• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bitmeyecek o gaz gerek kalmayacak gaza
ihihi bu ay hedefe ulaşılacak ilk vazifemiz budur gençlikkk göreyimmm elleri:52::52::52:
insallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...
bişeyn olmaz canım dr ne diyor peki hiç konuştunuzmu
cnm yukaridada yazdigim gibi yaklasik 2 yil oldu ama hala bebisim annesini bende bebsiimi bulamadim daha...doktora gittim 1 yil dolunca ama biraz daha bekliyelim dedi hormonlar fln temiz cikmisti cok sukur..bakalim bu ay randevum var tedaviye baslanicak sanirim:50:
hahhhhh şimdi tamam işte dikkat dikkat topik delileriyle buluştuuuuu:35::35::35::60::60::60::60:
heyoooooo bende bunu ariordummm deli deli kulaklari küpelii:24::24::24:
ayy benim soyadım çıtırrrrrrrr:52:

hee bebek ben senii takip ediorumm:10::10::10:

15 dkdır kaldığım yerden okuyum dedim anca bitti yeni gelen arkadaşlar hg.niz umutdeniz bi arkadaşa kızmışsın ama belki vakti yoktur yazamamıştır

insallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...
he ya aynen bizimde öyle oldu ilk ayda oldu ama sonu gelmedi şimdi korkuyorum bizi bekletmez inşallah

Back