boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

12 yıl evliydim. 2 kız çocugum var.
4 yıl önce yine çok hızlı karar vererek bu evliliğimizi 2 ay içinde bitirdik.bir kızımız vardı. resmen boşandık.pişman oldum. 7 ay sonra tekrar birleştik.sucsuz bendim.aldatılan bendim.ama onsuz yapamadığım için gidip yalvarıp birleşende ben oldum.tabi bu insan boşandıktan sonra hemen gidip nişanlanıyor. sonra nişandan dönüyorlar. bundan benim sonradan haberim oldu tabi.tekrar evlendik. bir kız çocogumuz daha oldu.

7 ay önce tekrar boşandık. yine çok hızlı karar vererek. bir anda..ama ben hep sabretmiştim. affettim.bende de hata olabilirdi.bilmiyorum.şu an 2 kız çocugum var. bu defa adam boşandıktan sonra 2 ay içinde birini buldu nişanlandı. 2 ay nişanlı kalıp evlendi. Yani boşandıktan 4-4,5 ay içinde hızlı bir karar vererek evlendi. şimdi yaklaşık 74 günlük evli. biz boşandıktan sonra kanlı davalı gibiydik. hiç görüşmüyorduk.o benden nefret ediyodu.sesimi bile duymak istemiyordu. bu kadar nefretini hiç anlamıyordum. 22.05.2015 gününden beri yani bu adam 47 günlük evliyken pişmanlığını öğrendim.evlendiğine pişman oldugunu öğrendim. buda tesadüfen oldu. bana resmi işler için boşanma tutanagı gerekiyordu.bende yoktu.ondan istedim. oda şirkete nizamiyeye bırakmış.zarfın üstünede kendinin soyadını yazmış. bende aldım. mesaj attım tşk.ettim.ama çok duygulanmıştım.ben zaten onu unutamadım.çok acı çektim.7 ay içinde neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler yetmez. insanlarda beni hep suçluyprlardı.alışamadın.. bu halin ne ..yeter artık.düzel..ayağa kalk diyolardı. bu arada iş arkadaşlarımda bana hitap ederken dalgınlıkla eski soyismimle hitap ediyorlardı. bende ona sen arkadaşlarım bir ismimi söylemeye alışamadınız benden 12 yıllık evliliğimi bitirdim. sen hemen evlendin..nasıl bu kadar kolay unutmamı alışmamı istiyorsunuz dedim. bir anda.. tabi hiç görüşmüyorduk biz. o bana çocuklari çin bile beni arama.evleneceğim insan kıskanır demişti. o kadar yani.çocuklarım için annemi ara demişti. ben annesiyle görüşüyordum.bana mesaj atmış.ikimizinde güçlü olması lazım diye.ben şaşırdım. çünkü ben o ana kadar bunu çok mutlu zannediyordum.balayılar gezmeler..facelerde eşiyle el ele göz göze fotolar. beni aradı. elim ayağım titredi. korktum.bana kızacak zannetim. niye bana yazıyoesun diye.açmadım.. kızma dedim.sana yazıyorum diyemi arıyosun yazmıycam dedim. baktım tlf.yine çaldı.o sesi çok kötüydü. ben acı çekmiyormuyum dedi.. bende acı çekiyorum diyerek başaldı o gün konuşma.. sonra hergün konuşmaya başladık.derlşemeye başaldık. işk başlarda eşini sevdğiini sadece çocuklar için çok pişman oldugunu söylüyordu. buluştuk kaç kere. çocukları alırken bende gidiyorum. tabi ben daha kötü oldum.ilk başalrda çok pişmansan boşan gel dedim. ama o kadının sucu yok. sonra yavaş yavaş bu kadının yüzünü görmeye başaldı galiba..kıyaslamaya başaldı.. kızımda babasına çok düşkün..o bizi mahvertti.sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor..ilk günlerde boşanmayacağını asla bizim birlikte olmayacağımızı düşünen kişi şimdilerde kızımızında rezilliğini görünce ben bu kadını bırakıp gelicem diyor. size döneceğim diyor.bekleyin diyor. tabi ben Allah Allah diyorum..onsuz yapamıyorum ama.. olmuyor.. bana döneceğim diyor.ama zaman gerek diyor.. onu hemen bırakamam diyor. gerçekten tanımam lazım diyor.kötü ise bırakacak.karar aldık.çünkü o kadının günahına giremeyiz. ama kadın da benim çocuklarımı istemiyor. şimdiden hep problem çıkarıyor.sen bana zaman ayırmıyrmusun diyomuş. bilmiyorum bana gelip ona kızdım ettim annesine kızdfım diyo. akşamına koynuna giriyo..nasıl etsem bilmiyorum. bunu deneyecek ..çocuk ta yapmıyor.. ikiside birbirine güvenmmiyor..ben ne yapaağım. bu duygulardan kurtulamıyorum. hergün aramak istiyorum. hergün sesini duymak istiyorum. kızımda beni çok kötü etkliyor. komşular dayanmıyor artık. sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor.üstelik hergün babasını görüyor. babası kreşe getip götürüyor. eski eşim çok pişman evlendğine..o kadınla benide kıyaslıyor. ilk başlarda kadını ssevdiğini söyledi.gün geçtikçe mantık evliliği yaptıgını kadınla ilgili ufak teefek sorunları anlattı..ama çok sakin ben ne yapsam sesimi çıkarmıyor dedi. bende dedimki bana davranfın gibi davran o kadın bir gün dahi durmanz dedim. tama dedi.sana davrandığım gibi davranacağım dedi. ama kadın ya çok sabırlı ya çok sinsi.. gerçi benim çocuklarımı problem etmiş. ama bilmiyorum. ben ne yapacağım.. iki kız çocugum var.Allah biliyor kalbimi.. eğer bu kadın gerçekten kötü birisiyse ona çektirecekse eski eşim o kadının kahrını çekmesin.bize geri dönsün..hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim.. Akıl verin.yüreğime söz geçiremiyorum.zamana bırakmak lazım ama olmuyor..........
bize geri dönecekmi acaba.....o kadından kurtulabilecekmi..bence kurtulmak istemiyor..istede birgünde bırkaır..sebep olmalı diyor. vicdan azabı yaşayamam diyor.. bilmiyorum.ne yapacğaım..yardım edin.. hergün arayıp knuşmak sitiyorum.hemen bırakıp bize gelsin diyorum o da zaman diyor. sabret diyor. ama ya olmazsa bekleyip bekleyip geri dönmezse tam yıkılırım.. biterim.. vazgeçmem lazım. ama olmuyor.olmuyor...

ŞAKA GİBİSİNİZ

Nereden buldunuz bu konuyu ya. O koprunun altindan cok sular akti. Adam yeni karisini hamile birakti konu sahibi nihayet eski esinin aslinda kendisini sevmedigine nihayet kanaat getirdi.

Cidden eski konulari nasil buluyorsunuz?
Hahah ne bilelim anacim olk sayfada kabak gibi duruyodu biz de girdik :KK45:
Diger konu nerde kis link neyin versene:KK49: biz guncel konudan uzak kalmisiz

AYRILIR AYRILMAZ NİŞANLANMAYA EVLENMEYE NE MERAKLI KOCANIZ VARMIŞ.SİZİNLE YAŞADIKLARININ BİR ÖNEMİ YOKMUŞ DEMEK Kİ BU KADAR ÇABUK BAŞKASINI HAYATINA SOKTUĞUNA GÖRE.
SİZDE BUNLARA RAĞMEN PEŞİNDE YALVARIP DURMUŞSUNUZ.BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANKİ.

GİDİN TEDAVİ OLUN SİZİNKİ BAĞIMLILIK .ÇOCUĞU BAHANE ETMEYİN

AYRILIR AYRILMAZ NİŞANLANMAYA EVLENMEYE NE MERAKLI KOCANIZ VARMIŞ.SİZİNLE YAŞADIKLARININ BİR ÖNEMİ YOKMUŞ DEMEK Kİ BU KADAR ÇABUK BAŞKASINI HAYATINA SOKTUĞUNA GÖRE.
SİZDE BUNLARA RAĞMEN PEŞİNDE YALVARIP DURMUŞSUNUZ.BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANKİ.

GİDİN TEDAVİ OLUN SİZİNKİ BAĞIMLILIK .ÇOCUĞU BAHANE ETMEYİN
bu konu bitti gitti... şimdi kafamda gelecek ile ilgili güzel şeyler var.. eski konularımı okudukça utanıyorum.. çok eskiye gitmeye gerek yok.. daha en son yazdığım konu bile beni yeterince utandırıyor.. işim kariyerim ügzelliğim herşeyim var ya... hapsi mi azarlanmayımı köpek gibi davranılmayımı özledin.. hayır.. bence artık istesemde ben zaten o adamın himayesine giremem... laf yiyemem.. artık onunla ilgili bu sitede tek kelime konuşmak istemiyorum.. çünkü birkaögündür gerçekten iyiyinm.. ve planlar yapıyorum.. önümde 28 kasımda sınavım var.. çok sıkı ders çalışacağım..

Ben bu klozeti anlamadim onun kocasimimiymis bu bayan mi yazmis o konuyuda?
Bu arada biraz kadinlik gururun varsa cocuklarin icin yasa kocan icin degil..

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
HAYATI KURTULACAK NE DEMEK BEN ONU ANLAMADIM farkındamısınız ama artık sizin kocanız değil bir başkasının kocası siz çalışıpta çocuklarınıza bakamayacak kadar ümitsizseniz sizde evlenın ama eşki eşinizi karşınıza alıp karına böyle böyle davran demekte yuva yıkmaya teşebbüstür hem madem bu kadar seviyordunuz insan aynı hatayı 2 defa neden yapsınkı hadi yaptın kararlarınızın arkasında neden durmuyorsunuz herşeyde vardır bir hayır allahım beni bununla sınıyor demeyın asıl siz kend kendinizi sürekli sınıyorsunuz boşan olmadı evlen boşan olmadı yuva yık....... eşinizi nasıl geri istiyorsunuz orasınıda anlamadım resmen (bir başka cümle kuracamda neyse )uçkuruna düşkün boanır boşanmaz evleniyor defalarca aldatılmalar çocuklarım için bile aramasın demeler böyle bir adamdan babalık kocalık bekliyorsunuz allahım akıl fikir sabır versin size...

HAYATI KURTULACAK NE DEMEK BEN ONU ANLAMADIM farkındamısınız ama artık sizin kocanız değil bir başkasının kocası siz çalışıpta çocuklarınıza bakamayacak kadar ümitsizseniz sizde evlenın ama eşki eşinizi karşınıza alıp karına böyle böyle davran demekte yuva yıkmaya teşebbüstür hem madem bu kadar seviyordunuz insan aynı hatayı 2 defa neden yapsınkı hadi yaptın kararlarınızın arkasında neden durmuyorsunuz herşeyde vardır bir hayır allahım beni bununla sınıyor demeyın asıl siz kend kendinizi sürekli sınıyorsunuz boşan olmadı evlen boşan olmadı yuva yık....... eşinizi nasıl geri istiyorsunuz orasınıda anlamadım resmen (bir başka cümle kuracamda neyse )uçkuruna düşkün boanır boşanmaz evleniyor defalarca aldatılmalar çocuklarım için bile aramasın demeler böyle bir adamdan babalık kocalık bekliyorsunuz allahım akıl fikir sabır versin size...
Konu sahibesi bu konuyu acali cok olmus. Yeni konu acmis ex esinin esi hamileymis artikin kesinliklen bitirmis kafasinda allaasukur :) Ne acaip insannar var de mi :)

