- 25 Aralık 2020
- 4.944
- 18.233
- 41
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
anne 70 yaşında neredeyse yengenç, 70 yaşında kadın, 1 yaşında, şu anda tam yürüme ve her yere saldırma durumunda olan, evi düzeni değişip belki uykusu filan bozulcak vs. bir bebeğe nasıl bakacak? ben 40 yaşında zor bakıyorum.ah bacim ah bu bencil adami nasil baba yaptin?
baba dedigin ailenin basinda durmaz mi ya? allah korusun büyük bir deprem olsa adamin umrunda bile degilsiniz. ne haliniz varsa görün. o canını kurtarmis olmanin keyfiyle iki ah vah eder gecer.
gercekten böyle bir adam es - baba olacagina hic olmasin daha iyi. ben de deprem bölgesinde calistim. kendim tanik olmadım ama arama kurtarma ekibindeki arkadaslardan tanik olan vardi enkazda evin babasinin cocuklarin üstüne kapandığı bir cenazeye. ki sayica coklardir da eminim. çünkü anne baba olmak bu demek yani, siper edersin kendini belki bir ihtimal kurtarırım diye.
ama sizin kocada bu yok.
bence ortada bir evlilik de yok. rizkinizi vermesi, karnınızı doyurmasi kocalik degil..bu evlilik coktan bitmis.
zaten bekar gibi yaşıyorsun bari anennin evinde yasa. hem ona bir ses nefes olursun hem annen cocuguna bakar sen de iyi kotu bir ise girersin ona destek olursun
ha ama ev annenin, 2 maaş da alıyormuş
ben gidiyorum diyip annesine de durumu anlatıp dava açıp gidebilir. anne merak etme ben çalışacam mutlaka ama biraz zaman lazım filan diyebilir.
zaten ne mezunu çalışacak iş ne kadar var annesinin olduğu şehirde bunları da bilmiyoruz
adamdan nafaka şu bu talep edip taşınıp bi düzen kurabilir, sonra iş arayabilir, sonra tabi çalışabilir de
demek isteğim, hepsi olur zamanla ama bunların hepsi birden olmaz
başka kardeş varsa annenin maaşına ve evine konma işine hoş bakmayabilir
kendisi okulu da dışarıda okuduysa anneyle 10 senedir belki senede 3-5 gün görüşüyordur, 10 yıl sonra bebekle anne evine sığmak kolay değil.
hiç çalışmamış birisi için çalışma hayatı kolay değil
önce bunları bi kabullenecek, yavaş yavaş yaparım, bebeğim okul çağına gelene kadar da vuhuuu bir sürü yol kat ederim, bambaşka bir hayatım olur filan demesi lazım....
bu kızsa, 4 sene durup o adamasanki tanımamış anlamamış gibi 5. sene çocuk yapmış...