boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

bu ne sevgi nede ask veya aliskanlik....takintidan ibaret bi iliski bana gore.
Allah askina cocugunuzun baba diye aglamasi veya (sozde) eski esinizin simdiki esiyle mutsuz olusuyla v.s masumlastirmayin ,mesrulastirmayin!!!! iki defa bosanmisiniz olmuyor demekki... ask-i memnuyu solladi sizin mesele ya ....

Şu çocuklara yazık değil mi yahu ayrıl barış barış.ikiniz de ne kadar bencil insanlarsınız.o çocukların psikolojisine yazık.adam gibi boşandın madem çocuklarına sahip çık ne bu.çocukların psikolojisini bozmuşsunuz.böyle insanlar anne baba olmamalı ya

Gerçekten aşırı derecede psikolojiniz bozulmus. Kac konu actiniz herkes yorum yapti, hala ayni bakiyorsunuz olaylara hatta daha kötü bi durumdasiniz hipnotize olmussunuz sanki. Bu adamdan size hayır gelmez bunu geçtim adam zaten evli. bence ikinizi de koynuna alma derdinde olabilir zaten daha once cok aldatmis sizi. Kanmayin sakın. Ayrica ona uyarsaniz daha once sizi aldattığı kadınların yerinde siz olacaksınız bu seferde. Eşi de sizin onceki konumuzda olacak. Bari empati yapin da kadinin eşinden uzak durun. O artık sizin esiniz DEĞİL. Çocuklarınızın babasi olması hicbirseyi degistirmez. Çocuklarıniz da rezil falan olmaz merak etmeyin. Annem ne ugrasla büyüttü 4 çocuğunu tek başına, meslek sahibi yapti. Tabi ki ananemin babannemin de yardımı var, ki zaten sizin aileniz cevreniz de o adami unutmanizdan yana. Başında baba olmayan tek sizin cocuklarınız değil yani merak etmeyin. Elinizden geleni yaparsanız Allah'ın izniyle tek başınıza geçinir gidersiniz. Karşınıza seveceğiniz biri de çıkar belki Allah bilir. Toparlanin artık cocuklariniz icin ve o adamdan uzak durun. Kendinizde bi hak görmeyin onunla ilgili.

Son düzenleme:
Yeni hanim buna demiski kadin olsaydi da kocasini elinden kacirmasaydi demis bence konu sahibi buna cok kizmis olaylar bunun rovansi gibi geldi bana.cocuklar filan bahane yani ego tatmini

Bence de cocuklarini degil kendini düşünüyor hala körkütük aşık olduğu için

Konunuzu sonuna kadar okumadım ama şunu Söyleyeyim siz kaba tabirle kendinizi adama metres yapacaksınız...
Boşanmışsınız işte 2 kere dememişsiniz olmamış olmadıysa 12 yıl; 12 yıldan sonra yine olmayacak...
Adam niye süre istiyor onu da anlamadım o kadını rencide ediyor olmuyor desin çeksin gitsin yani

herşeyi sil baştan mı yaşıyorsunuz? birkez denediniz olmadı.yetmedi bir daha denediniz yine olmadı.şimdi yine yeniden mi denemek istiyorsunuz? o adamdan uzak durmak yerine hala yakınında olmak istiyorsunuz.bu kadar "aşıksanız",birbirinizi görmeden duramıyorsanız o zaman niye sürekli evlenip boşanıyorsunuz?hem 12 yıldır aşık olduğunuz adam,kızlarınızın babası olacak kişi 2 defa çok uzun zaman geçmeden boşandıktan sonra hemen nişanlanmış ve hatta evlenmiş.siz seviyor olabilirsiniz eski kocanızı ama bence o sizi sevmiyor ve tekrar bir araya gelmeyin bence.sadece kızlarına babalık etsin o kadar.zaten eşinden boşansa ve tekrar evlensez dahi yine boşanacaksınız.kusura bakma canım ama siz bu işi çocuk oyuncağına çevirmişsiniz malesef.. kendine kızlarınla yepyeni hayat kur sıfırdan ve hayatını yaşa.

