Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı?

Maddi zorluktan geceleri çalısıyorum dediğinde Babanın yanına çalışmaya dön dedim dönmem artık dedi. Bilgisayarları satalım başka bir iş kuralım dedim yok dedi. Bari bir gece eve gel dedim depremden korkuyorum dedi. Beni sevmiyorsan ayrılalım diyorum onada yok diyor anlamıyorum vallahi bende inanın
Ben de depremden korkuyorum, bu yüzden aile bireylerim evde tek kalınca üzülüyorum abla. Depremden korkup da eşi çocuğu bırakan adam mı olur? Zaten ailesi sizi kısıtlanmış. Ailesi size baskı yaparken onların yanında da çalışmaya gelince mi onlara dönmüyor.

Oh ne ala dünya, geceleri oyun vs takılsın, evde gül gibi karısı, bir de bebek vermişsiniz. Bu adam niye boşamak istesin ki sizi? Bu hikayede sizden ve bebeğinizden başka yanan mı var?

Deprem gece oluyor da sabah olmuyor mu? Sabah gelip uyuyormus yine.
O degil de baska bisey var altinda, oyun bagimligi falan olmasin. Belki sabaha kadar oyun oynuyordur orda, ondan gelmiyordur.
Deprem bölgesindenim, evet sabah daha az korkuyorum. Çünkü ilk darbeleri gece yedik. Bir de karanlık vesaire.. FAKAT bu adam pisliğin önde gideni. Benim ki her ne kadar yersiz bir takıntı da olsa, evde tek başına birinin kaldığını düşününce üzülüyorum, arıyorum. Babam koca adam, ben bir gece evde olmayınca acaba ocakları kontrol etti mi diye düşünüyorum. Bu herif karısını, çocuğunu umursamıyor. Bu korkunç bir şey. Küçük bebeği var ya. Ha bir ihtimal daha var ki açıkça depremi bahane olarak kullanması. İşte o zaman da karısına onları umursamadığını yine de söylemiş oluyor.

Herkesin cebinde internet varken bu devirde internet cafeler para kazanabiliyor mu ?

Konuya gelince siz bebeği anneye bırakıp çalışın kafanız dağılır

Eşinizin de oyun bağımlılığı için destek alması yönünde telkin edin.

Adam gece cafede gündüz uykuda bir gün bile sizle degil. Yani siz evliyken bile çocuğunuzun hayatinda babasi yok aslında.

Bosanip is hayatina atilmaktan korkuyorsanız evliyken bir işe girin. Deneyin, kendinize güvenin.
Evlilik bu değil, adam resmen oyun oynamak icin bekar hayatı yaşıyor. Sizi ve çocuğunuzu hiçe sayıyor.

Ayrılma derim Yani ne bileyim dışarıdaki erkeklerde çok iyi değil ki ya ben bekar halimle düzgün adam bulamıyorum yok yok .Hani tabiki sorunun kendine göre büyüktür ama ayrılma derim dışarısı çok çok daha kötü .Umarım düzelirsiniz
Dışarıdaki erkekler iyi değil de falan yazmana gerek yok şimdi? Bizim bekar halimizle yüzümüze bakan yok evet.zorla arasak bile bulamıyoruz 😃.Bu tiplerin kafa gidik bacım gidik.

Ne babasi? Ben baba goremedim konuda. Depremden korkan bebegini yalniz birakmaz. 6 Subat depremini yasadim. Olursek beraber olelim ya da deprem olursa korkar diye bir sure hep oglumla uyudum.

X