Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımı 62 kilo ile doğurmuştum şuan 59 kiloyum dediğiniz gibi çok iyi yönetmek lazım kendimiz için değil çocuk için beslenmek lazım

Kız kardeşim Çamlıca medıpolde ocak ayında doğum yaptı memnun kaldı doğum ve sonrasındaki emzirme sürecinden hemsirelerden

Benim bat 4 Kasım test yapmayı düşünüyorum bugün değişik bir şekilde temizlik malzemelerinden bulandim ve çok şaşırdım şuan midem havalarda

Benim bat 4 Kasım test yapmayı düşünüyorum bugün değişik bir şekilde temizlik malzemelerinden bulandim ve çok şaşırdım şuan midem havalarda
Az evvel ciddi başım döndü. Bilmiyorum anlık tansiyon mu düştü ne

İlk gebeliğimde 6-12 hafta arası çok yoğun bulantı kusmalarım olmuştu. Kilo kaybı yaşadım. Boğazımdan tahrişten kan geliyordu. İns bu gebelikte öyle olmam kızım var okula götür getir, yemek yap sorumluluklar var. Her şekilde ilk gebelik bu bakımdan rahat oluyor. İstediğin saat yat kalk..

Arada çok az başım dönüyor ama tansiyon gibi değil böyle beynimde karıncalar geziyor gibi. Değişik bir çocuk. :)

Evet başka çocuk olunca zor oluyor malesef insaAllah var olan çocuklarimiz için kolay geçsin Allahimmm..

Test yaptım negatif artık regl bekleyeceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Test yaptım bir dakika bekledim tek çizgi çıktı Yarım saat sonra silik bir çizgi çıkmış şaşırdım. Acaba yeni bir test almalı mıyım yoksa adetimi bekliyim

Test yaptım bir dakika bekledim tek çizgi çıktı Yarım saat sonra silik bir çizgi çıkmış şaşırdım. Acaba yeni bir test almalı mıyım yoksa adetimi bekliyim
Canım bence yanlış topiğe yazıyorsun gebeliğe hazırlık topiklerinde daha çok bilgi alabilirsin iyi şanslar.

Bat 4 Kasım deil miydi? Test yaptım. Negatif. Artık adet bekleyeceğim mesajını görünce zaten dedim ki neden bu kadar erken test yaptı. Yani daha 4-5 gün varken, döllenme olsa bile hcg idararda daha geç yükselmeye başlıyor. Erken gebelik testi de yapmış olsan bu böyle.

Ben bebe time diye bi marka kullandım bu sefer. Üstünde 5-20 dk arası bekleyin. Sonuç penceresini okuyun yazıyordu. Not olarak şey eklemişler; 30 dk dan sonra olusan sonuçları dikkate almayın. Adetten önceki gün ve adet günü yaptım silik çıktı. 5 gün önce yapsaydım bebimki de net negatif çıkardı.

Senin durumunda dakikadan bağımsız olarak, adetten çok önce yapman bence önemli.
Bu kadar erken, hamilelik olsa da test göstermeyebilir. Sabret adet gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…