- 12 Aralık 2013
- 245
- 179
Hastaneler maalesef ocak sonrası fiyat verebiliriz diyolarTeşekkürler amin siz de inşallahBen de aynı şekilde evde kalıp tadını çıkarmak ve dinlenmek istiyorum. Bir de kimseye anlatmadığım için içimde şişiyor Zamanla alışırım diye düşünüyorum bu duruma. Ben de yaşımdan dolayı tecrübeli biri olsun dedim Prof. Sevtap Hamdemir Kılıç diye bir doktor önerdi birisi. Pakete 60 bin dedi ama hastane masrafları hariç. Kendi kliniği var sanırım bir hastaneyle anlaşmış. Hastane masrafları da epey tutar diye düşünüyorum ama aklıma da çok yatmıştı açıkçası. Henüz muayeneye gitmedim ama öneren kişi kibar ve bilgili olduğunu söylüyordu. Hayırlısı olsun iyi bir doktora denk geliriz inşallah.
İnşallah diyeceğim ama hayırlısıyla gebelik ilerlerse bir yolunu bulacağız mecburHastaneler maalesef ocak sonrası fiyat verebiliriz diyolar
İnşallah daha fazla zam gelmez
Gelin sarılalım kardeşlerMerhaba herkese. El arttırıyorum ben de 36 yaşındayım :) Henüz daha çok yeniyim, haftaya kese göreceğim inşallah. Ben de çalışıyorum ama inanılmaz bir yorgunluk var sabah hiç işe gidesim gelmiyor. Bugün güç bela rapor aldım ve arkadaşımı yerime bakması için zor ikna ettim. Elbette henüz kimse bilmiyor 3 aydan önce söylemem diye düşünüyorum. Ama daha başında böyle yorgunsam ilerleyen zamanlarda ne olacak hiç bilmiyorum. Bu arada ben de Ankara'da bir doktor arayışındayım. Fiyatlar çok uçuk. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim umarım hepimiz sağlıklı bir süreç yaşarız
Hastaneler ticarethane olmuş. Tam fırsatçılarHastaneler maalesef ocak sonrası fiyat verebiliriz diyolar
İnşallah daha fazla zam gelmez
Ay valla sarılalım bu mutlu haberlereGelin sarılalım kardeşlerHayırlı olsun gebeliğin.
İkinci trimester çok rahat geçecek.
Evet eğer bir tanıdığınız yoksa maalesef tavırları belliİnşallah diyeceğim ama hayırlısıyla gebelik ilerlerse bir yolunu bulacağız mecburDevlet hastanelerinde bu kadar vurdumduymaz olmasalardı her şey daha kolay olabilirdi ama nasip.
Ankara'da sanırım en uygun fiyatlı doğum paketi veren hastaneler grubu medicalparklar hepsinden ortalama bi fiyat almak mantıklıdayım bir oğlum var 4 yasında inşallah saglıkla doğarsa ikinci bebeğim olucak. Ankaradayım doktor hastane hiç bilmiyorum sadece 2 yıldır burdayım çünküNezaket kadıoğlunu gördüm ama hiç gitmedim muayenesi 2 civarıdır tahminim. Özel muayenehanesi olan doktora gitsem onun ayrı ücreti olucak hem de hastanenin doğum ücreti olucak kafam karısık her sey çok pahalı. Hastanelerdeki doktorları da hiç bilmiyorum tavsiyelere açığım
Fiyat algımı kaybettiğimi düşünüyorum pahalı mı ucuz mu ayırt edemiyorumAnkara liv hospital 70 bin miş doğum paketi. Muayene bazı tahliller ve doğum içinde sanırım
Sigarayi birakma karari bende aldim cok sorlaniyorum ama 3 gundur agzima surmedim. Tiksinmeyi cok isterdim ama olmuyor.Kızlar ben yaptığım kullandığım şeyleri paylaşıyorum belki sizin bebişlerinize de faydası olur.
Yaşım biraz ileri olduğu için daha önce hiç gebelik olmamasına rağmen doktorum progestan ve coraspin verdi bir de diofol (folik asit takviye) kullanıyorum. Multi vitamin için doktorum erken dedi, zamanı gelince ocean mummy başlayacağım.