.o kadından kurtulabilecekmi..bence kurtulmak istemiyor..istede birgünde bırkaır..sebep olmalı diyor. vicdan azabı yaşayamam diyor.
bu usttekı cumleyı okuyunca soyle bır dusundum de bu kadar vıcdanı vardı da nıye ayrılırken cocuklarını dusunup o sekılde vıcdan yapmadı anlam veremedım

Şimdi anlamadım, bu kadar seviyorsanız neden 2 kez boşanıyorsunuz?
Neden kendinizi ben seni beklerim diyip cepte gösteriyorsunuz?
Kadın kötüyse boşanıp gelecek diyorsunuz, siz ağlayan çocuğunuzla geceleri uğraşırken eski eşiniz yeni karısının koynunda keyif yapıyo bununda farkında mısınız?
Eski eşinizde bildiğin kadın düşkünlüğü var, bunun için nasıl sadece kadınları suçlayıp, eşinizi temize çıkarıyosunuz? Madem eşiniz melekti niye boşandınız gene konu oraya varıyor .
Ve söyleyeceğim bu tip insanlarla nasıl mutlu olursunuz biliyor musunuz --- onu olduğu gibi kabul edeceksiniz --- yani bazı insanlar tek eşli tercih etmiyor ve partneri buna göz yumabilirse öyle mutlu olan çok çift olduğunu bir psikologtan duymuştum .

bir gün bakmadım kac sayfa ilerlemiş geriye dönüp okuyayım dedim püff hiç birşey anlamadım kim wc ye düşmüş kadının kocası mı benim kafa yandı neler oluyor burda?

Valla bacım senin kocan saf günahsız temiz bir adam ama kadınlar bulmuş bu saf temiz adamı bırakmıyor allahın safları sizin neyinize 2 çoçuklu karısına düşkün adamın beynini çelip yataga atmak bakk bide ne sinsiymiş şimdiki kadın bu meleği bırakmak istemiyor zavallı adamcığaz arada kalmış yazık günah bulunmaz hint kumaşı adamı bırakın artık yeter yahuuuuu bırakında okyanusa geri dönsün

Bu yazıyı görünce duramadım evet defne hanım eşimdede aşırı kilo kaybetti bi ara çoçuk gibi kaldı aynı onada vermişlerdi uyku hapı ölü gibi uyuyor kalkıncada bön bön bana bakıyordu sonra onun o hallerinden memmun olmayan ben önce internette sonra eczaneye sordum uyku hapı çıkdı bu arada eşim 2 kilo falan daha verdi uyumakdan yemek yiyemiyordu bende şok yaşamıştım demekki yurtdışı türkiye falan fark etmiyor kafa aynı kafa

UMARIM YAZDIĞIMI OKURSUN.
Düşünsene şuan evli karısını eski eşiyle aldatıyor. sen aldatıldığında nasıl hissetmiştin şimdi o kadında aynı durumda. ve düşün seni aldattığı kadınlara neler diyormuş senin için. şimdi ki karısınan böyle bahsettiğine göre. senin evliliğin neden bitmiş ben sana söyliyeyim mi bencilliğin yüzünden. sor kocana alacağın cevapta budur. yazık. şimdi o kadında burda' kocam eski eşiyle görüşüyor diye derdim var bölümüne yazmış' diğer kadınlar sana lanet okuyordur. siz evlilği çocuk oyuncağımı sandınız. kocan aldatmış nişan atmış evlenmiş boşanmış güvenilicek en son erkek. kusura bakma ama sen cidden bencilsin. bunları görmemenin sebebi sadece herşeyin senin etrafında dönmesini istemesi. o çocuklara ayrıca üzüldüm. bu çocukların baba baba diye ağlamasının sebebide budur. biz eşimden iş için aylarca ayrı kalıyoruz benim oğlum bir kere ağlamıyor. bizim kide babasına düşkün. inan yazdıklarını haklıymışsın gibi yazman çok mide bulandırıcı. okurken inanamadım. safsın desem saf olan bir kadının yuvasını bozmaz. boşandıysan bitmiştir. yuva kurmuş sonuç olarak. adama öyle bir ego vermişin ki seni otobüs bekler gibi bekletiyor ve sende bekliyorsun. senin gibi hemcinsler yüzünden bu erkeklerin bir orası kalkmıyor. kıçı burnu heryeri havada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…