boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Boşanmanın yarattığı travmadan kurtulamamışsınız bu nedenle de sağlıklı kararlar alamıyorsunuz.
Üstelik bu travmayı 2 kez yaşamışsınız. Hiç kolay değil elbette ama onun çocuklarınızın babası olmaktan
başka bir sıfatı kalmamış sizin için. Onun kütüğünde değilsiniz. Canınız yansa da önce bunları kabul edip
hazmetmelisiniz ki sağlıklı düşünce yapısına kavuşabilesiniz.
Sancılarının canlı kalmasının en büyük nedeni çocuklarının babasının boşanmanın ardından hiç vakit
kaybetmeden yeni ilişkiye başlayıp apar topar evlenmesi. Sizin zaaflarınızı kullanarak canınızı yakıyor.
Aslında sizi cezalandırıyor. Ona tam anlamıyla sırtınızı dönebilseniz özgürleşecek ve huzura doğru yelken
açacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Biliyor musun, eşek arılarının uçması bütün bilim otoritelerince imkansız görülmüş.. Aerodinamik kurallara ters o cüssenin minicik kanatlarla kalkması.. Ama eşek arılarının bundan haberi yok arkadaşım.. Bu yüzden sürünmek yerine özgürce uçuyorlar.. Çünkü kanatları olduğu için uçabileceklerine inanıyorlar.. İnanmak böyle bir şey işte... İmkansız da olsa bazen, sadece inandığın için bir mucizeyi gerçekleştirebilirsin...

Senin de hepimiz gibi irili ufaklı odacıklardan oluşmuş bir kalbin var.. Düşünce merkezi olan beynin ne kadar aksini iddia etse de bu kalp, her zaman yeniden başka heyecanlar için çarpabilir... Bu heyecanlar her konuda olabilir... Ama beynin ne yazık ki baskılayarak bir sürü anı çıkartıyor, düşünüyor, düşünüyor, düşünüyorsun... Geceleri hemen uykuya dalamıyor, yüksek ihtimal kurgusal komplolar kuruyorsun zihninde.. Ve o ipeksi kanatları temsil eden kalbin, ne yazık ki kendi içine dönmüş durumda bu yüzden...

Yaklaşık bir ay olmuştur herhalde günlüklerini okuyalı.. Bir insanın beyninin kendisine nasıl çelme taktığını gösteren içsel satırların hepsini, sonuna kadar okuyanlardanım bende.. Hatta endişeyle sosyal ağlardan seni bulup, aslında ne kadar güzel bir kadın olduğunu görüp şaşırmam da cabası.. Gencecik... Ve fakat bunlar seni yeniden başlatmaya yetecek argümanlar değil... Önemli olan düşünce merkezin... Ateşin üstüne koyduğun bir katran misali sürekli kaynatıp durduğun anılar, düşünceler, saplantılar, bencillikler olduktan sonra, istersen dünyanın en güzeli ol... Karakter mutlaka ama mutlaka, eğer sağlamsa, dış görünüşün önüne geçer.. Her zaman böyledir bu.. Deriz ya hani "Bu adam böyle güzel karısını nasıl oldu da bu çirkinle aldattı?" ... Basit.. Beğenmediğimiz o dış güzellik, içinde mutlaka dominant ve kuvvetli bir kadın barındırdığı için kazanmıştır bu çirkin oyunu.. Başkasının eşini... Velakin senin durumun bu değil... Bahsettiğimiz kadın, masum.. kendi karakteri olan, evlenmeye karar vermiş, inanmış.. başka bir hayat... Sadece karakter mi, güzellik mi? örneği vermek istedim...

Eşek arıları uçamaz deniyor, biliyorsun, söylemiştim...
Asla ve katta diyen var...
Ama Eşek arıları uçuyor, özgürce hem de.. Nasıl da mutlu... İridir, hantaldır, aynaya baksa belki kendini beğenmeyecek kadar özgüvensizdir... Ama kanatları var! Anlıyorsun değil mi? Eğer uçmak isterse uçabileceğine inanıyor.. Kimsenin onu yere indiremeyeceğine de!... Uçuyor arkadaşım... İmkansızı başarıyor...
Kendi kanatlarını neden çıkarmıyorsun kalbinden...
Beyninin esaret oyunları dışında sana kötülük yapan yok, bunu bilesin.. Çok acilen toparlan...
Bir eşek arısı kadar da mı olamayacağız allasen...

