boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

ŞAKA GİBİSİNİZ

Nereden buldunuz bu konuyu ya. O koprunun altindan cok sular akti. Adam yeni karisini hamile birakti konu sahibi nihayet eski esinin aslinda kendisini sevmedigine nihayet kanaat getirdi.

Cidden eski konulari nasil buluyorsunuz?
Hahah ne bilelim anacim olk sayfada kabak gibi duruyodu biz de girdik
Diger konu nerde kis link neyin versene biz guncel konudan uzak kalmisiz

AYRILIR AYRILMAZ NİŞANLANMAYA EVLENMEYE NE MERAKLI KOCANIZ VARMIŞ.SİZİNLE YAŞADIKLARININ BİR ÖNEMİ YOKMUŞ DEMEK Kİ BU KADAR ÇABUK BAŞKASINI HAYATINA SOKTUĞUNA GÖRE.
SİZDE BUNLARA RAĞMEN PEŞİNDE YALVARIP DURMUŞSUNUZ.BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANKİ.

GİDİN TEDAVİ OLUN SİZİNKİ BAĞIMLILIK .ÇOCUĞU BAHANE ETMEYİN

bu konu bitti gitti... şimdi kafamda gelecek ile ilgili güzel şeyler var.. eski konularımı okudukça utanıyorum.. çok eskiye gitmeye gerek yok.. daha en son yazdığım konu bile beni yeterince utandırıyor.. işim kariyerim ügzelliğim herşeyim var ya... hapsi mi azarlanmayımı köpek gibi davranılmayımı özledin.. hayır.. bence artık istesemde ben zaten o adamın himayesine giremem... laf yiyemem.. artık onunla ilgili bu sitede tek kelime konuşmak istemiyorum.. çünkü birkaögündür gerçekten iyiyinm.. ve planlar yapıyorum.. önümde 28 kasımda sınavım var.. çok sıkı ders çalışacağım..

Ben bu klozeti anlamadim onun kocasimimiymis bu bayan mi yazmis o konuyuda?
Bu arada biraz kadinlik gururun varsa cocuklarin icin yasa kocan icin degil..

HAYATI KURTULACAK NE DEMEK BEN ONU ANLAMADIM farkındamısınız ama artık sizin kocanız değil bir başkasının kocası siz çalışıpta çocuklarınıza bakamayacak kadar ümitsizseniz sizde evlenın ama eşki eşinizi karşınıza alıp karına böyle böyle davran demekte yuva yıkmaya teşebbüstür hem madem bu kadar seviyordunuz insan aynı hatayı 2 defa neden yapsınkı hadi yaptın kararlarınızın arkasında neden durmuyorsunuz herşeyde vardır bir hayır allahım beni bununla sınıyor demeyın asıl siz kend kendinizi sürekli sınıyorsunuz boşan olmadı evlen boşan olmadı yuva yık....... eşinizi nasıl geri istiyorsunuz orasınıda anlamadım resmen (bir başka cümle kuracamda neyse )uçkuruna düşkün boanır boşanmaz evleniyor defalarca aldatılmalar çocuklarım için bile aramasın demeler böyle bir adamdan babalık kocalık bekliyorsunuz allahım akıl fikir sabır versin size...

Konu sahibesi bu konuyu acali cok olmus. Yeni konu acmis ex esinin esi hamileymis artikin kesinliklen bitirmis kafasinda allaasukur :) Ne acaip insannar var de mi :)

Ya kadin artik kendi yoluma bakacagim,sinavlarima calisacagim diyor niye hala ustune gidiyorsunuz kizlarrr.konu sahibi sen onune bak evlatlarinla mutlu ol eski kocanida hafizandan sil.senden uzak Allaha yakin olsun

Kadının kotu oldugu nerden biliyorsunuz ki?
Bu kanıya nerden kapıldınız
Adam sızı ısteseydı bence ikinciye boşanmazdınız.

b
ben bu defterleri kapattım...bitti gitti..haklısınız..hemde çok..yoluma bakıyorum..bir anlık düşünceler gelip gidiyor..ama bir daha böyle düşünceler bile aklımdan geçmeyecek

Ya kadin artik kendi yoluma bakacagim,sinavlarima calisacagim diyor niye hala ustune gidiyorsunuz kizlarrr.konu sahibi sen onune bak evlatlarinla mutlu ol eski kocanida hafizandan sil.senden uzak Allaha yakin olsun
aynen..bitti gitti.. bugün düşünmem gerekn teosta 9 tane sınavım var.zamanında yapamadığım sınavlarımı bugun sabahlayıp bitirmem lazım...o adamı düşünmekten aglamaktan şimdi zarar görüyorum..ven azından hala bi kaç gün bitirme için vaktim var.çare vaqr. varsın birkaçgünde sınav için uykusuz kalayım ama geçti gitti..öyle olmasa şu an sınavlarımı düşünmezdim...kk üyeleri çok inanmıyor ama çünkü aynı konuyu ayda bir açtıgım için...ama bitti..demekki zamanmış biraz...ben daha öncede iyileşir önüme bakardımda o adamın bize gösterdği pişmanlıklarına gözyaslarına kandım...ama bitti..geleceğime bakıyorum....

Kadının kotu oldugu nerden biliyorsunuz ki?
Bu kanıya nerden kapıldınız
Adam sızı ısteseydı bence ikinciye boşanmazdınız.
kesinlikle katılıyorum....bu arada kadında iyi birisi...sansızmış...sadece..neyse Allah yardım etsin.. banane... artık banane demeyi öğrenme zzamanı

allahıııımm tekrar tekrar aynı adamla evlenıp bosanmak
sonra yıne pısmanız demek
neysekı o adamı unuttum demıssınız son yorumlarda
valla benım burda isyan edesım geldı
akıllı olun yapmayın kendınıze kotuluk ya...

tese
teseşkkür ederim yorumlarınız için.. inanınki burdaki kk üyelerinin yorumları beni çok etkiledi.. yavaş yavaş düzeldim..belki başa sardığım durumlar oldu ama bitti gitti.. işte.. bence zaman büyük bir ilaçç.. bir de arkaya bakmamak..

önem
Amin Allah yardımcınız olsun
Konu eskisiymiş gormemiştim k.bakmayın
önemli değil... banada iyi geliyor.. önceki yazdıklarıma baktıkça kendimden nefret ediyorum... şimdilik iyiyim...tek derdim su sınavlarımı bitirmek... kk üyelerine herkese teşekkürler...çok sağolun..inanınki herkesin yapmış oldudgu bir kelime bile benim hayatımı değiştirdi...

arkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...

Konunun ne za man acildigina bakmadim kusura bakmayin en iyisi kendi yolunuzda ilerliyormussunuz allahim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…