- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- Konu Sahibi mutluluk1982
54 sayfa olmuşşşyorumları okumak istemedim bir gelişme var mı konu sahibinde yoksa durumu stabil mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stabil. Hatta kötüye gidiyor diyebiliriz.54 sayfa olmuşşşyorumları okumak istemedim bir gelişme var mı konu sahibinde yoksa durumu stabil mi??
Hala mikropları düşünüyor ıyyyyasitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
Konu sahibiinn yorumu böyleydi işte...
Merak edenler için..
Hala mikropları düşünüyor ıyyyy
stabil canım buradan oksijen vermeye çalışıyoruz54 sayfa olmuşşşyorumları okumak istemedim bir gelişme var mı konu sahibinde yoksa durumu stabil mi??
uff bu konu sahibine de çok laf anlatmaya çalışmıştım.asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu
Merak edenler için..
bir adamla yazışmalarını bulmuştu,hatta o adamla da konuştu telefonda..eşi evli olduğunu söylememiş,buluşacaklardı falan..biseksüel demek ki..gay sitelerine üye olmuştu vs...iğrenç şeylerdi..konusu açıktı ,geçenlerde aklıma geldi konu sahibinin profilinden buldum..ee adam es cinsel değilmiş mi o zaman
izninle bir Oha demek istiyorumbir adamla yazışmalarını bulmuştu,hatta o adamla da konuştu telefonda..eşi evli olduğunu söylememiş,buluşacaklardı falan..biseksüel demek ki..gay sitelerine üye olmuştu vs...iğrenç şeylerdi..konusu açıktı ,geçenlerde aklıma geldi konu sahibinin profilinden buldum..
en son konuda test yapıcam yazmıştı,sonrası yoktu..meğer doğum yapmış bile:)geçen yazdım hatta konusuna ama cevap gelmedi tabii ki.
uff bu konu sahibine de çok laf anlatmaya çalışmıştım.
sonra gidip deveye hendek atlatmaya karar vermiştim.
aynı durumdayız, ben yine bi deve buluyum en iyisi
Ayy hatırladım ben bu psikopat i......asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
Merak edenler için..
Ayy hatırladım ben bu psikopat i......
yazık o çocuklara ya..
Iyi ki yok..Çocuk yok ortada..
kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum.
Stabil. Hatta kötüye gidiyor diyebiliriz.
Boşa nefes tüketmeyin bari size yazık.Ben bu konuyu görmezden geliyorum artıkstabil canım buradan oksijen vermeye çalışıyoruz
Harem kursun diyosun yaniBence siz çocukları varsa dayısı,teyzesi,halası,babaannesine emanet edin.
Sen,kocişin,kocişinin sevgilileri,karıları hep beraber mutlu mesut yaşayın.