- 15 Temmuz 2023
- 78
- 54
- 8
- 31
- Konu Sahibi pinkpanter_
Boşanma aşamasına gelmiş bir insana ikinci çocuğu doğur demek mantıklı mı sizce? Kadının kendisi söylüyor zaten tükenme noktasına geldik boşanmak istiyorum diye bu evliliğe nasıl çocuk getirecek yarın öbür gün kocasıyla gerçekten boşansalar o zaman ne olacak bu çocuklar yazık değil mi? Sizin aileniz farklı onun ki farklı herşey herkeste işe yaramaz sizi mutlu eden birşey başkaları için ıstırap olabilirSizi çok iyi anlıyorum. Bir kardeşim vardı vefat etti. Annem babam sağ ama ben evlendim uzak şehire gittim. Şimdi yüreğim acıyor onları yapayalnız bıraktım diyorum üzülüyorum ağliyorum. Diyorum kardeşim yaşasaydı en azından annemlere daha destek olurdu belki yanlarında olurdu. Ben de annem babam olduğu halde kardeş eksikliği yaşıyorum. Hiçbir arkadaş, akraba anne baba ve kardeş yerini tutmuyor. Ben de dedim o yüzden bir çocuğum olursa Allâh nasip ederse onu kardeşsiz bırakmıycam. Hatta gerekirse 3-4 kardeş olsunlar. Kardeş insana destek. Evet evlilik kötü olabilir ancak eğer boşanma düşünceniz yoksa bir çocuk daha düşünün. Evet söyleyenler haklı elbet mutsuz bir ortamda büyümemeli çocuk. O yüzden çocuk olursa sorunlarınız olsa bile yansıtmama adına konuşun eşinizle. Çocuklara yansıtmayalım deyin. İleride imkanınız olursa boşanırsınız. Ben sizi anlıyorum ve çocuk yapma konusunda destekliyorum. Sizin dayanacak kimseniz yok en azından çocuklarınıza dayanın birden çok çocuğunuz olması size fayda