Kalkacaksın şimdi.. Mis gibi bir saç şekli seçeceksin...
O dünya güzeli büyük kızınla şöyle bir renk vereceksin yüzüne...
Mis gibi bir tatil planlayacaksın belki...
Ama en çok akşam oturmaları yapacaksın sevdiğin arkadaşlarınla.. Dışarıya çevireceksin gözlerini...
Bakacaksın, bakmakla kalmayıp göreceksin... Mecbursun...
Çocukların için falan değil.. Kendin için... Bu güzel kadın çok daha iyilerine layık bu hayatta..
Mesleğinin en tepesi neresi ise gözünü oraya dikeceksin...
Hayattan vazgeçmek yok...
Daha iyi bir hayat edinmek için didineceksin...
Çevrende insanlar birikecek..
Kendine inanacak ve bazılarına şans vereceksin...
Göreceksin ki bağlılık duyduğun elmadan çok daha güzel meyveler de var...
Beyninin bu esaret oyununa kesinlikle gelmeyecek...
Hislerinin esiri değil sahibi olmayı öğreneceksin...
Çünkü sen hayata zaten önde başladın.. Bir sürü kötü tecrüben var..
Mis gibi yaşarsın artık, yaş tahtaya basmadan..
Biri leb derken sen leblebiyi tamamlayıp gülümseyeceksin.. anlıyor musun?
Kim görürse görsün seni şunu diyecek "Küllerinden doğdu Anka gibi, meğer ne KADIN mış"
Yapamam deme...
Yaparsın..
Düşüp düşüp de yeniden kalkmak için doğduk hepimiz... Her kalktığımızda daha güçlü olup silkelenmek için..
Oturup da yere "Vay yazık bana.. neler yaşadım ben.. Ama ben şunu yapmıştım" demek için değil..
Bırak bahaneleri... Ailen arkanda olsun olmasın.. Sen kendi kendinin arkasında mısın arkadaşım?
İnan bana yeter...
Yetmeseydi, yalnız ölmezdik...
Doldur hayatını yeni arkadaşlarla, farklı aktivitelerle...
Hedefler koy önüne...
Daha çok gençsin çünkü... Senin yaşında olup da henüz evlenmeyenler var çevremde..

Eşek arılarına bak...
Onlara uçamayacakları söyleniyor...
Allah'tan dilimizi bilmiyorlar değil mi?
Hayata inat, uçuyorlar arkadaşım...
İmkansız demeden...
Onların kanatları varsa... Senin de kalbin var...
Çık şu beyninin sana kurduğu hücreden...

İnanamıyorum size ara sayfaları okumadım ne oldu ne gelişti bilmiyorum ama konuyu okuyup şok oldum. Zamanında size yapılanı başka bir kadına yapıyorsunuz şuan! Ayrıca dünyada başka erkek mi kalmadı yahu? Adam 2dir boşanır boşanmaz başka hatunlara atmış kendini, siz hala o diyorsunuz? Size dönünce mutlu mu olacaksınız? Yine aldatacak sizi. Dünya o adamdan ibaret değil gözlerinizi açın bence. Hayatınıza devam edin.

Size yazıklar olsun!
Uçkur derdine düşüp o iki küçük kızın çocukluklarını çaldığınız için yazıklar olsun...

Muhtemelen annelik hisleriyle değil, o herifi elinizde tutmak için, kullanmak amacıyla doğurduğunuzdandır gözünüzde bu kadar kıymetsiz oluşları... Çünkü evlatlarınıza karşı bir damlacık sevgi olsaydı içinizde, koca peşinde koştuğunuzun yarısı kadar doktor peşinde koşardınız da, zaten hiç doğru düzgün babaları olmamış o yavrulara hiç olmazsa bir anne hediye ederdiniz. Aklı var fikri yok dediğimiz kediler, köpekler, kargalar, tavuklar bile yavruları için gerektiğinde canlarını siper ederken, doğurmakla anne olunmadığını bir kez daha öğrettiniz, gösterdiniz bize.

