• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı?

Maddi zorluktan geceleri çalısıyorum dediğinde Babanın yanına çalışmaya dön dedim dönmem artık dedi. Bilgisayarları satalım başka bir iş kuralım dedim yok dedi. Bari bir gece eve gel dedim depremden korkuyorum dedi. Beni sevmiyorsan ayrılalım diyorum onada yok diyor anlamıyorum vallahi bende inanın
Ben de depremden korkuyorum, bu yüzden aile bireylerim evde tek kalınca üzülüyorum abla. Depremden korkup da eşi çocuğu bırakan adam mı olur? Zaten ailesi sizi kısıtlanmış. Ailesi size baskı yaparken onların yanında da çalışmaya gelince mi onlara dönmüyor.

Oh ne ala dünya, geceleri oyun vs takılsın, evde gül gibi karısı, bir de bebek vermişsiniz. Bu adam niye boşamak istesin ki sizi? Bu hikayede sizden ve bebeğinizden başka yanan mı var?

Deprem gece oluyor da sabah olmuyor mu? Sabah gelip uyuyormus yine.
O degil de baska bisey var altinda, oyun bagimligi falan olmasin. Belki sabaha kadar oyun oynuyordur orda, ondan gelmiyordur.
Deprem bölgesindenim, evet sabah daha az korkuyorum. Çünkü ilk darbeleri gece yedik. Bir de karanlık vesaire.. FAKAT bu adam pisliğin önde gideni. Benim ki her ne kadar yersiz bir takıntı da olsa, evde tek başına birinin kaldığını düşününce üzülüyorum, arıyorum. Babam koca adam, ben bir gece evde olmayınca acaba ocakları kontrol etti mi diye düşünüyorum. Bu herif karısını, çocuğunu umursamıyor. Bu korkunç bir şey. Küçük bebeği var ya. Ha bir ihtimal daha var ki açıkça depremi bahane olarak kullanması. İşte o zaman da karısına onları umursamadığını yine de söylemiş oluyor.

Adam gece cafede gündüz uykuda bir gün bile sizle degil. Yani siz evliyken bile çocuğunuzun hayatinda babasi yok aslında.

Bosanip is hayatina atilmaktan korkuyorsanız evliyken bir işe girin. Deneyin, kendinize güvenin.
Evlilik bu değil, adam resmen oyun oynamak icin bekar hayatı yaşıyor. Sizi ve çocuğunuzu hiçe sayıyor.

Ayrılma derim Yani ne bileyim dışarıdaki erkeklerde çok iyi değil ki ya ben bekar halimle düzgün adam bulamıyorum yok yok .Hani tabiki sorunun kendine göre büyüktür ama ayrılma derim dışarısı çok çok daha kötü .Umarım düzelirsiniz
Dışarıdaki erkekler iyi değil de falan yazmana gerek yok şimdi? Bizim bekar halimizle yüzümüze bakan yok evet.zorla arasak bile bulamıyoruz 😃.Bu tiplerin kafa gidik bacım gidik.

Ne babasi? Ben baba goremedim konuda. Depremden korkan bebegini yalniz birakmaz. 6 Subat depremini yasadim. Olursek beraber olelim ya da deprem olursa korkar diye bir sure hep oglumla uyudum.

Önce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Kendi depremden dolayı eve gelmeye korkuyor ve bebeğinizle sizin evde tek kalmanıza gayet ok mi? 😟 önce can sonra Canan derler de bu kadar da değil

Önce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Zaten çocuğunu babasız büyütüyorsun kuzum fark şu babanın emekli aylığı ile mi yaşamak yoksa kocanın maaşı ile mi yaşamak içine siniyor. 4/5 şiddeti depremler çok yüksek değil eşin bahane yapıyor belki de ikinci bir hayatı var Allah sana sabır versin işin zor . Yaşın genç iyi düşün sizinki beraber yaşlanmak değil eşin eşlik ve babalık yapmıyor

Valla okurken gözlerim doldu. Nazik tavrınız için teşekkür ederim. İnanın bir yanım aha yarın konuş çek git bu evden diyor bir yanım dur sakin ol mantıklı davran cocuğun daha cok kücük dışarıda seni çiğ çiğ yerler diyor. Çalışma hayatı bilmeden, para kazanmayı bilmeden bunca yıl yaşadım. Şimdi anlıyorum ki aslında istedikleri “muhtaç kadın” erkeklerden kıskanmak, muhafazakarlık falan değil. Özgüvenim o kadar sıfır ki anlatamamm..
İş hayatı korktuğunuz kadar kötü değil korkmayın hepimiz çalışıyoruz namusumuzla çoğumuzun başına kötü birşey gelmiyor en kötü maaşlarımız azdır yada çalışma arkadaşlarımız kötüdür . Siz annesiniz artık güçlü olun evladınız için sizi korkutmuşlar sanırım çiğ çiğ yerler dediğinize göre .

Back
X