Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı?

Şimdide babasız büyütüyorsun zaten. Adamda babalık vasfı varmı baba olduğunun farkındamı. Çocuğun baba diye birinin varlığından haberi varmı.
6 yıllık evliliğinde 1 yıl öncesine kadar çocuk yokmuş ama bu adam hep aynıymış. Ödül olsun diye babamı yaptın. Şimdi çocuğu bahane ediyorsun. Neden çekip gitmedin
Çünkü durumu kabullenmiştim. Annemi dönüp aradığımda “seni aldatmıyor. dövmüyor sövmüyor kafelerde gezmiyor evde oturmuş gözünün önünde oyun oynuyor boşver kızım bunun için boşanılmaz” dedi. Arkadaşlarıma konuyu açtığımdada çoğu bu boşanma sebebi değil dedi. Kayınvalidemlere söyledim. Bundan sonra boşanıp annenin evinde yaşayamazsın kocan kötü biri değil. Kızım olsaydı bana “anne kocam oyun oynuyor ben boşanıcam deseydi kabul etmezdim” dedi. Kocamla konuştuğumda “seni seviyorum sana asığım ama bilgisayar bağımlısıyım” dedi ve zamanla artık bu benim normal hayatıma döndü. Aaa demek ki ben şımarığım en iyisi oturayım evimde dedim..

Önce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
6 yıllık evliyim bir yaşında bebeğim vardan sonrasını okumadım. Beş senede bosanmayıp üzerine çocuk yaptıysanız bir zahmet evli kalın

Önce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Eşiniz resmen bebek sorumluluğundan kaçıyor, ikinizden de kaçıyor.Deprem.olacaksa yanlarında olayım demeyip evden kaçması bencillik zaten,hem sanki deprem cafeyi vurmayacak.İnsan bunu söylemeye utanir.

Babasız çocuk büyütüyorum,zor yani bana göre çocuğun baba ile annesini yan yana görmemesi.Fakat sizde zaten yan yana sevgi dolu bir anne baba göremiyor,iş yüküm artmasın da diyemezsiniz çünkü baba zaten yok fiziksel olarak da yok duygusal olarak da

Çünkü durumu kabullenmiştim. Annemi dönüp aradığımda “seni aldatmıyor. dövmüyor sövmüyor kafelerde gezmiyor evde oturmuş gözünün önünde oyun oynuyor boşver kızım bunun için boşanılmaz” dedi. Arkadaşlarıma konuyu açtığımdada çoğu bu boşanma sebebi değil dedi. Kayınvalidemlere söyledim. Bundan sonra boşanıp annenin evinde yaşayamazsın kocan kötü biri değil. Kızım olsaydı bana “anne kocam oyun oynuyor ben boşanıcam deseydi kabul etmezdim” dedi. Kocamla konuştuğumda “seni seviyorum sana asığım ama bilgisayar bağımlısıyım” dedi ve zamanla artık bu benim normal hayatıma döndü. Aaa demek ki ben şımarığım en iyisi oturayım evimde dedim..
Çevrenizde hiç sizin hissettiklerinizi anlayıp empati yapacak biri olmamış ki 🥹

Tabiki var ama biz o çiftlerden değiliz, olamayızda. Ben hamile kalmadan önce eşime internet kafede yanında çalışayım mutfakla ilgilenirim, banada meşgale olur tost falan yaparım dedim diye aile içi kaos çıktı mutfağa duvar ve kapı ördürdü beni cafeye gelenler görmesinler diye. :KK70:
Yalnız bu gülünecek mevzu değil,hayata böyle bakıyorsanız diyecek lafım yok......

Esınızın söze davranışı nasıl?
Arkanda aıle yok para yok.
Adam eve gelmiyor maddı olarak kazanç ne durumda?
Kaba tabırle aç mısın acıkta mısın?
Ailesi zorbalık yapıyor mu sıze?
İş güç elde edene kadar şuan bosansanız ne olacak?
Çocuk var ayrı ev tutma geçinme bunları nasıl halledeceksınız?

Ay bu nasıl tavsiye😄 dışarıdaki erkeklerde çok iyi değil ne demek ya boşansa erkeksiz yaşayamayacak mı kadın. Bi dalı tutmadan diğerini bırakmayacak tipler zaten boşanmasın otursun evinde
Söz konusu koca da eve gelmiyormuş zaten. O da dışarıdaki herhangi bir adam gibi.

kalmayanhevesler kalmayanhevesler çocuk babasını hiç görmüyor. O yüzden şu anda da çocuğun babasız büyüyor, sen de kocasız hayat yaşıyorsun. Adam, evi otel olarak bile kullanmıyor.