Geçen konunuzda yaptığım gibi zahmet edip uzun uzun yazmayacağım size. "Aklım başıma geldi, artık düzeleceğim" palavralarınıza da inanmıyorum. Çünkü ben hayatımda bu kadar egoist, kendi istek ve arzularının peşinde koşarken, hiç umursamadan bu kadar çok insanı ezip geçen bir başka kadına daha rastlamadım. Yazıklar olsun...

Siz, o çocuklara yaptığınız kötülüklerin bedelini, onların ruhunda açtığınız yaraların cezasını zaten yaşarken çekeceksiniz. Anaları ana, babaları baba olamamış o yavrulara Allah acısın inşallah...

Kusura bakmayin ama eski esiniz karisindan ayrilcak gibi durmuyor hic yani sizi oyaliyo olabilir. Ayrica eski esinizde olsa evli bi erkekle konusmaniz, gorusmeniz, dertlesmeniz cok sacma ve yanlis. Eger bi gun ben bosandim der kapina gelirse eyvallah ama bence su durumda siz kendinizi kucultuyorsunuz.

çümkü kolay olan elinde avucunda özelliklerini bildiğin adama dönmektir.
zor olansa yeni bir hayat kurmak.sınırlanırı çizip öyle insan almak hayatına.
zamanında bende ayrılmşıtım eşimden sevgiliyken.sonra kolay olanı seçip onda avundum.evliliğe doğru gitti.evlendik.9.ayda boşanma kararı aldık.boka döndü her şey.
yine evlenceksin.yien boşancaksın.daha büyük ve daha acılı pişmanlıkların olcak.benim gördüğüm bu.

ben seni anlıyorum cnm hırsılı birisin ve pes etmeyi sevmiyosun ama tek hatan esin sana aynı degeri vermiyo bu arada csanada cok yüklendirler kibleme butonu var o sana dalge gecen yazı yazıcam diye asalayanları kibleki banlasınlar 3 5 gün akıllansınlar senin fikirlerine saygu duymaya bilirler ama hakaret edemezler

Hadi hepsini okuyayim dedim ama dayanamadim yazmak istedim gurursuz ve karaktersizsiniz kusura bakmayin eski esinizin.yuvasini yikiyosunuz benim gozumde koca ayartan bi kadinsiniz coxuklarinizin aglamasinin tek nedeni.yine.sizsiniz cunku psikolojiniz iyi degil acil iyi bi tedavi almalisiniz kotu seyler yazmak istemiyorum.ama yazmamak elde.degil.siz.artik eski essiniz ve eski kalin degil 2 ay 2 gunluk bile olsa artik o kadinla evli ve siz sadece cocuklarinin annesisiniz ama adama yuz verip cepte imajinizla kimseye rahat vermiyosunuz yapmayin madem cok seviyodun 2 defa ne.diye hizli bi kararla dusunmeden bosandin ne yasiyosaniz hakediyosunuz

Herşey insanlar icin. Ben su an oturdugum yerde gayet sakin huzurluysam bunun devam edeceginin bir garantisi yok. Su an mantikli bakıyor olabilirim fakat aklı tamamen bir kenara koydugun durumlarla da karşılaşıyor insan hayatta. Onemli olan hata yapmak degil tekrar etmemek ya da devam etmemek. Senin bu öfken nasıl gecer diye düşünüyorum kendimi senin yerine koyuyorum. Ben olsam o aglak sumuk icinde resmini atan basiretsiz diycem alinma lutfen adami geri elde eder ortada birakirim dimdizlak. Hazir elimde firsat varsa şayet. Anca icim sogur heralde. Sen alttan alip terkedildikce kendine düşman kesiliosun. Kendini sevmeyince de eziyet ediyosun. Sınırlarını zorluyorsun dayanirim saniyorsun ama goctugun bir nokta olacaktir mutlaka. Ya fiziksel ya mental. Kendi ustune gitme. Tavsiyem baskalarini üz :) artik uzulmek istemiyorsan. Ondan sonra da kendine hirslarindan arindirdigin temiz bir sayfa ac.

