Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elti paçozluğu 😂
- Konu Sahibi papatan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya şimdi bu ablaların tarzı bu. Hiç salon kadını havalarına girmeden kıvırmadan net iletişim kuruyorlar. Konu sahibi bunlardan biraz duruş öğrense iyi olur
O eltinin çekilecek çilesi varmış yazık.
Karşı tarafı çok iyi anladım ya sadece sizi dinleyerek karşıyı anladım düşününArkadaşım kadın kendi halinde mi kendi halimde olan birisi benim neden bebeğim olmadığıyla mı ilgilenir neden kadın doğumcuya gittiğimde mi ilgilenir yapmayın Allah aşkına yaşının büyük olması ile laf sokmamın. Sebebi o benim a..mın derdine düştüğü için olabilir mi o
Of korkunç insanlarsınız. Kendinize bi iş güç edinin yaa.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Konu sahibi uçmuş ama belki girip okur. Neden sizin kaynananız, eltiniz, şuyunuz, buyunuz yatak odanız hakkında fikir sahibi? Kime ne doktora gittiğinizden, kime ne çocuk denediğinizden. Çok seviyesiz ilişkiler bunlar.Durup dururken yaş muhabbeti yapılmıyor sevgili arkadaşım sürekli kadın doğuma neden gittiğimi öğrenmeye çalışıyor bendeki kadınsal problemi öğrenmeye çalışıyor bir problemim olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor 1 yıldır bebek olmamasını kısır olduğumu düşünüyor ve bunu onaylatmak için soruyor orda burda 1 senedir deniyorlar ama daha bebekleri olmadı diye konuşuyor yani canım arkadaşım durup dururken ben sevgili eltime yaşını başına kakmıyorum insanları belli bir raddeye getirip o bana yapıyor aman ben ona yapmayı. Aman ben ona söylemeyim diyecek birisi değilim sevgili eltim bebek istemediği halde bana istiyorum diyip beni strese sokabiliyor değil mi bu konuda hassasım ve oda fark ediyor bunu bu durumu kullanıyor ben neden ona yaşı söyleyince aaaaaaa o değil sen paçozsun deniliyor
Beni de alın ilk ERKEKKKK torun getirdim bu aileye heyt be!!!! başkanlığa adayım,anca üçüz erkek doğurana hakkımı devir ederimbiz “ilk torun doguranlar” cok ozel bir tarikatin uyesiyiz. Her yil bir araya gelip ayin yapiyoruz :) eyes wide shut
Sanki tek pacoz elti değil gibiKızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Bence ekran görüntüsü al mahkemeye ver açık acik hakeret etmişAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH yuh terbiyesiz varoş
Ben bu ilk torun olayını anlamıyorum kv veya kb veya kendi ailem hanedan üyesi değilse ne bileyim ya da bi Sabancılar filan değilse ilk torunun bi anlamı olduğunu sanmıyorum sevmeyen ,değer vermeyen yine sevmiyor değer vermiyor torununa ilk son fark etmez. 33 34 çok genç bir yaş bu arada günümüzde 33 34 yaşına daha çocuksun diyen bile var valla . Eşinden büyük olması da gayet normal . Ama size kadın doğuma gidiyormuşsun filan gibi sorduğunda ima hissettiyseniz uyuz olmanızı anlarım yani kadınlar hisseder iyi niyeti ve kötü niyeti. Görümcemle görüştüğümüz zamanlar eskiden sistit için acile gitmiştik dönüşte kv uğramıştık ordaydı elimdeki sonuç kağıdına bakıp beta hcg 2 de hah hamile değilmişsin demişti resmen sevinerek :) çocuk da istemiyorum bu arada 7 senedir istemiyorum:) bazı kadınlar çocuk torun konusunu çok önemseyip yarış yapıyor değişik bi kafa sırf eltime ya da görümceme inat diye bi çocuk getiremem dünyaya . Takılmayın hazırsanız çocuk yapın değilseniz erteleyin size tavsiyem bu.
Ay töbe patladım bu fotoya
Eltilerin savaşı filminin gerçek versiyonusunuz :) Sizde az değilsiniz bence yaşını borcunu dile getirip duruyorsunuz.
Bunu yaza bilmek için mi Türkçe de 30 da 30 yaptın paçozun kelime anlamı hayat bulmuşS*** G (Defol) orospu
Beter olun o zaman, uğruna konu actiginiz kişiden daha saçma sapan bir kafaya sahipsinizYok tek derdim eltim
Takıldığınız şeylerin saçmalık seviyesinden çok boş vaktiniz olduğu anlaşılıyor. Çocuk doğurmak yarış konusu mu , ilk torun olunca ne olacak, madalya mı takacaklar. Kadını yaşıyla vurmaya çalışmışsınız o da cevabını vermiş. Hayatın merkezinde sadece siz mi varsınız ki hep sizi düşünsünler.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Eltilerin savaşı???? DnndkfknkskdKızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Ayyyy senin gibi kıskanç arkadaşım var gorumcesine böyleydi oda görümce aldi başını gitti her konuda benimki hala evinde oturup gorumcesini kıskanıyor hahahahaha
Burda dertlere dusen yarışlara gıren sadece sensin farkına var bence gec olmadan.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Bence canınız sıkılıyor. Yok yaşı büyük yok yaşı küçük. Allahım yardım etsınKızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu