- 10 Temmuz 2024
- 68
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sevmiyorsunuz birbirinizi ? Ayrıca çocuk istemek, olmaması, kadın doğuma gitmek ayıp birşey değil belki size sorduğunda da kötü bi amaç yoktu dertleşmek istemiş olabilir. Yani çocuk düşünüyor olması sizi neden strese soksun da öyle bişey söylesin demekki stres oluyorsunuz. İlk torun özelliği ne ayrıca, dua edin Allah hayırlı zaman da sağlıklı evlat nasip etsin önemlisi bu değil mi. Onun yaşı, sizin kadın doğuma gitmeniz, onun çocuk düşünmesi, bunlar bu kadar gerilim yaratacak sebepler değil. Size sormasından rahatsızlık duyduysanız bu konuları konuşmak istemiyorum bir daha sormasan olur mu diyebilirsiniz.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
İnşallah eltinin başına talih kuşu konar, borçları birden kapanır, zengin olurlar hemen de çocukları olur! Villaya taşınırlar! Sen de öyle kal orada!Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Ne kadar haset bir insansınız.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Aaa bu Türkçe yaniTürkçe biliyorsanız anlayabilirsiniz bilmiyorsanız belediyenin halk evleri ücretsiz veriyor
Bence seviniyor çünkü bende 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim eltimde 1 buçuk yıllık evli ve 30 yaşında kaynımdan 4 sene büyük işte bizde çocuk istiyorduk 4 yıl boyunca olmadı hep tedavi oluyordum oda ben çocuk istemiyorum ne gerek var falan diyordu başlarda işte bana da sen boşuna hastaneye gidiyorsun gitme boşuna masraf sanki para onun cebinden çıkıyor ya sonra neyse bu evlendikten 4 ay sonra hamile kaldı biz kaynanam gilde öğrendik hamile olduğunu işte bana diyo ben size söylemicektim sonuçta sizin çocuğunuz olmuyor falan dedim korkma yemicez çocuğunu yani bende hiç takmadım yani dedim herkesin kaderi farklı sonuçta benden 7 yaş büyük bir zahmet hamile kalsın öyle işte kısacası eltiden dost olmaz asla düşmenından bile daha kötü davranırlar sana bunu asla unutmaKızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Bana paçoz elti siz gibi geldiniz.Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Acilen eltini kıskanmayı bırakmalısın buda bir stres sebebi. Eltinde kötü niyet görmedin istediğini söylemişsin daha önce oda kadın doğumama gidiyorsun demiş ve kendiside istediğini söylemiş belki sorun varsa senden akıl alacak ama sen hemen terslemişsin kadını ve dalga geçerek. Yazdıklarından eltinin borcu olmasına ve yaşının büyük olmasınada sevdiğini anlıyorum bu kıskançlık belirtileri..Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu a