bu beni cok rahatsiz etmeye basldi nedendir acabacanım doktor bi şey demiyor sorun olarak geçen ay klomenle başarısız olduk rahim duvarı ince döllenme olsada tutunamazmış bu ay da kullandım klomen rahim duvarı için de ilaç verdi inşallah faydası olur bu arada afedersiniz ilişkide çok canım yanmaya başladı klomenden mi acaba
ana en kalifiyei eleman benmiyim simcikBenim ya 5 ya 6 tam hatırlamıyorum sayamadım ilkokul terk gibiyim şuannn
benim 3.ayım kürtaj olalı 7.aya girecek
himmm cnm bnm allah tez zamanda gobuslerimize bebislerimizi koysun ne diyimm
kızlar ben duşa gircem sonrada dışarı çıkcam gelince görüşürüz
slm rkdaşlar bana yardımıcı olur musunuz
26 mayısta adet oldumö .adetimin 8. günü yani dün gece ovulasyon testi yaptım.çift çizgi çıktı. bugün öğlen yaptım çift çizgi çok net çıktı. ne zaman ilişkiye girmek gerekiyo bilemedim?????
cnm yanio dedin de bisi sorucam size kizlar bilgisi olan varsa yazsin lutfen..bnm bu 5 6 aydir olmaya basladi...iliskiye gormeden once yani istegim gelmeye basladigii anda vajinanin tam icinde gibi bi yerde batma oluo 2 3 saniye arayla bole bisi yasayan varmi bu beni cok rahatsiz etmeye basldi nedendir acaba
amin canım benimana en kalifiyei eleman benmiyim simcik
himmm cnm bnm allah tez zamanda gobuslerimize bebislerimizi koysun ne diyimm
gerçekten neden canım yanıyo artık yarın doktora sorayım en iyisi ilaçlardan mı kürtajdan mı kafam karışıyo
ii bakim bebek ye ye de buyuMama dediğim köfte kuşummm
ok cancagzzz opuorum seniiikızlar ben duşa gircem sonrada dışarı çıkcam gelince görüşürüz
slm rkdaşlar bana yardımıcı olur musunuz
26 mayısta adet oldumö .adetimin 8. günü yani dün gece ovulasyon testi yaptım.çift çizgi çıktı. bugün öğlen yaptım çift çizgi çok net çıktı. ne zaman ilişkiye girmek gerekiyo bilemedim?????
ben de öyle düşünüyordum dün gece eşimle birlikte olduk .daha doğrusu ayın 6. 7 .sine kadar ilişkide bulunmayı düşünüyorum. doğru olur mu bilemedim .... 3 yıldır evliyiz ve hiç korunmadım. bu ay bişeyler olsun istiyorum
akşama ne yemek yapıyosunuz fikir verin banada yaa
ben de öyle düşünüyordum dün gece eşimle birlikte olduk .daha doğrusu ayın 6. 7 .sine kadar ilişkide bulunmayı düşünüyorum. doğru olur mu bilemedim .... 3 yıldır evliyiz ve hiç korunmadım. bu ay bişeyler olsun istiyorum
cnm bnm dun de cift cizgi gordum demistin ii yapmissin...bugunde gormussun cift cizgi o zaman bu aksam da gir iliskiye...bide bisi sorucam iki yaptigin ovul testide cok koyuydu dimi eger silikse daha yumurtlama olmadi demektir cunku ikinci cizgi digerinden bile koyu olucak nerdeyse yumurtlamayi anlaman icin
hadi kokos anca gidersinnnKızlarrr bende çıkayım anca hazırlanırım...
Bowlinge gidiyosun ne bukadar hazırlanmak diyecek olanlara hazır cevaplık yapayım hemencecik anca hazırlanıyorum kokoşluk bu yaa saatler sürüyooo
Şimdi kociş orda yaniii süslenmek şarttt
Tam benlik konuuu
Yaaa bakk gidemiyorum....Bi munzurluk geldi aklıma...Biz çift çizgiyi göremiyoruz ya yumurtlama testi yapsak görsekde azıcık avunsak olmazmııı
cnm bnm dun de cift cizgi gordum demistin ii yapmissin...bugunde gormussun cift cizgi o zaman bu aksam da gir iliskiye...bide bisi sorucam iki yaptigin ovul testide cok koyuydu dimi eger silikse daha yumurtlama olmadi demektir cunku ikinci cizgi digerinden bile koyu olucak nerdeyse yumurtlamayi anlaman icin
canım sabret bakalım dur bi bak nasılsa bebişin oluyor umudunu yitirmebenim 3.ayım kürtaj olalı 7.aya girecek