Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Bizde de benzer bir durum var. Daha önce düşüğüm falan olduğu için ben daha bir çöp bile almadım. Annemi de frenleyebiliyorum ama görümcemin 2 oğlu var ve kız çocuk hasreti çektiği için onu kesinlikle durduramıyorum. Şu anda doğmamış kızımın küpelerini bile almışlar,🤣🤣🤣 ben ise hala diken üzerindeyim. 20-25. Haftadan sonra ancak kendimi adapte edebilirim diye düşünüyorum herşey yolunda giderse. Annem de oyalansın diye hadi sen bi battaniye ör dedim yavaş yavaş onu ördürüyorum sussun diye🤣🤣 kayınpeder bileziğini almış, kocamın derdi de bana doğum hediyesi ne alacağını düşünmek şu an. Ben hiçbişi istemiyorum yeter ki bebeğim sağlıkla bi doğsun sonra hereşy olur düşüncesindeyim. Böyle olunca daha bi geriliyorum stres oluyorum ve açıkçası çok korkuyorum:(((
ayyy beni gerçekten en iyi sen anlarsınn birebir aynı herkes cok hevesli sanki ben hevessizim ama korkumu endişemi anlamıyorlar ve durmuyolar yapılan her şey bebegime bişi olursa bana duygusal yük oluyor :(

Bana da haram oldu yastık koyuyorum bacağımın arasına, bacağımı yastığın üstüne atmazsam uyuyamıyorum. 3 ü geçiyordu uyuduğum bir de Antalya’da yaşıyorum yanmaya başladım geceleri cam kapı açacağım o kadar yangınlık geldi 😂😂
Offf bu sene bi de yaz çok sıcak geçecek diyorlar yandıkkkk biz 😵‍💫😵‍💫😬😬

Bende de hiç öyle bir şey yazmıyordu canım. Hatta bekleme salonundaki erkekleri bile çıkarttılar. Çok kalabalık eşlet dışarı çıksın diye
Yaa nasıl bişey bu canim 🙄 birde çok randovi saati yok yarım saatte bir 11 e kadar cıkıyo randovi

ayyy beni gerçekten en iyi sen anlarsınn birebir aynı herkes cok hevesli sanki ben hevessizim ama korkumu endişemi anlamıyorlar ve durmuyolar yapılan her şey bebegime bişi olursa bana duygusal yük oluyor :(
Aynen canım benim de 2 kaybım var daha öncesin de hiç alışveriş hevesi olsun istemiyorum ya bişey olursa diye 😢 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️

Yaa nasıl bişey bu canim 🙄 birde çok randovi saati yok yarım saatte bir 11 e kadar cıkıyo randovi
Bilmiyorum ki belki o hastanenin çalışma saatleri öyledir. Benim normal yarm saatte bir ama 5e kadar. Uzun randevu saati işlemler uzun sürüyor ondandır.

Bana da haram oldu yastık koyuyorum bacağımın arasına, bacağımı yastığın üstüne atmazsam uyuyamıyorum. 3 ü geçiyordu uyuduğum bir de Antalya’da yaşıyorum yanmaya başladım geceleri cam kapı açacağım o kadar yangınlık geldi 😂😂
Ayyy Antalya’nın o nemli havasında Allah yardımcın olsun aşkım yazın özellikle 🥹

Ayyy Antalya’nın o nemli havasında Allah yardımcın olsun aşkım yazın özellikle 🥹
Amin aşkım amin bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum çok zorlayacak beni gerçekten. Trençkot fazla geldi öyle söyleyim yandım sanki kürk var üstümde şimdiden böyleyse ben haziran eylül arasınk düşünemiyorum 😂😂

Aynen canım. Benim de solda batma var hatta batma değil de ağrı gibi. Dün doktora sordum olur normal diyo. Her şeye normal diyorlar ya 😁 zaten sırt üstü yok yüzüstü yok sola da yatamayınca gece boyu sağ taraf ta uyuşuyor nereye yatacak bu hamileler 😁😁daha şimdiden uykular haram oldu bana
He valla sag tarafa yatmaktan sag ayagm agridi simdiden uykular haram oldu yandik🙂

Bilmiyorum ki belki o hastanenin çalışma saatleri öyledir. Benim normal yarm saatte bir ama 5e kadar. Uzun randevu saati işlemler uzun sürüyor ondandır.
Ay vanijal bakar mı acaba rahim ağzını ölçmek için acaba benim erken doğum öyküm var abdominal serklaj im var ondan da çok tedirginim lekenmem de var geçmedi daha p. Tesi ye almayı düşündüm

Ventolin veriyim sana 😀 alerjik var bende de baharda başlıyor sokağa falan çıkmıyorum. Teşekkür ederim. Dünden beri başım ağrıyordu zaten geçirdim ufak ufak ama adım attıkça beynim sallanıyor. Burnum akıyo. Genzimde bir yanma var anlatamam. Yahu vitaminli besleniyorum, kimseye sarılmam etmem, eşime bile. Nerden geldi buldu yine beni ya. İnfluenza olmuştum bir de 6. Haftada 😀
Ventolin gebelikte yasak çok ekstra durumunuz yoksa bende grip olunca istemiştim de doktor demediğini bırakmadı kesinlikle önermiyolar🥺

Ay vanijal bakar mı acaba rahim ağzını ölçmek için acaba benim erken doğum öyküm var abdominal serklaj im var ondan da çok tedirginim lekenmem de var geçmedi daha p. Tesi ye almayı düşündüm
konuşamanızın başını görmedim ama benim doktorum karından ölçtü rahim ağzını,göremeseydim vajinal bakıcaktım dedi

Kızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
Sağlıkla mutlulukla gelsin🌸✨

Back
X