boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Ne degisik kadinlar var yahu...
Bence siz evliliginiz sureleri icinde asla bosanalim diyen taraf olmamissinizdir..
Emininki esiniz sizi birakmistir..
Adam bosanmis evlenmis hala bagimli gibi yapismissiniz..
Esiniz sizi aldatmis bilmem farkindamisiniz adam hic tek kadinla hayat sureyim derdinde degil..evliyken sizi aldatmis..bosanmis yeniden evlenmis..
simdi de yeni karisini sizinle aldatiyo..
ne kdr aciz bi durum sizin icin..
ustelik iki kiziniz var..Umarim sizi ornek alip hayatini bir erkege bagimli olarak gecireceklerini dusunmezler..
O kadin sinsiymis oymus buymus..
o kadin sizin icin sinsi ama su anlattiklarinizla siz bizim gozumuzde nasil canlandiniz bi bilseniz..
Eski esiniz ve iki cocugunuzun olmasi sizi eski esiniz uzerinde hak sahibi yapmaz..
bi ayri konuda suan Cocuklarinizin babasi size dondu diyelim(cumlenin vasatligina bakarmisiz döndü!) Ne sartlar altinda imam nikahi kiyabileceginizi bilmiyorsunuz umarim..bu is cocuk oyuncagi dgl malesef bosan gel bosan gel..
Kurtulus olarak cocuklarinizn babasini goruyorsunuz ya farkinda dglsnz sanrm ben hatrlatayim size hayatinizi mahvedip sizi bu kdr aciz duruma getiren o adam!

İkinize de bir şey olmaz bütün zararı yaralarınıza yara bandı yaptıklarınızda,yazık onlar için üzüldüm. Birilerini geçmişiyle,hatalarıyla kabul ediyor sonuç hüsran. Siz şuan mağdur olarak kendinizi görüyorsunuz ama dışarıdan bakınca hiçte öyle değil.Kendi hatalarınızın bedelini çevrenize ödetiyorsunuz.

adam adam değilki sürekli bir bahane ,emin ol bir kadını isteyen insan onun yanında olur.istemiyor, istediği kadınlar arasında top gibi dolanmak ayrıca bir insanı kimse değiştiremez.onun karakteri oturmuş.ne sen ne başka bir kadın... adam ömür boyu insan kandırıp aldatacak.kadınları da arkadaşlarını da..

eski konuların birinde hem adamın çocuklarına o. çocuğu diye küfür ettiğini hem de kendine gelmek için küçük kızını babasına bırakacağını söylüyordu, o zamanda yazdım sırf yeni eşi sıkıntı çıkarsın diye çocuğu babaya yollama derdindesin dedim, yoksa mantıklı mı benim çocuğuma küfür edilecek ben daha o adama çocuk yollucam üstelik 2 mi 3 mü ne yaşında üvey anne eline bırakcam

oy oy oy bu konu hala devam ediyor mu yaw? kendinizi yormayın kızlar, konu sahibi ne bir daha gelir buraya, ne de takıntısından vazgeçer.. otursun beklesin eski kocasını çünkü küçük kızı çok özlüyor yani kendi için bir şey istiyorsa ne olsun.. ha aklı başına gelir ümidiyle yazmayın, kendisinden alışkanlık olmuş bedduayı yapıştırır gider..

e büyük kızı istemiyo ama o da evlat değil mi

bu konu yüzünden banlandım bide şaka gibi

e büyük kızı istemiyo ama o da evlat değil mi

bu konu yüzünden banlandım bide şaka gibi
Anne sürekli babanız bizi bıraktı diye ağlarsa kendini parçalarsa küçük çocuk tabi baba diye ağlar. Büyüğün aklı yettiği için istemiyor. Küçük büyüyünce o da istemeyecek muhtemelen.

Sen daha bu kafayla cook kazık yersın.Bı kere senın kocan dengesızın tekı ve bır kere barısmıssınız zaten olmamaıs ayrılmıssınız.
Ayrıca sen kocanın kadını o gun tanıyıp 2 ayda evlendıgını mı sanıyorsun,adam bı oncekı ayrılıgında da nısanlıymıs.Demek kı onla evlendı 9 ay sonra.Boyle olamaz mı yanı?Mantıgı atmıssın bı kenara,paso cocukları bahane edıyorsun.Benım ex kocam da 6 ay sonra evlendı,ama sımdı gelmek ıstıyorum dese yemınle sehrı bıle terk ederım asla onunla bır daha aynı eve gırmem asla!!! Neden,cunkı ben ıkıncı denemeyı yaptım ve olmayacagını gördum ogrendım,artık uzaktan sambabası olsun yeterlı...O senın 12 yıllık kocan falan degıl..Arada ayrıldıgınız aylarda yasadıkları var,senı aldatması var ,var da var.

