hadi kokos anca gidersinnn
cnm bende lazanya olucak gel beraber yiyelim
benim çorbam vardı dünden fırında tavukla pilav yapıcam benim koca bebek seviyo tavuğu
bence sen çalışmalara devam et zuzum gelcek bebişş:)))ddün geceki biraz açıktı bugün öğlen yaptığım aynı renkte .
bence sen çalışmalara devam et zuzum gelcek bebişş:)))ddün geceki biraz açıktı bugün öğlen yaptığım aynı renkte .
benim çorbam vardı dünden fırında tavukla pilav yapıcam benim koca bebek seviyo tavuğu
çorba yap önüne canım bide arkaya tatlı yanınada salata işte nsl amatabi hemen gelelimtaze fasulye pişirsem mi aceba yanına ne yapacam bilemedim
çorba yap önüne canım bide arkaya tatlı yanınada salata işte nsl ama
cnm demekki bugun ..sen garanti olsun bu aksamda gir iliskiye.hatta yarin da yap bakalim ovul testini ne cikicak eger ayni koyuluktaysa yine girrrddün geceki biraz açıktı bugün öğlen yaptığım aynı renkte .
ayyy bende karar veremedimki ne yapsanntabi hemen gelelimtaze fasulye pişirsem mi aceba yanına ne yapacam bilemedim
Bizde kırmızı olanından alırız yada en kötü ihtimal boyarızzz
çorba yap önüne canım bide arkaya tatlı yanınada salata işte nsl ama
guzel menu ellerine saglik cicim bende pek severim tavugu
kıss ne var bunda işte önce çorba ywerler ana yemekten sonrada tatlı yaniiiiYemeğin önü arkası nasıl olarrrr bebişimmm
bişey değil canımcım ne demek.yemek işi zor walla hele bide benim gibi çalışıyorsanız akşamdan yapmanız lazımen iyisi o öyle yapayım bareeteşekkürler canım
nese kuzularim ben simdi cikicam ama unutulmaktan korkuorumm:93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?