Ya kadin artik kendi yoluma bakacagim,sinavlarima calisacagim diyor niye hala ustune gidiyorsunuz kizlarrr.konu sahibi sen onune bak evlatlarinla mutlu ol eski kocanida hafizandan sil.senden uzak Allaha yakin olsun

Kadının kotu oldugu nerden biliyorsunuz ki?
Bu kanıya nerden kapıldınız
Adam sızı ısteseydı bence ikinciye boşanmazdınız.

b
ben bu defterleri kapattım...bitti gitti..haklısınız..hemde çok..yoluma bakıyorum..bir anlık düşünceler gelip gidiyor..ama bir daha böyle düşünceler bile aklımdan geçmeyecek

Ya kadin artik kendi yoluma bakacagim,sinavlarima calisacagim diyor niye hala ustune gidiyorsunuz kizlarrr.konu sahibi sen onune bak evlatlarinla mutlu ol eski kocanida hafizandan sil.senden uzak Allaha yakin olsun
aynen..bitti gitti.. bugün düşünmem gerekn teosta 9 tane sınavım var.zamanında yapamadığım sınavlarımı bugun sabahlayıp bitirmem lazım...o adamı düşünmekten aglamaktan şimdi zarar görüyorum..ven azından hala bi kaç gün bitirme için vaktim var.çare vaqr. varsın birkaçgünde sınav için uykusuz kalayım ama geçti gitti..öyle olmasa şu an sınavlarımı düşünmezdim...kk üyeleri çok inanmıyor ama çünkü aynı konuyu ayda bir açtıgım için...ama bitti..demekki zamanmış biraz...ben daha öncede iyileşir önüme bakardımda o adamın bize gösterdği pişmanlıklarına gözyaslarına kandım...ama bitti..geleceğime bakıyorum....

Kadının kotu oldugu nerden biliyorsunuz ki?
Bu kanıya nerden kapıldınız
Adam sızı ısteseydı bence ikinciye boşanmazdınız.
kesinlikle katılıyorum....bu arada kadında iyi birisi...sansızmış...sadece..neyse Allah yardım etsin.. banane... artık banane demeyi öğrenme zzamanı

allahıııımm tekrar tekrar aynı adamla evlenıp bosanmak
sonra yıne pısmanız demek
neysekı o adamı unuttum demıssınız son yorumlarda
valla benım burda isyan edesım geldı
akıllı olun yapmayın kendınıze kotuluk ya...

tese
allahıııımm tekrar tekrar aynı adamla evlenıp bosanmak
sonra yıne pısmanız demek
neysekı o adamı unuttum demıssınız son yorumlarda
valla benım burda isyan edesım geldı
akıllı olun yapmayın kendınıze kotuluk ya...
teseşkkür ederim yorumlarınız için.. inanınki burdaki kk üyelerinin yorumları beni çok etkiledi.. yavaş yavaş düzeldim..belki başa sardığım durumlar oldu ama bitti gitti.. işte.. bence zaman büyük bir ilaçç.. bir de arkaya bakmamak..

önem
Amin Allah yardımcınız olsun
Konu eskisiymiş gormemiştim k.bakmayın o_O
önemli değil... banada iyi geliyor.. önceki yazdıklarıma baktıkça kendimden nefret ediyorum... şimdilik iyiyim...tek derdim su sınavlarımı bitirmek... kk üyelerine herkese teşekkürler...çok sağolun..inanınki herkesin yapmış oldudgu bir kelime bile benim hayatımı değiştirdi...

arkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...

Konunun ne za man acildigina bakmadim kusura bakmayin en iyisi kendi yolunuzda ilerliyormussunuz allahim yardimciniz olsun

X