HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

slm rkdaşlar bana yardımıcı olur musunuz
26 mayısta adet oldumö .adetimin 8. günü yani dün gece ovulasyon testi yaptım.çift çizgi çıktı. bugün öğlen yaptım çift çizgi çok net çıktı. ne zaman ilişkiye girmek gerekiyo bilemedim?????

Canım hiç kullanmadım bilmiyorum ama topikte bilenler yardımcı olacaktırrr

Mama dediğim köfte kuşummm
ii bakim bebek ye ye de buyu
kızlar ben duşa gircem sonrada dışarı çıkcam gelince görüşürüz
ok cancagzzz opuorum seniii

cnm bu aksam gir cift cizgi digeri kadar koyuysa muhtemelen bugun yumurtlama gununudr

ben de öyle düşünüyordum dün gece eşimle birlikte olduk .daha doğrusu ayın 6. 7 .sine kadar ilişkide bulunmayı düşünüyorum. doğru olur mu bilemedim .... 3 yıldır evliyiz ve hiç korunmadım. bu ay bişeyler olsun istiyorum

Kızlarrr bende çıkayım anca hazırlanırım...

Bowlinge gidiyosun ne bukadar hazırlanmak diyecek olanlara hazır cevaplık yapayım hemencecik anca hazırlanıyorum kokoşluk bu yaa saatler sürüyooo

Şimdi kociş orda yaniii süslenmek şarttt

cnm bnm dun de cift cizgi gordum demistin ii yapmissin...bugunde gormussun cift cizgi o zaman bu aksam da gir iliskiye...bide bisi sorucam iki yaptigin ovul testide cok koyuydu dimi eger silikse daha yumurtlama olmadi demektir cunku ikinci cizgi digerinden bile koyu olucak nerdeyse yumurtlamayi anlaman icin

inşallah olur bişeyler işinizi yapmaya besmeleyle başlayın dua etmeyi bırakma elbet allah yardım edecektir hepimize:128::130:

Yaaa bakk gidemiyorum....Bi munzurluk geldi aklıma...Biz çift çizgiyi göremiyoruz ya yumurtlama testi yapsak görsekde azıcık avunsak olmazmııı

hadi kokos anca gidersinnn
akşama ne yemek yapıyosunuz fikir verin banada yaa

cnm bende lazanya olucak gel beraber yiyelim

ddün geceki biraz açıktı bugün öğlen yaptığım aynı renkte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…