özel sektörde yöneticilik yapıyorum çalışma hayatım biraz hareketli. Şimdilik kahvaltıda cocopops ve süt tüketiyorum öğlen tabldot yemek çıkıyor yiyebildiğim kadar yiyorum akşam da protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. aslında akşamları şu kahvaltıyı daha çok seviyorum: omlet, avokado, peynir ve zeytin. maden suyu içiyorum her gün 1 adet. eskiden 7-8 fincan kahve içiyordum şimdi kafeinsiz Türk kahvesi aldım 1-2 fincan içiyorum çay içmiyorum. Doktor tatlı ve şeker yememi istemiyor bazen kaçırıyorum canım helva istiyor bu ara ama tabii abartmıyorum. Ben 67 kilo ile hamile kaldım boyum 171 insülin direncim için glifor kullanıyordum bebeği öğrenince bıraktırdı doktorum. bir de balık yani omega-3 için dedi ki ülkemizde balıklarda fazla omega-3 yok onun yerine ceviz avokado kinoa falan tüket. İşte günde 2 porsiyon süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum. kilo almaktan korkuyorum bu trimesterda zaten ekstra kalori ihtiyacımız yokmuş bazen gözüm dönüyor ama yapmamaya çalışıyorum. Sigarayı çok azaltmıştım bazen 1-2 içiyordum ama bugün karar aldım önce bebişin sağlığını düşüneceğim buna da artık el sürmüyorum. Ay uzun oldu ama bazen insan uzun bilgilere ihtiyaç duyuyor paylaşmak istiyor şimdi herkesle durumu paylaşmak için erken olduğu için ben burada sizinle paylaşınca keyif alıyorum. Sevgiler
Kizlar bu da benim hikayem hepimiz için hayırlısı, tekrar buraya dönmek paylaşmak güzel dediginiz gibi sarılalım birbirimize herşey daha kolay ve daha güzel olacak inşaallahKizlar selam 37 yasindayim 2017 temmuz annelerin de vardım 7 yaşında bir kızım var çalışıyorum kızımi okul çıkışı annem alıyor eşim yeni işten çıktı ilk hamileliğimde de kimse yanimda olmadı eşimde dahil çok yalnız hissettim doğum sonrası maddi olarak sıkıntı çekmiştik sonrasında annemle aynı şehirde olunca o baktı kreş derken ben ise girdim çalışıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda eşimin işten çıkması hariç kendi işini devam ettirmeye çalışıyor işte ne kadar kendine iş bulabilirse. Eşimin korunmasına rağmen bir kaza oldu sonrasinda ertesi gün hapı aldım. Ama bazı belirtiler oldu ve lekelenmem oldu kızımda da üstüne adet görmüştüm. Belirtilerden şüphelenip test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün Dr gittim kan testi istedi ve sonuç iki haftalık hamilesin dedi ertesi gün hapı aldığımı söyleyince iki gün sonra gel artışa bakalım dedi ve bugün gittim 228 den 780 e çıkmış bu iç gebelik gibi iki hafta sonra gel ultrason da bakalım dedi planlamadigim birşey olduğu için sürekli bir aglama halindeyim hepinizin bunu istediğini biliyorum kusuruma bakmayın sadece sizinle dertleşmek istedim.sonrasında bakacak destek olacak kimsem yok işi birakmam mi gerekecek ne olacak nasıl yapacağım eşim işten çıktı nasıl olacak kızımda çok yalnız kaldım simdi hem kızım hem bebek hem eşimin iş durumu hem benim iş durumum doğum sonrası nasıl olacak bilmiyorum aldırmak beni vicdanen çok yorar çok duygusal bir insanım ama sürekli ağlayasim var geleceği çok düşünmeye başladım yaşıma bağlı olarak. herseye rağmen oluyorsa da vardır bir hikmeti diyorum sadece size içimi dökmek istedim umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz. Sizin düşünceleriniz neler
Her şey güzel olacak lütfen iyi düşünün biz 30luklar ite kalka halledeceğiz bu süreci direnelim ayrıca Rabbimin hikmetinden sual olunmaz derler, bereketiyle kısmetiyle gelecek miniğinizKizlar bu da benim hikayem hepimiz için hayırlısı, tekrar buraya dönmek paylaşmak güzel dediginiz gibi sarılalım birbirimize herşey daha kolay ve daha güzel olacak inşaallah
Ben de her gün dua ediyorum tiksinme gelsin diyeSigarayi birakma karari bende aldim cok sorlaniyorum ama 3 gundur agzima surmedim. Tiksinmeyi cok isterdim ama olmuyor.
Nekadar azaltabildinBen de her gün dua ediyorum tiksinme gelsin diye
Öğrendiğim günden bu yana 1 gün içinde en fazla 2 fırt çektim, midemi bulandırıyorum canım isteyinceNekadar azaltabildin
Bu iyi olmus bende azaltma yoktu ogrendigimde azaltmak istedim oylede suclu hissettim birakmayi deniyorum insallah basarabilirim. 4 yasinda kizim var onda birakamamistimÖğrendiğim günden bu yana 1 gün içinde en fazla 2 fırt çektim, midemi bulandırıyorum canım isteyince
Ama kesinlikle kendimizi bu konuda terbiye etmek zorundayız
1 paketten 1 yıl içinde gün gün azaltmıştım ben zaten
Hep içinizden "nolcak ki 1 tanecik" diyorsanız eğer maalesef onun sonu bırakamamakBu iyi olmus bende azaltma yoktu ogrendigimde azaltmak istedim oylede suclu hissettim birakmayi deniyorum insallah basarabilirim. 4 yasinda kizim var onda birakamamistim
Oyle olmasinida istemiyorum insallah nefsimle savasimda ben kazanirimHep içinizden "nolcak ki 1 tanecik" diyorsanız eğer maalesef onun sonu bırakamamak