Insan koca manyagi olmayagorsun. Adamın karaktersizliginden kendine gurur kaynağı cikarmis aptal ya =) hasta insanlar, adami hasta eder. Sen ya hic bulasma ama yapamayacgini bildigim icin soyluyorum. Minimum zamanda, minimum zararla karşı kaleyi darmaduman et ve uzatmalarin bitmesiyle sampiyonlugu gogusle ve git canim. Arkana bakmadan :)

ya bu wc li konu ne konymuş öyle yahu saçmalığa bak bu adam tuvalete girdiğinde k.çını yıkamıyomu e bukadında yıkıyo eline poşet geçirip sokunca olay olmuş töbeeee.....
bu konuda ben çocuklara acıdım çok yakından tanıdığım bi adamla kadın vardı 18 yıllık evlillerdi boşandılar kadının 3 kızı vardı adam 2 ay sonra evlendi kadının mantığı şuydu ben 19 yıllık evliydim 3 kızım var o daha yeni evli parasını o kadınla kızımı yiycek yoksa benle kızlarımmı bizmi gezcez yoksa onlarmı aradan 2 yıl geçti boşanan kadın adamla yeniden görüşmeye başladı boşanıcam yeniden evlencez falan dedi ama sadece ikisi konuşuyodu yani kızlarla konuşmak adamın aklına bile gelmiyodu kadının düşündüğü parasını biz yiycez o kadında görcek nasıl aldatılırmış oda yaşıcak aynısını.... çok uyardım yapma etme diye henüz 14-15 yaşında olduğum için iplenmedim tabi hatta adamla görüşmek istemediğim için kadından tokat yedim görüşceksin diye :) adam kadınla 1 sene konuştu aralarında ne geçtiyse hala diğer kadınla evli ve ben 25 yaşındayım :)boşanan kadın anladı ama geç olduboşanan kadınla adam annemle babamdı:) size çocuklarınızın gözünden yazıyorum çocuklarınız sizi güçlü görmezse onlarda kendilerini salar siz güçlü olun o adamıda bırakın size artık hayır gelmez en en en fazla zararıda çocuklarınız görüyo siz kocanızdan ayrıldığınız için diil bu durumda olduğunuz için aryıca rezil olan çocuklarınız diil sizin ruh haliniz ayrıca adam size dönünce üçünüzün hayatı nasıl kurtuluyor anlamıyorum sanki diğer ikisinde kurtuldumu ki hayret bişey.... şimdi ayırırsınız onları adam gelir üçüncüyü yapıp durumu kurtarmak için gene ayrılırsınız ne güzel ....

Küçük kız baba diye ağlıyor diye eskiyi mumla arıyo, ama büyük kız kendisine gelmesini istiyo onu dinleyen yok, madem kafayı bi kenara koydun çocuk lafına bakıyorsun neden büyük kızın değilde daha bebek olan küçük kızın lafı, çünkü o işine geliyo

Ne kadar güçsüz bir insanmışsınız da abartmışsınız.
Teyzem 60 yaşında aldatıldığı için boşandı kocasından. Çalışmayan ve geliri olmayan bir kadındı. Kocası da boşanır boşanmaz aldattığı kadınla evlendi ve gününü gün ediyor. Teyzem ise bir kızı ve kız torunu ile yaşamaya çalışıyor. Hiç bir zaman da bir şeyleri bahane edip dönmek istemedi. Evet yalnızım diyor, insan bu yaşta bir hayat yoldaşı arıyor diyor, gelirim yok diyor, onca sene kullandığım eşyalarıma başka kadın çöreklendi diyor ama iyi ki de boşandım da diyor...

Evliliginmi yani biten evlilik mi yoksa 2 aylık evlilikmi dsundugun o kadını dusundugue pek inanmıyorum ayrıca bırak 12 yıl 50 yıl da olsa başkasının koynuna giren adam benim gözümde biter sizin gozunuzdede bitsin evlilik bu çocuk oyuncağı değil ayrı bars syril barış . Dinen de artık haramsiniz zaten tekrar bir araya gelemezsiniz bir araya geldiğinde malesef yakınlaşma olursada zina olur .
herseyi bırak çocuk la oynuyor sanki yok o kadinada bole ypcam sole ypcam Ohh onla yatsın skilinca senle takılsin gel keyfim gel hatunlar hazır .. çok ağır oldu ama eski eşine çok kızdım o karakteri daha dogrusu karaktersizi hala istemene ayrı sinir oldum . Bence hx knusmamali onu aklından kalbinden atmaya çalışmalı ve kabul etmelisin . . Allah yardımcınız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…