''Doğa Hayvanları'' Foto Yarışma Anketi

Doğa Hayvanları Foto Yarışma Anketi

• 1. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 7 1,4%
  • 2. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 6 1,2%
  • 3. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 1 0,2%
  • 4. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 23 4,6%
  • 5. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 3.Olan reflex:hooray:[/COLOR]

OY: 46 9,2%
  • 6. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 2.Olan Sympathigue:hooray:[/COLOR]

OY: 70 14,0%
  • 7. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 4 0,8%
  • 8. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 2 0,4%
  • 9. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 5 1,0%
  • 10. Doğa Hayvan Fotosu

• 11. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 0 0,0%
  • 12. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 32 6,4%
  • 13. Doğa Hayvan Fotosu

• 14. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 35 7,0%
  • 15. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Jüri Özel Derecesi Kazen:hooray:[

OY: 13 2,6%
  • 16. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması 1.Olan NILBERA:hooray:[/COLOR]

OY: 79 15,8%
  • 17. Doğa Hayvan Fotosu

• 18. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi Sumak:hooray:[

OY: 27 5,4%
  • 19. Doğa Hayvan Fotosu

• 20. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 6 1,2%
  • 21. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 8 1,6%
  • 22. Doğa Hayvan Fotosu

• 23. Doğa Hayvan Fotosu

• 24. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 5 1,0%
  • 25. Doğa Hayvan Fotosu[COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi be_reN:hooray:[

OY: 13 2,6%
  • 26. Doğa Hayvan Fotosu

• 27. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 16 3,2%
  • 28. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 35 7,0%
  • 29. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 14 2,8%
  • 30. Doğa Hayvan Fotosu

• 31. Doğa Hayvan Fotosu

• 32. Doğa Hayvan Fotosu

• 33. Doğa Hayvan Fotosu

• 34. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 3 0,6%
  • 35. Doğa Hayvan Fotosu

• 36. Doğa Hayvan Fotosu

• 37. Doğa Hayvan Fotosu [COLOR="Red"] Doğa Hayvanları Foto Yarışması Mansiyon Derecesi Ebru_18:hooray

• 38. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 9 1,8%
  • 39. Doğa Hayvan Fotosu

OY: 3 0,6%
  • 40. Doğa Hayvan Fotosu

• Ankete Katılan
    500
DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASI '' JÜRı ÖZEL DERECESı '' ALAN FOTO VE SAHıBı

Kazen

img5519b.jpg

YARIŞMAYA KATILIMINIZDAN DOLAYI TÜM ÜYELER ADINA TEŞEKKÜRLERıMı SUNARIM..a.s.

DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASINDA ''3.OLAN'' FOTO VE SAHıBı

reflex :hooray:

aaaaiaa.jpg

DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASINDA ''2.OLAN'' FOTO VE SAHıBı

Sympthigue :hooray:

jjjjq.png

YARIŞMAYA KATILIP BıZLERE KEYıFLı ANLAR YAŞATTIĞINIZ VE DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASINDA BU GÜZEL KARELERı BıZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ ıÇıN TEŞEKKÜRLERıMıZı SUNARIZ...

KADINLAR KULÜBÜ

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASINDA
''1.OLAN''
FOTO VE SAHıBı

:hooray: :hooray: :hooray: NıLBERA :hooray: :hooray: :hooray:

kkkkvrp.jpg

YARIŞMAYA KATILIP BıZLERE KEYıFLı ANLAR YAŞATTIĞINIZ VE DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASINDA BU GÜZEL KAREYı BıZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ ıÇıN TEŞEKKÜRLERıMıZı SUNARIZ...

KADINLAR KULÜBÜ

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Kendi adıma çok keyifli bir çalışma olduğunu söylemeliyim..Eminim ki hem adaylar hem de oy verenler de aynı keyfi yaşmışlardır..a.s

Bir yarışmamızı daha geride bıraktık..Tekrardan iştirak eden ve oy kullanan tüm üyelerimize teşekkürler ediyoruz..a.s.

Doğa Hayvanları Foto Yarışmasının

1. NILBERA
2. Sympathigue
3. reflex

nickli üyelerin ödül için bana özel mesajla adreslerini iletmelerini rica ediyorum..:enbuyukkk:

Buyurun foto sahipleri ve oy kullananlar tebrik ve teşekkürlerini paylaşabilirler..yerimseniben

çok mutlu oldum sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını bekliyordum çok ama çok tşk ediyorum bana oy verenlere şuan nasıl mutluyum anlatamam yarışmaya giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum hepinizi çok seviyorum canlarım benim opuyorumnanaktan :enbuyukkk:​

bende cok cok mutlu oldum demek 1.miz NILBERA arkadasimizmis ,onuda tebrik ediyorum
gercekten kiyasia bi yarisma oldu
oy veren tum arkadaslara cok cok tesekkur ettim
insallah bi daha ki yarismada gorusmek uzere

bende cok cok mutlu oldum demek 1.miz NILBERA arkadasimizmis ,onuda tebrik ediyorum

tşk ederim bitanem evet çok kıyasıya bir yarışma oldu opuyorumnanaktan​

:hooray::hooray::hooray:
tebrik ediyorum kazananlari
nilberam birinciligi almissin süpersin
sempatikim sende öyle
bu yarisma cok güzeldi ya
arada tekrarlansa
benim oylamak istedigimde yalnislikla oy kullandigimda alamamis saglik olsun
opuyorumnanaktanama herkezi tebrik ediyorum birkez dahaopuyorumnanaktan

:hooray::hooray::hooray:
tebrik ediyorum kazananlari
nilberam birinciligi almissin süpersin
sempatikim sende öyle
bu yarisma cok güzeldi ya
arada tekrarlansa
benim oylamak istedigimde yalnislikla oy kullandigimda alamamis saglik olsun
opuyorumnanaktanama herkezi tebrik ediyorum birkez dahaopuyorumnanaktan

tşk ederim bitanem opuyorumnanaktan​

DOĞA HAYVANLARI FOTO YARIŞMASI '' JÜRİ ÖZEL DERECESİ '' ALAN FOTO VE SAHİBİ

Kazen

img5519b.jpg

YARIŞMAYA KATILIMINIZDAN DOLAYI TÜM ÜYELER ADINA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..a.s.
Bu macro fotoğrafın Kazen abiye ait olduğunu biliyodummmmsengözlerimebaksanab gerçekten profesyonel bir çekimm :nazar: tebrik ederimmm...
çok mutlu oldum sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını bekliyordum çok ama çok tşk ediyorum bana oy verenlere şuan nasıl mutluyum anlatamam yarışmaya giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum hepinizi çok seviyorum canlarım benim opuyorumnanaktan :enbuyukkk:​
Kutlarım tatlımmm gerçekten hak ettinn fotoğrafın muhteşemmmmopuyorumnanaktan Şeniz

Canım gerçekten çekişmeli gitti yarışma sonuna kadar hak ettin sende kutlarımm yerimseniben

Veeeeeeee Uzmann ablacım en büyük teşekkür sanaaaopuyorumnanaktan bu yarışmayı düzenleyip bizlere bu heycanı yaşattığın için sağol varollllalkisalkisalkis İnş başka bir yarışmada dereceye girmek ümidi ile artıkkk :hulya:

Bu macro fotoğrafın Kazen abiye ait olduğunu biliyodummmmsengözlerimebaksanab gerçekten profesyonel bir çekimm :nazar: tebrik ederimmm...
Kutlarım tatlımmm gerçekten hak ettinn fotoğrafın muhteşemmmmopuyorumnanaktan Şeniz

Canım gerçekten çekişmeli gitti yarışma sonuna kadar hak ettin sende kutlarımm yerimseniben

Veeeeeeee Uzmann ablacım en büyük teşekkür sanaaaopuyorumnanaktan bu yarışmayı düzenleyip bizlere bu heycanı yaşattığın için sağol varollllalkisalkisalkis İnş başka bir yarışmada dereceye girmek ümidi ile artıkkk :hulya:

sonuçları sabırsızlıkla bekliyordum
nilbera'cım tebrikler hayatım,çok güzel bi foto çekmişsin.oyumu 16 ya vermiştim zaten:):lepi:
diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
emeği geçen herkese teşekkürler
özellikle sana şulecimŞeniz
öpüyorum herkesi
sevgiylea.s.

sonuçları sabırsızlıkla bekliyordum
nilbera'cım tebrikler hayatım,çok güzel bi foto çekmişsin.oyumu 16 ya vermiştim zaten:):lepi:
diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
emeği geçen herkese teşekkürler
özellikle sana şulecimŞeniz
öpüyorum herkesi
sevgiylea.s.

tşk ederim canım ablam opuyorumnanaktan​

:teytey: hihoyyyt :teytey: hihoyyyt
herkesi tek tek öpüyorum..yapımda ve yayında emeği geçenleri kutluyorum..zevkli ve eğlenceli bir yarışma oldu gerçekten..çok keyif aldık.katılan herkesi kutluyorum...nilberacığım ayrıyetten tebrikler canım çok güzel bir fotoydu.benim foto olmasa ilk oy vereceğim fotoydu söylemiştim daha önce ..
bu arada bana benden başa oy veren sevgili arkadaşlara seslenmek istiyorumm...o 3 kişi..şişşşştttt...teşekkürler buyrunnnnnnnnn a.s.

nilberacigim tebrik ederim canim cok güzel bir an yakalamissin foton birinciligi hak etmisti
diger arkadaslarinda ellerine emegine saglik kendi adima cok keyifli bir yarismaydi emegi gecenlere sonsuz tesekkürler

:teytey: hihoyyyt :teytey: hihoyyyt
herkesi tek tek öpüyorum..yapımda ve yayında emeği geçenleri kutluyorum..zevkli ve eğlenceli bir yarışma oldu gerçekten..çok keyif aldık.katılan herkesi kutluyorum...nilberacığım ayrıyetten tebrikler canım çok güzel bir fotoydu.benim foto olmasa ilk oy vereceğim fotoydu söylemiştim daha önce ..
bu arada bana benden başa oy veren sevgili arkadaşlara seslenmek istiyorumm...o 3 kişi..şişşşştttt...teşekkürler buyrunnnnnnnnn a.s.

nilberacigim tebrik ederim canim cok güzel bir an yakalamissin foton birinciligi hak etmisti
diger arkadaslarinda ellerine emegine saglik kendi adima cok keyifli bir yarismaydi emegi gecenlere sonsuz tesekkürler

çok tşk ederim bitanem opuyorumnanaktan

yine dereceye giremedim ya 2 nolu hayvana neden oy vermediniz doğal dediniz doğal gönderdim :kızgın: şaka bir yana birinci olan arkadaşları kutluyoum tebrikler

X