Alırsın,sonra vıcdan yapar kadına dönuyorum ben vazgectım der,onla da tekrar evlenır.
Ya da beklersın bırakcak dıye,bı cocuk yapar..al sana ucuncu cocuk,hem de dıger kadından..
Adam sadece sen bırını bulma sap gıbı bekle,ilerde pişman olursa cepte kal dıye sana oyun oynuyo barız ortada.

Eski esinizin evlendigi bayan sinsi demissiniz nasi olmasin ki uyanik olmasa iki aylik esini nasi kaptirdiginin farkina varmayacak kendi hayatiniz bir anlik kararlarla sekillenmis ama baska bi bayanin hayatini da etkileyip gunahina girmeyin. Bunun sonu 3. Cocuk ve ani bir bosanma karari olarak ilerde yine karsiniza gelebilir gibi gordum. Cocuklari bahane edip eski esinizin akli celinmis gibi gordum eski ye degil onunuze bakin bence o kadinada yazik 12 yillik evliligi birakmak kotu fakat 2 aylik evliligi birakmak dahada kotu bence yazik ya aciyin biraz

amanın bu kadın hala bu konuyu devam mı ettiriyor acilll tedaviyeee acillll
biktim yemin ederim bezdim. okumayim diyorum onume cikiyor bu kadinin hikayeleri. aklini gercekten yitirmis. yazik bir yakini yok mu tutup kolundan doktora goturucek hatta direk yatisini yapicak. gercekten bu dedikleri dogruysa ki ben artik bu yazdiklarini uydurma olarak okuyorum inanmiyorum artik am gercekten dogruysa o kizlarina uzuluyorum sadece...yazik...gunahsiz onlar. ama sanssizlar boyle anne babalari var cunku.

Abi yazıp yazıp siliyorum Allahım böyle insanlarla yollarımı birleştirme nolursun. Nick Name'i gibi aynı karamelek
cok yasayin siz. hislerime tercuman oldunuz. deli gercekten deli ya. beni de deli ediyo 2 gecede 1 ayni konuyu yazip. ya uyduruyor ya gercekten akli dengesi yerinde degil.

Nereden buldunuz bu konuyu ya. O koprunun altindan cok sular akti. Adam yeni karisini hamile birakti konu sahibi nihayet eski esinin aslinda kendisini sevmedigine nihayet kanaat getirdi.

Cidden eski konulari nasil buluyorsunuz?

Ya Allah aşkına bir kere ayrılmışsımız yine evlenmişsiniz olmamış yani. Ayrıca neden belgeyi eşinizden istediniz anlamadım zaten bir kopyasını size de veriyorlar. Kaldı ki yok pişmanmış yok anlaşamıyorlarmış, bunları gelip ilk karısına anlatan bir adamdan bahsediyoruz. Dertleşiyormuşsunuz falan. Ayrıca insanlar size soy isminizle mi sesleniyorlar ne alaka eski soysimimi duyunca kötü oluyorum falan. O kadının da günahına girmeyin şöyleymiş böyleymiş diyerek. Adama teşekkür için mesaj atmışsınız duygulanmışsınız siz resmen o kadını kıskanıyorsunuz ve bir sorun olduğuna inanmak istiyorsunuz artık bitmiş yeniden de birleşseniz ayrılacaksınız siz çocukla gitmeyin görüşmeyin siz 2. eş olsanız eşinizin eski karısıyla sık sık görüşmesini ister miydiniz elinizi çekin artık.

Ne diyim bilemedim. Eski kari koca bir olmus herseyden habersiz yeni evli kadinin kuyusunu kaziyor siz de burda masumca aci cekiyorsunuz cok uzuldum.
Bi kere kavramlari bilmiyosan girdiginiz kategoriyi soyliyim ; eski esinizin metresisiniz bence baska birisinin metresi olmak bile daha onurlu olur illa yataga girmek gerekmiyor namus icin.
Bi de adam kalkmis taniyim memnun kalmazsam gelirim memnun kalirsam senle isim olmaz diyor bu kadar mi gurur yok siz de yahu.
Bir de akil veriyo kocasina bana davrandigin gibi davran bes dakka durmaz yaninda diyor. Yine dengesizlerden dengesiz bir turk kadini ornegi daha.
Sonra da kadin ne yapsa sesini cikarmiyor ya cok sakin ya cok sinsiymis... bababa sen saflik abidesisin masallah
Cocuklari da alet etme pis islerine her gece agliyolar da komsular bile rahatsiz diye. Cocuklara bence ilerde sizin gibi ebeveynlere sahip olduklari icin aglayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…