nerdesin kııss sen kaçakkk sesin çıkmıyor hiççççgel bakim benm yanima otur citiriimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesin kııss sen kaçakkk sesin çıkmıyor hiççççgel bakim benm yanima otur citiriimmm
ayy benim soyadım çıtırrrrrrrr
İyide görmüyosss sanma sabahtan beri burdasın okuyosunnn meraklı senii
nerdesin kııss sen kaçakkk sesin çıkmıyor hiçççç
sende hoşgeldin yawru kuşummmm:92:ben sayfayı açık bıraktım şimdi geldim geçmişi okudum bayağı kaynatmışsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr
insallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...bitmeyecek o gaz gerek kalmayacak gaza
ihihi bu ay hedefe ulaşılacak ilk vazifemiz budur gençlikkk göreyimmm elleri
cnm yukaridada yazdigim gibi yaklasik 2 yil oldu ama hala bebisim annesini bende bebsiimi bulamadim daha...doktora gittim 1 yil dolunca ama biraz daha bekliyelim dedi hormonlar fln temiz cikmisti cok sukur..bakalim bu ay randevum var tedaviye baslanicak sanirimbişeyn olmaz canım dr ne diyor peki hiç konuştunuzmu
heyoooooo bende bunu ariordummm deli deli kulaklari küpeliihahhhhh şimdi tamam işte dikkat dikkat topik delileriyle buluştuuuuu
ayy benim soyadım çıtırrrrrrrr
sende hoşgeldin yawru kuşummmm:92:
15 dkdır kaldığım yerden okuyum dedim anca bitti yeni gelen arkadaşlar hg.niz umutdeniz bi arkadaşa kızmışsın ama belki vakti yoktur yazamamıştır
Canım dalga geçer gibi sürekli girip okuyo okuyo çıkıyo...Hep okuyo bide yazsaa
Şşşttt ağır ol buranın delisi benim üzgünümmmm
sana dedim yawru kuşum ösledik wallaabana mı dedin tatlişim yoksa est emi
insallah cnm yaa bizimde bu ay 21.ayimiz...ilk denemizde tutmustu ama malesef dustu...ve o zaman bu zamandir da ugrasioruz tik yok bu ay doktora gidicem bakalim ne olicak...
he ya aynen bizimde öyle oldu ilk ayda oldu ama sonu gelmedi şimdi korkuyorum bizi bekletmez inşallah
Canım dalga geçer gibi sürekli girip okuyo okuyo çıkıyo...Hep okuyo bide yazsaa
ohh süper valla aferin sana yawru kuşummmmhoşbulduk yaa bissürü iş yaptım biraz dinleneyim dedimmm
sana dedim yawru kuşum ösledik wallaa
ohh süper valla aferin sana yawru kuşummmm