Kürtaj oldum pişmanım

Vücut kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değil. O tarz durumlarda enfeksiyon ve ateş oluyor. Spiral ile gebe kalan çok kişi var. Kaymadan kaynaklı. O yüzden yüzde yüz korunma yöntemi değildir. Kadın doğum doktorları prezervatifle birlikte kullaniminda ancak yüzde 90 koruma oldugunu soyluyor. Vücut kabul etmemesi diye söylenilen şeyler halk arasında tamamen safsata.
Kim soyluyor bunu ? Hangi doktor ? Kafanızdan uydurmayin lütfen. Spirali kayıp anlamayan binlerce insan var ,her korunma yönteminde %1 lik ihtimal vardır. Spiralle birlikte prezervatif kullanılacaksa spiralin amacı ne ?

5 yıldır spiral kullaniyorum , ek hiç bir yöntem de kullanmiyorum. 3-6 ay aralıklarla kontrollerime gidiyorum ,herhangi bir sıkıntı da yaşamıyorum. (Spirali taktiriyorlar hiç bir kontrole gitmiyorlar , ağır kaldırma gibi kurallara uymuyorlar sonra kaymış hamile kalmışım diyorlar. ) Ara kanamalar ilk iki üç aydan sonra düzene giriyor. Arkadaşım var mesela taktı 1 hafta sonra doktor vücudun spirali kabul etmiyor dedi çıkardı. Spiralle hamile kalanlar var ( kayma olmasa da ) onlar da yüzde 1 lik kısımdalar.

Kim soyluyor bunu ? Hangi doktor ? Kafanızdan uydurmayin lütfen. Spirali kayıp anlamayan binlerce insan var ,her korunma yönteminde %1 lik ihtimal vardır. Spiralle birlikte prezervatif kullanılacaksa spiralin amacı ne ?

5 yıldır spiral kullaniyorum , ek hiç bir yöntem de kullanmiyorum. 3-6 ay aralıklarla kontrollerime gidiyorum ,herhangi bir sıkıntı da yaşamıyorum. (Spirali taktiriyorlar hiç bir kontrole gitmiyorlar , ağır kaldırma gibi kurallara uymuyorlar sonra kaymış hamile kalmışım diyorlar. ) Ara kanamalar ilk iki üç aydan sonra düzene giriyor. Arkadaşım var mesela taktı 1 hafta sonra doktor vücudun spirali kabul etmiyor dedi çıkardı. Spiralle hamile kalanlar var ( kayma olmasa da ) onlar da yüzde 1 lik kısımdalar.
Her hastada aynı olacak diye birşey yok. Sizde olmadı diye başkasında olmayacak değil. Sağlık sektöründe görev yapıyorum. Sizin gibi düşünenler yüzünden söylesek de asla kabul etmeyen kesim yüzünden kürtajlar artıyor zaten. Siz bildiğiniz şekilde devam edin lütfen. Eşinizin rahatı herşeyden önemli sonuçta.

Doğum kontrol hapını sadece eşiniz varken değil hergün aynı saatte düzenli almanız gerekirdi, ihmalkar davranmışsınız maalesef.. Olan olmuş, bundan sonra samimi bir tevbe edip diğer iki çocuğunuzla ilgileneceksiniz, gerekiyorsa profesyonel destek alın..

Her hastada aynı olacak diye birşey yok. Sizde olmadı diye başkasında olmayacak değil. Sağlık sektöründe görev yapıyorum. Sizin gibi düşünenler yüzünden söylesek de asla kabul etmeyen kesim yüzünden kürtajlar artıyor zaten. Siz bildiğiniz şekilde devam edin lütfen. Eşinizin rahatı herşeyden önemli sonuçta.
Sizin şu doktor tavırlarınız 🫠🫠

Allah affetsin diyecek baska bi sozum yok
2 tane cocugunuz var onlar icin toparlanin her sey zamanla geciyor uzmeyin kendinizi

Artık olan olmuş psikolojini etkileyip çocuklarını kendinden mahrum etme hayatına devam et. Ama korunma yönetimini bilmiyorsun bence 3 sene doğum kontrol hapı kullandım hiç kaza gelmedi başımıza. Bu hapı her gün aynı saatte düzenli içmen gerekiyor bi kullan bi bırak olmaz sadece ilişki günleri değil her gün. Bunları öğren ki bi daha yaşama böyle şeyler

Artık olan olmuş psikolojini etkileyip çocuklarını kendinden mahrum etme hayatına devam et. Ama korunma yönetimini bilmiyorsun bence 3 sene doğum kontrol hapı kullandım hiç kaza gelmedi başımıza. Bu hapı her gün aynı saatte düzenli içmen gerekiyor bi kullan bi bırak olmaz sadece ilişki günleri değil her gün. Bunları öğren ki bi daha yaşama böyle şeyler
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için eşim her ay yanımda olmuyor bende göğüs agrısu vs yaptığı için geldiği ay alıyordum ama daha dikkatli olurum bu saatten sonra. Zaten olsa da vicdan kötü bir mesele asla böyle bsey yapmam:KK43:

Olan olmuş artık,şuan çocuklarınız için psikolojinizi toparlamaya bakın. Ben şunu anlamadım spiralle hamile kaldınız sonra nasıl korunma yöntemi kullanmadan devam ettiniz bu kadar korkarken? Hapın saati saatine içilmesi gerektiği prezervatifte kullanarak çift yöntem olması gerektiğini araştırmadınız mı? Bi kere korunurken hamile kalan biri iyice araştırıp korunmalıydı ihmaliniz burda olmuş. Bu arada şuda var hiçbir yöntem 100/100 korumaz tüm bunların yanında Allahın dediği neyse o oluyor. Siz vicdanınızı şimdiki çocuklarınıza güzel bakarak rahatlatın kendinizi daha fazla üzmeyin. Bu hayatta her şey insanlar için,hatalarda günahlarda ,önemli olan anlayıp bundan geri dönebilmek.
Eşim her ay burda olmuyor göğüs agrısı vs yaptığı içinde geleceği ay alıyordum şu saatten sonra her korunma yöntemini bir arada kullanırım zaten daha da bsey olursa asla böyle bseye kalkısmam vicdan kötü bsey gercekten burda durumumu paylaşıp hem içim bir nebze rahatlasın diye hemde benm gibi istemeyen varsa güvenmesin tek yönteme veya yine olursa benm gibi kürtajı secmesin diye paylaşmak istedm bana ders oldu herkese de önlem :KK43:

Eşim her ay burda olmuyor göğüs agrısı vs yaptığı içinde geleceği ay alıyordum şu saatten sonra her korunma yöntemini bir arada kullanırım zaten daha da bsey olursa asla böyle bseye kalkısmam vicdan kötü bsey gercekten burda durumumu paylaşıp hem içim bir nebze rahatlasın diye hemde benm gibi istemeyen varsa güvenmesin tek yönteme veya yine olursa benm gibi kürtajı secmesin diye paylaşmak istedm bana ders oldu herkese de önlem :KK43:
Siz daha fazla kendinizi üzmeyin belki doğurmayı seçseniz psikolojiniz kaldırmayacaktı bu sefer diğer çocuklarda zarar görecekti, bilemezsiniz. Artık önünüze bakın düşünmeyin

X