evet cok zekiyimdirrrApdala malum olmuş kuzummmm
hosbulduk cnm nasil da ustume aliniyom amma da yuzsuzum heeeben sayfayı açık bıraktım şimdi geldim geçmişi okudum bayağı kaynatmışsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr
nefess aldim verdim al ver al ver ayy platesimi yaptim bugunkuuukışlar şizin hızınıza yetişemiyom du bi nefes alsak
hosgorduk cnm15 dkdır kaldığım yerden okuyum dedim anca bitti yeni gelen arkadaşlar hg.niz umutdeniz bi arkadaşa kızmışsın ama belki vakti yoktur yazamamıştır
ne mamasi giii:26:Kızlarrrr mama yiyen gelsin laptopun başında harika gidiyooo
insallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...
he ya aynen bizimde öyle oldu ilk ayda oldu ama sonu gelmedi şimdi korkuyorum bizi bekletmez inşallah
sen ne kadardir ugrasiosun tatlim
sıkma hemen canını hayatım olur elvet dr ne diyor peki test yaptırdınmıinsallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...
he ya aynen bizimde öyle oldu ilk ayda oldu ama sonu gelmedi şimdi korkuyorum bizi bekletmez inşallah
kaos ne durumda kızlar test yapacaktı
cnm bnm 21.denememkızlar benim gibi 6.denemesini yaşayan var mı???
hani bizeeeeebörek bile yaptım dolaba koydum kızlarr
sıkma hemen canını hayatım olur elvet dr ne diyor peki test yaptırdınmı
bu ay doktorda randevum var tatlim 1 yili dolunca gitmistim hormonlar fln temizdi allaha sukur ama biraz daha bekliyelim dedi 6 ay sonra gel dedi ben hala gitmedim simdi 2 yila yaklasiorum ama hala gelen giden yok tabiki herseyin hayirlsii allah zamani geldiginde bizede nasip edicek insallah
cnm bnm 21.denemem
canım üzülme,ilk denemede olmuş daha önce,bu hamile kalabiliyorsun demek oluyo...inşallah daha fazla beklemezsin
Sonucu söylersem benim buraya terketmem lazım o yüzden söylemeyeyimm
Mama derken bişeyler yiyorum gelin yiyelim dedim esttt
Menü güzel pişman olmazsınız
anladım benimde terk etmem lazım ozaman sen nereye ben orayaama daha 3 gün varr daha erken zaten ben demiştim ona
cnm bnm 21.denemem
canım üzülme,ilk denemede olmuş daha önce,bu hamile kalabiliyorsun demek oluyo...inşallah daha fazla beklemezsin
uzuluorum sonra herseyin hayirlisi diorum gecioo
hep doktor isini ertelememin nedeni de tedaviden kacmakti..
ama artik kacmicam cok istiorum yuregim yanip tutusuo artik ama herseyin hayirlisi tekrardan.
ee kizlar siz ne kadardir ugrasiosunuzz
ne var kiz menude atlar gelirim bakk bende lazanya yapicam
sıkma hemen canını hayatım olur elvet dr ne diyor peki test yaptırdınmı
canım doktor bi şey demiyor sorun olarak geçen ay klomenle başarısız olduk rahim duvarı ince döllenme olsada tutunamazmış bu ay da kullandım klomen rahim duvarı için de ilaç verdi inşallah faydası olur bu arada afedersiniz ilişkide çok canım yanmaya başladı klomenden mi acaba
Valla canım burdaki hatunlar yüzünden 3 4 gündür evde yemek pişmez oldu dışardan söylüyorum heppp
uzuluorum sonra herseyin hayirlisi diorum gecioo
hep doktor isini ertelememin nedeni de tedaviden kacmakti..
ama artik kacmicam cok istiorum yuregim yanip tutusuo artik ama herseyin hayirlisi tekrardan.
ee kizlar siz ne kadardir ugrasiosunuzz
Benim ya 5 ya 6 tam hatırlamıyorum sayamadım ilkokul terk gibiyim şuannn
Valla canım burdaki hatunlar yüzünden 3 4 gündür evde yemek pişmez oldu dışardan söylüyorum heppp
hahahaaa gel bize yiyelim birlikteee
mama yedigin dogru o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?