boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

bunu sana kocan yaşattı hala yaşatıyor. ona et bedduanı

bi nice1985 vardı bi de sen konularınızı dişimi sıka sıka okuyorum.ikinizi bulup başınızdan buzlu su döküp kendinize getirmek istiyorum.tutup kolunuzdan doktora götürmek nolur bunları düzeltmeeden salmayın demek istiyorum.
benim annamde aynı sizler gibiydi mutsuzluktan keyif alırdı sanki kendi çocuk biz anne gibi onu teselli ederdik hep.şimdi ben evladıma zerre kıyamıyorum diyorum ki annem bize nasıl yaptı bunları.ve onada diyorum bunları bunları yaptın cevap çok basit oluyor CAHİLDİM.ben de cahilim aynısını yavruma yapayım diyorum sakın diyor.yani aslında cahillikten filan değil herşey bilinçli yapılıyor ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun çocuklarda dahil.Allah size inşallah şifa versin ve ıslah etsin.

yerinizde olsam o adama çocuklarını daha göstermem.
anlaşamamış olabilirdiniz lakin durum farklı.
sizi aldatan sizi cepte tutmaya çalışan ve olmayacak umutlar vaat eden bi adamdan söz ediyorsunuz..
nasıl kendinizi böyle değersizleştirebiliyorsunuz?

ayrıca çocuklarına çektirdiği şeyleri kabul edemiyoruz bu yüzden sert mesajlar yazıyoruz. başka türlü anlayacağı yok ki. ah canım benim vs diyerek avutursak iyice ajitasyona bağlayacak. 3 yaşındaki çocuk bile anne ağlama diye gözyaşını siliyormuş günah ya, bir çocugu doğurduysan sorumluluğunu alacaksın, bunları ona yaşatmaya ne hakkın var. adam ölseydi hayatı bitecekmiydi konu sahibinin. adamın eşi sadece 1 kişi ama bize dönerse 3 kişinin hayatı kurtulacak gibi hastalıklı düşüncesi var bunu bir an önce değiştirmesi lazım

Bu ne böyle ya çocuk oyuncağına dönmüş resmen. Siz birleşsenizde yine ayrılırsınız . Olan 3. Şahıslara olur onlarada yazık ne umutla evleniyolar adamın eski karısı peşlerini bırakmıyo.huzur vermiyo.adamda seni oyalayıp duruyo üzerlerinde kara bulut gibi dolanıp duruyosun.madem kocanı seviyodun niye bilmedin kıymetini yanındayken.

Yazık çocuklara. Seni yatağında aldatan bir adama(hatta gözlerinle şahit olmuşsun) defalarca aldatan sana ve çocuklarına yedirmeye kıyamayan bir adama kendini bu derece düşürdün ya söylenecek söz kalmadı. Küçük kızını bahane ediyorsun peki büyük kızıni neden sözlemiyorum?? Kızınin sana nasıl yalvardığıni unuttunmu? Vallahi midem bulandı. Diğer konunda ben inanmıştım ama gerçekten acı çekmek için kendini parcaliuorsun

Bir de demez mi ''çocuklarımı 'bu kirli dunyada nasıl büyütecegim'' sanırsın kocası pürü pak hanımefendinin beraber omuz omuza verip saglıklı evlatlar yetiştirecekler..

Zaten ortada koca bile yok ki o..çocukları diyen bir adamın evlatlarına sunacagı gelecegi kafanızda canlandırın bence o adamın yanında büyüyeceklerine hiç büyümesinler daha iyi hatta sizin bile evlatlarını düşündügü yok varsa yoksa koca !

El birligiyle çocuklarının geleceklerinin içine s......! farkında degiller yazık günah

Eşiniz çok hatali hem de çok . keşke bunlari size hic yasatmasaydi. Ama yinede siz adimlarinizi agir atin birakin o karar versin. O kadinada ne aciyacaksin zaten allah allah. Benim kizima öyle dese mahvederim. Konuşma dakikalarini tutmak ne demek çok sinirlendim yaa. O kadim bosanmamis mi ki Kocasinan sahip ciksaydi diyor sizin için. Ve de kocaniza tekrar nasil guveniceksiniz. Eski hatalarini tekrarlayabilir sonuçta

Coz beni arap saciiii.

Sen su an evli bi adamla konusuyosun.
Ayrilda gel diyosun.
Objektif olarak budur..

Bu nasil bir düsunce tarzidir anlamadim..Eski esi kötü bir kadin,ondan bosansin bana tekrar geri dönsün.Hem o benim 12 yillik kocamm.
Bir insanin kaderiyle oynamak bu Kadar kolay mi sizin icin..Madem bu Kadar cok seviyordunuz niye bosandiniz o o Zaman ?

Yahu iki kez denemişsiniz, aynı hataları yapıp birbirinizden vazgeçmişsiniz.
O hızlı kararlarla boşanırken bu kirli dünyada çocukları nasıl tek başıma büyütürüm diye neden düşünmediniz?
Ellerin olunca kıymete binmiş herif resmen.

Bunun adı sevgi falan değil saplantı.
Bir yuva yıkmak istiyorsunuz resmen.
Allah vicdan versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…