Ay benimde gecen hafta geldiler. Bi enerji geldi evi temizledim kendime şaştım nasıl yaptim bu enerjiyle diye de. Allah kolaylik versin canım.kızlar yatılı misafirlerim gelcek ben başımı alıp nerelere gidem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benimde gecen hafta geldiler. Bi enerji geldi evi temizledim kendime şaştım nasıl yaptim bu enerjiyle diye de. Allah kolaylik versin canım.kızlar yatılı misafirlerim gelcek ben başımı alıp nerelere gidem
Evet firmanin bizlerle sonuc hakkind iletisime gecmesi yasakmisBen de genoksu darlarım bugün sjdjdjd dediler dr bey sizi Arıcak bekletmez onlar çıktıysa….. e dedim söyleseniz çıktı mı çıkmadı mı… dr la iletişme geçin diyo
Yaaa şaka mıdır bu yatılı misafir işini hiçbi zaman sevmem ama hamile birinede gitmessn abijim yaakızlar yatılı misafirlerim gelcek ben başımı alıp nerelere gidem
ben daha önce tanıdığım aracılığıyla yaptırmıştım 7.gününde firmanın müdürü arayıp bizzat cinsiyeti ve sonucu söylemiştiEvet firmanin bizlerle sonuc hakkind iletisime gecmesi yasakmisdoktor aciklamak zorujdaymis test sonucu
Kim o kızBu ekipte bi tane erkek isteyen vardi o da kiza dondu kimse pipili istemiyor sanki ajsjdjsj
Senin hakkindir ama bak bi tane oglustan sonra
CilekKim o kız
keşke kabul etmeseydin canım yaa, bilmiyorlar mı senin hamile olduğunukızlar yatılı misafirlerim gelcek ben başımı alıp nerelere gidem
Texasda tanidigim yok malesef yaben daha önce tanıdığım aracılığıyla yaptırmıştım 7.gününde firmanın müdürü arayıp bizzat cinsiyeti ve sonucu söylemişti![]()
Ahaha Kıvanç ikinci plana atıldı doğru
Kivoyu unuttu ahahsjsjsjAhaha Kıvanç ikinci plana atıldı doğru![]()
Bunu doğursun yapar Kivoyu durmaz o ajajaKivoyu unuttu ahahsjsjsj
Garantisi olsa ikinciinin cinsiyetininBunu doğursun yapar Kivoyu durmaz o ajaja
erkek se erkek bacım hazır embriyo candırGarantisi olsa ikinciinin cinsiyetininesim diyor ki- ya bu erkek donmus embriyomuz da erkekse- ajajajajaajaha
benim yurtdışına gitmedi artık firmalar o cihazları aldılar TR'de de çokça firmada var o cihazlardan. Senin için zor tabi texas yani hfjdshfjdskhTexasda tanidigim yok malesef ya![]()
Ansizin iki oglan anasi olmam yok muerkek se erkek bacım hazır embriyo candır![]()
Dağ gibi 2 erkek evlat misGarantisi olsa ikinciinin cinsiyetininesim diyor ki- ya bu erkek donmus embriyomuz da erkekse- ajajajajaajaha
Evet evet ama iste bu firmanin bir cartcurt teknolojisi varmis saydilar adini asla dimlemedim bile, o tr de yokmusbenim yurtdışına gitmedi artık firmalar o cihazları aldılar TR'de de çokça firmada var o cihazlardan. Senin için zor tabi texas yani hfjdshfjdskh
Iki erkege ben de okey olmam gibi bacim ya buyuk konusmak istemem amaDağ gibi 2 erkek evlat mis![]()
birazda ticaret bu iş ya merkezlerin, doktorların anlaşmaları oluyor firmalar ile seni ona göre yönlendiriyorlar. Neyse önemli olan sonucun gelmesi nerde yapıldığı değil gelse de kutlasakEvet evet ama iste bu firmanin bir cartcurt teknolojisi varmis saydilar adini asla dimlemedim bile, o tr de yokmusbenim sallama sekli pek iajdjdjdjdjd