-
- Konu Sahibi mutluluk1982
bunu sana kocan yaşattı hala yaşatıyor. ona et bedduanıbunu bize yaşatanlar Alalhından bulsun diyorum.. kimse boşanırken ailesi özellikle hele dur bekelyin demei.. kendide ben bir nat ugruna evlendim Alalh kahretsin kimse mani olmadı o zmaan ben ne yaptıgımı biliyormuydum dediler..hepimizxin hayastı mahvoldu.. amayapacak birşey yok...bitti. evet bu yolun dönüşü yok.......... o akdar... geleceğimize bakmak lazım... ben güçlü olmam lazım.. yoksa o tuvalete götürmeyi bile problem eden üvey anneye bırakamam çocukları..
Ne bilim herkes birbirini her haliyle kabul ediyor bu hikayede. Sadece çocukları kurtarmak lazım.Harem kursun diyosun yani
onun gibisi var mı ya ?Ne bilim herkes birbirini her haliyle kabul ediyor bu hikayede. Sadece çocukları kurtarmak lazım.
Yalnız bu adam Kıvanç Tatlıtuğ'dan daha yağuşuğlu galiba.
Size de atayım linki okuyun çıldırın
ayrıca çocuklarına çektirdiği şeyleri kabul edemiyoruz bu yüzden sert mesajlar yazıyoruz. başka türlü anlayacağı yok ki. ah canım benim vs diyerek avutursak iyice ajitasyona bağlayacak. 3 yaşındaki çocuk bile anne ağlama diye gözyaşını siliyormuş günah ya, bir çocugu doğurduysan sorumluluğunu alacaksın, bunları ona yaşatmaya ne hakkın var. adam ölseydi hayatı bitecekmiydi konu sahibinin. adamın eşi sadece 1 kişi ama bize dönerse 3 kişinin hayatı kurtulacak gibi hastalıklı düşüncesi var bunu bir an önce değiştirmesi lazımmükemmellikle alakası ne?
2 defa boşanıp barışmış aldatılmış.. neler çektim elinden nelerrr diye anlatırken
adam evlendigi için yeni karısına beddua ediyor ve pusuda bekliyor ayrılması için..
3 kişinin hayatını kurtaracak dönerse diye konuşuyor.
geri dönerse bu elinden neler çektigi adamla mutlu mu olacak?
ayrılırken çizdiği hayatını neden şimdi kabul etmiyor.. mükemmellikle alakası yok hamınefendi.o halde buraya sadece eşimle ayrıldım pişmanım ayrılmasını geri gönmesini istiyorum diye yazacaktı.
kendi yatagında aldatıldıgına kadar herşeyi anlatırsa alacagı cevaplarda bunlar olur kusura bakmayın.....
Ohaaa
Eşiniz çok hatali hem de çok . keşke bunlari size hic yasatmasaydi. Ama yinede siz adimlarinizi agir atin birakin o karar versin. O kadinada ne aciyacaksin zaten allah allah. Benim kizima öyle dese mahvederim. Konuşma dakikalarini tutmak ne demek çok sinirlendim yaa. O kadim bosanmamis mi ki Kocasinan sahip ciksaydi diyor sizin için. Ve de kocaniza tekrar nasil guveniceksiniz. Eski hatalarini tekrarlayabilir sonuçtainat ugruna evlenmiş.. bilmiyorum..ben yuva yıkmıyorum.ne demek ya..beni dğer kadınlarla aynı konuma getiriyorsunuz..ben gidip direk evli bir adamı mı sevdim ya... bu adam benim 12 yıllık kocamdı..çocuklarımın babası... pişman...çocuklarımız rezil... küçük kız babasına çok düşkün.. o kadın 2 aylık evli.. üstelik bir anlık verdği karar.pişman.. birde ondan çocugu olursa hayatı mahvoacak... yada benim çocuklarımı unutacak.. o kadın şimdiden çocuklarımın babasıyla görüşme günlerini sayıyor.. telefon görüşmelerini dakikalarını sayıyor.problem ediyor. kaç kere görüştün.hafta bir dedin...ama birkaç kez alıysun..beni ihmal ediyosun filan..evlenmeseydi ozaman.. bunları biliyodı..iki çocugu u oldugunu biliyodu...hangi akla hizmet hele bizimkinin psikolojisi bozuk..ne yaptıgımı biliyormuydum diyor... gerizaklı kadın aptal kadın. herkes böyle söylüyor.. sen 12 yıl evliliğini bitirip hemen 2 ay sonra evlenmek isteyen bir adamla nasıl evlenirsin.. o adam daha geçmişisi unutmalı..toparlanmalı... kadına acımıyorum.. umrumda değil.. ama yuvada yıkmıyorum. o bana sadece pişmanlıgını anlattı..kadından da ilk başta değil son zamanalrda hatalrını çocukları istemeğdini benle kıyasladığını anlattı..bende seni mutsuz ederse boşa gel.. kapım sana hep açık..ben evlenmem zaten dedim.yatmadım kalkmadım..ayartmadım.. o zaten 12 yıldır benim taptığım sevdiğim çocukalrımın babası... lütfen beni diğer kadınlarla aynı kefeye koymayınız...