Adama bak " depremden korkuyormuş". Afedersin de bu cümleye herkes g.tüyle güler. Depremden korkana erkek mi denir!? Hem o korkuyor da sen ve çocuğun korkmuyor musunuz? Adam " deprem " bahanesine sığınıp bekar hayatı yaşıyor. Aksine adam size bir şey olur endişesiyle 7/24 birlikte olmak ister.

Boşanmayacaksan mecbur idare edeceksin. O nasıl ki çocuksuz bekar hayatı yaşıyor, sen de çocuklu bekar hayatı yaşayacaksın.

Kusura bakma ama çevrende tek akıllı insan yok.

Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor.
Eşiniz ne kadar bencil, ne kadar sevgisiz biri.
Sadece kendi canını seviyor sizi ve bebeğinizi düşündüğü yok, evlenmiş olmak için evlenmiş çocuğu var desinler diye de biyolojik baba olmuş hepsi bu.

Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Bu evliliğe katlanmak daha zor, boşanmak için illa şiddet, aldatma, kumar vb olmak zorunda değil, sevgisizlik ilgilsizlik, bencillik de boşanma nedeni olabiliyor pekala.

Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum demenizi anlayabiliyorum ama 6 senelik evlisiniz çocuk 1 yaşında. Eşiniz en başından böyleymiş sonradan değişmemiş. Evlenir evlenmez de hamile kalmamışsınız ki bilemedim diyesiniz. Bana bahane ediyormuşsunuz gibi geldi. Çocuk zaten babasız büyüyor şu an.

Deprem konusuna hiç girmiyorum bile. Arkadaşlar durumu gayet güzel anlatmış.

Tabiki var ama biz o çiftlerden değiliz, olamayızda. Ben hamile kalmadan önce eşime internet kafede yanında çalışayım mutfakla ilgilenirim, banada meşgale olur tost falan yaparım dedim diye aile içi kaos çıktı mutfağa duvar ve kapı ördürdü beni cafeye gelenler görmesinler diye. :KK70:
Siz ne biçim hayatlar yaşamayı kabul ediyosunuz böyle ya 🙄 bir de evlilik sürdürmek demişsin ne evliliği tam olarak?

İyi de adam yok zaten ne sizin yanınızda ne de çocuğunuzun yanında değil çocuğu bahane etmeyin.
Adam iğrenç zihniyeti berbat leş gibi kusura bakmayın.
Kendisi yaşayacak siz ölseniz de olur mu yani?
Ayrıca hastalık derecesinde kıskanç birlikte yaşayacağınız ev bile bulamıyor neymiş kimse olmayacakmış dağa falan çıkın olmadı ya da mağarada yaşayın.

Siz kafaya koymussunuz bosanacaksiniz. Ama sartlariniz hic musait degil surekli ayni konuyu acip duygusal destek aramayin somut adimlar ile ilerleyin
Su an en son dusunmeniz gereken sey adamin ilgisi
Online bir beceri kazanin, biraz para kazanmaya bakin. Adamin ilgisizligini hic birsey degistirmeyecek uzakta tek calisip cocuk bakip annenizle ilgilenirken de mutlu olmayacaksiniz. Ustune para problemi eklenecek

Zaten çocuk babasız büyüyor bide yazdıklarını ne kadar normal gibi anlatıyorsunuz yahu erkekler seni görür diye duvar ördürmek mi 🙄 ne evliliğiniz evlilik ne yaşadığınız hayat hayat boşada okumuşsuz evlenene kadar da baya erkek gördü aslında sizi iyi bari lütfedip sizinle evlenmiş kocanız

Konuyu okuduğumdan beri aklımda tek soru: Bu adam gerçekten kafede mi sabahlıyor?
Oyun bagimliligi varmis. Internet cafelerde kimse ders yapmiyor artik herkesin elinde internet var, sadece genc erkekler oyun oynamaya geliyorlar, kendisi de oyun bagimlisiymis, tam disine gore is bulmus. Bu cafelerde geceleri trafik nasil oluyor, kapatip gitse para kaybeder mi bilmedigim icin yorum yapamiyorum.

Evladinizi sadece siz dusunuyorsunuz onu seven ilgilenen bir babasi yokki berbat bir insan sanki internet cafenin ustu acik depremde yikilma riski yok heralde boyle bahanemi olur anneniz yanlzmis uni mezunusunuz neyi dusunuyorsunuz terk edin gidin annenizin yanina. Sizi ve cocugunu seviyorsa kendini duzeltir yoksa girer ise calisirsiniz cocukta biraz buyuyunce krese. Varligi olmayan adami cekmeye gerek yok sizi sayan seven de yok zaten malesef

X