boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

asitli krem ve çamaşır suyuyla yine yakarım karşı çıkarsa uyurken olmazsa uyku ilacı verip bişekilde ellerinin üst derisini soyarım heralde üst deri soyulup giderse biraz olsun mikroplar azalır alttan temiz deri çıkar klozete sokmuşsa elini
aramızda bilgili doktor cilt uzmanı varmı acaba elimizin üst derisi soyulunca üstteki pislikler alt deriyide etkiliyormu mikroplar deriden ne kadar içeri girebiliyor şu mantığı bi çözsem bakteriler elimiz üzerinde nasıl yayılıyor derilerin içine kadar girebiliyormu

Konu sahibiinn yorumu böyleydi işte...
Merak edenler için..

Hala mikropları düşünüyor ıyyyy

uff bu konu sahibine de çok laf anlatmaya çalışmıştım.
sonra gidip deveye hendek atlatmaya karar vermiştim.
aynı durumdayız, ben yine bi deve buluyum en iyisi

ee adam es cinsel değilmiş mi o zaman
bir adamla yazışmalarını bulmuştu,hatta o adamla da konuştu telefonda..eşi evli olduğunu söylememiş,buluşacaklardı falan..biseksüel demek ki..gay sitelerine üye olmuştu vs...iğrenç şeylerdi..konusu açıktı ,geçenlerde aklıma geldi konu sahibinin profilinden buldum..
en son konuda test yapıcam yazmıştı,sonrası yoktu..meğer doğum yapmış bile:)geçen yazdım hatta konusuna ama cevap gelmedi tabii ki.

izninle bir Oha demek istiyorum

Ayy hatırladım ben bu psikopat i......
yazık o çocuklara ya..

Yok canim. Oyle iki suslu cumleyle yaptiklarini aklayamazsin. Diger kadinlarla karsilastirmayin diyorsun. Karsilastiriyorum ve hic bi fark goremiyorum. 12 degil, 120 yillik da evli olsan bosanmissin ve su an evli degilsin. Artik dinen de resmen de sana haram ve artik esin degil baskasinin yuvasinin erkegi. Bunu kabullen de 2. Kadin konumuna dusme daha fazla. 2 kere bosanmissin ne istedigini bilmiyorsun sen. Cocuklarini bosanirken dusunecektin goze almissin ki ayrilmissin cocuk oyuncagi mi bu? Bosan evlen, bosan. Adam baskasiyla evlensin yine yollarini bekle baskasiyla evli erkegin. Sen o adamin hayatina girmekle ve bekledigini soylemekle diger kadinin gunahina girdin bile. Git tedavi ol kendine de cocuklarina da baskalarina da daha fazla zarar verme

Eski konularinizi okudugum da sizin adiniza uzulmustum ama bu konuda kesinlikle üzülmedim. Evet evli bir adamla görüşüyorsunuz ve yuva yikiyorsunuz su an kusura bakmayin.12 değil 32 yil da evli kalmis olsaniz o artık başkasının eşi ve su an esini sizinle aldatiyor. O ikinciye evlenen herkes bi yandan da eski esinyle gorussun haklari ne de olsa bu mantikla ne sacma.
Adam sizi de defalarca aldamis yapmadigini birakmamis hala onun pesindesiniz pes. Kadinin yuvasini boşa yikmayin evlenseniz de yine sizinki de yikilacak. burdan bile belliyken siz nasil anlayamiyorsunuz

Kızlar konu konuyu açmış iş yapamıyorum sizin yüzünüzden 2dk bakmadım 3 sayfa atlamış yakışıyormu konu kapatılsamı ne nede olsa arkadaş anlamıyor eski kocasının onu istemediğini yatakta basmışsın daha ne istiyorsun be kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…