Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneler maalesef ocak sonrası fiyat verebiliriz diyolar
İnşallah daha fazla zam gelmez

Gelin sarılalım kardeşler Hayırlı olsun gebeliğin.

İkinci trimester çok rahat geçecek.

O zaman ben de 30 yaşındayım bir oğlum var 4 yasında inşallah saglıkla doğarsa ikinci bebeğim olucak. Ankaradayım doktor hastane hiç bilmiyorum sadece 2 yıldır burdayım çünkü Nezaket kadıoğlunu gördüm ama hiç gitmedim muayenesi 2 civarıdır tahminim. Özel muayenehanesi olan doktora gitsem onun ayrı ücreti olucak hem de hastanenin doğum ücreti olucak kafam karısık her sey çok pahalı. Hastanelerdeki doktorları da hiç bilmiyorum tavsiyelere açığım

Ankara'da sanırım en uygun fiyatlı doğum paketi veren hastaneler grubu medicalparklar hepsinden ortalama bi fiyat almak mantıklı

İnanın benim de çok bilgim yok birkaç doktor hariç, onların da ücretleri baya yükselmiş

Bir arkadaşım Liv Hospitaldan da çok memnun olduğunu söyledi

Sigarayi birakma karari bende aldim cok sorlaniyorum ama 3 gundur agzima surmedim. Tiksinmeyi cok isterdim ama olmuyor.

Kizlar bu da benim hikayem hepimiz için hayırlısı, tekrar buraya dönmek paylaşmak güzel dediginiz gibi sarılalım birbirimize herşey daha kolay ve daha güzel olacak inşaallah

Kizlar bu da benim hikayem hepimiz için hayırlısı, tekrar buraya dönmek paylaşmak güzel dediginiz gibi sarılalım birbirimize herşey daha kolay ve daha güzel olacak inşaallah
Her şey güzel olacak lütfen iyi düşünün biz 30luklar ite kalka halledeceğiz bu süreci direnelim ayrıca Rabbimin hikmetinden sual olunmaz derler, bereketiyle kısmetiyle gelecek miniğiniz

Bu iyi olmus bende azaltma yoktu ogrendigimde azaltmak istedim oylede suclu hissettim birakmayi deniyorum insallah basarabilirim. 4 yasinda kizim var onda birakamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…