boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Ya bide telefoncuya versem anlayabilirmi falan diye sormuştu dimi kafa gidikti maalesef madem bu kadar hastasın sokakta ne işin var be kardeşim

Bir de kocasından dayak yiyor.
Dayak acıtmıyor canımı tuvalete düştü mü bu acıtıyor mu ne diyordu?

şimdi napıyor dediğim bazı konular var ,keşke bilebilsek ..
biri buydu telefoncu...diğeri ablasıyla kocasının ilişkisi olan..gerçi o fake dediler sonradan ama..
birini geçen gün öğrendim,eşi eşcinsel çıkmıştı,yakalamıştı mesajlarını falan,hamile olabilirim diyodu..geçen öğrendim ki ayrılmamış hatta doğum yapmış:):)

yemin etmiştim düşmedi diye töbe ya resmen sinirim bozuldu

aldatılmışsınız ve siz yalvararak onu geri döndürmüşsünüz. tekrar evlenip tekrar boşanmışsınız. şimdi tekrar evlenmek istiyorsunuz.bir dışardan gözle bakın lütfen. sizce de saçma sapan bir ilişki değil mi?
bence hayatınıza yeni yepyeni bir sayfa açın.

bu da değişik bir bakış açısı.. bir de adamdan dinlemek lazım haklısın aslında..
öyle tabi .. bi tanıdığımız var karısı resmen hasta psikiyatrilik. 2 çocukları var.. adam ayrılmak istiyor kadım kendimi asarım biçerim falan. kadının aileside aynı bizim kızımızda bişey yok diyolar. adam zaten ezik bi karakter alıp çocuklarını gidemiyor.
bence bu olayda buna benzer bişey ben pek inanmadım bence konu sahibi kurguluyor biraz kafasında. hadi diyelim gerçek adamın yaptıkları bende o erkeğin yerinde olsam böyle bir kadınla evli kalamazdım. hatta çocukları da daha sık yanıma alırdım. belki eşi 2.şansı çocuklar için verdi. konu sahibi bu dengesiz hareklere devam edince dayanamadı.. bilmiyorum ama gerçekten çocuklara çok yazık..

ee adam es cinsel değilmiş mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…